oyun videosu çeksem tutarmı ?

alperenuzun

Kayıtlı Üye
Merhabalar . Arkadaşlarımla hafta sonu lol , dota 2 vb. oyunları oynuyorum . Kendimde Diablo3 vs. oynuyorum . Bu videoları kayıt edip youtube ye atsam sizce tutar mı ? Skype üzerinden sesli oynuyoruz oyunları arkadaşlarla . Yorumlarınızı bekliyorum .

Teşekkürler

Bence Önce Biraz İnternet Dünyasında Çevre Yapıp Sonra Videolara Başlamalısın.

eğer amacınız para kazanmak ise başka şeylere yoğunlaşın derim zira oyun videosu çeken çok..

eğer amacınız para kazanmak ise başka şeylere yoğunlaşın derim zira oyun videosu çeken çok..

Amacım para kazanmakta oyun oynuyoruz arkadaşlarla sonuçta onu çekip atsam diyorum atmak benim internetimle uzun sürer diye soruyorum bu soruyo . Değer mi yani acaba o manada.

Teşekkürler

Çok fazla çeken var ama ben hem hobimi yapayım hem de şansımı deneyim derseniz yükleyin.

Bence bir kaç Popüler Oyun oynarsan daha mantıklı olur diye düşünüyorum. Örneğin GTA 4, GTA5,Need Fof Speed,Call Of Duty, Battlefield , Devil My Cray,Şimdi Şuan En Popüler oyun olarak GTA5 Tavisye ederim ama Yeni Çıkan Batman Arkham Origins Popüler şuan Yeni çıkan Call Of Duty ghost araştır biraz daha yeni Çıkan oyunlar hakkında bilgi edin at Videlardan Patlama riski yuksek oyunlar bunlar.İyi Kazançlar

Bence bir kaç Popüler Oyun oynarsan daha mantıklı olur diye düşünüyorum. Örneğin GTA 4, GTA5,Need Fof Speed,Call Of Duty, Battlefield , Devil My Cray,Şimdi Şuan En Popüler oyun olarak GTA5 Tavisye ederim ama Yeni Çıkan Batman Arkham Origins Popüler şuan Yeni çıkan Call Of Duty ghost araştır biraz daha yeni Çıkan oyunlar hakkında bilgi edin at Videlardan Patlama riski yuksek oyunlar bunlar.İyi Kazançlar

Öneriniz için çok teşekkür ederim . GTA5 i bende çok istiyorum ama playstation um yok pc yede henüz çıkmadı . Aslında ordan güzel para kazanabilirdim . Diğer oyunlara bakacağım en kısa zamanda sağolun

Öneriniz için çok teşekkür ederim . GTA5 i bende çok istiyorum ama playstation um yok pc yede henüz çıkmadı . Aslında ordan güzel para kazanabilirdim . Diğer oyunlara bakacağım en kısa zamanda sağolun
Rica Ederim GTA Olmasada Yeni Çıkan En Popüler oyunlar arasında Batman ve Call of duty bu oyunları deneme şansın var. Hadi İyi kazançlar

çok özür dilerim konuya aykırı olacak ama gereksiz konu açmayayım dedim, sony vegas11 var ve programda ses kydı yapamıyorum muhtemelen mikrofonu tanıtmadık normalde mikrofon çalışıyo bunu nasıl çözebilirim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri