Oyun Videosu Topluluk Yedi

• Kullanıcı asperger25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

asperger25

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bir gameplay kanalım var. Son attığım oyun videosu topluluk yedi.
Sizce youtubenin botları mı otomatik topluluk atmıştır yoksa birileri mi flagladı videoyu ?

Bir de itiraz ettim her türlü haklıyım videoda kurallara aykırı hiçbirşey yok. Sonuç alırmıyım sizce. Canım çok sıkıldı aylardır uğraştığım emeklerim boşa mkı gidecek şimdi ne saçma şey...

Video adinda full movie, cartoon, movie gibi seyler gecirdiysen alakasiz basliktan vurmuslardir kirbaci. Genelde oyun kanallari cok yapiyor onu.

Video adinda full movie, cartoon, movie gibi seyler gecirdiysen alakasiz basliktan vurmuslardir kirbaci. Genelde oyun kanallari cok yapiyor onu.

Youtube mi yapıyor izleyiciler mi onu anlamadım hocam ? Öyle şeyler yazmıştım evet :D Ama ilk defa oluyor daha önce olmamıştı.

Youtube mi yapıyor izleyiciler mi onu anlamadım hocam ? Öyle şeyler yazmıştım evet :D Ama ilk defa oluyor daha önce olmamıştı.

Izleyiciler yada yaniltici baslik/etiket girenleri indiren gruplar var. Siteleri vardi hatta.

Son düzenleme:
Izleyiciler yada yaniltici baslik/etiket girenleri indiren gruplar var. Siteleri vardi hatta diye. Suradan youtube icin olanini gorebilirsin.

Orada Metadata Violations (Tag Spam in Description) yaziyor ornegin. Bu aciklamada taglari spam yapanlar icin. Bunu yapmayanda yok zaten, o yuzden forumda millet geliyor durup dururken flag yedim diyip duruyor. Durup dururken degil iste aslinda.

böyle bi site niye kurmuşlar? hemende kapanmış bütün kanallar ne biçim iş bu?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Izleyiciler yada yaniltici baslik/etiket girenleri indiren gruplar var. Siteleri vardi hatta diye. Suradan youtube icin olanini gorebilirsin.

Orada Metadata Violations (Tag Spam in Description) yaziyor ornegin. Bu aciklamada taglari spam yapanlar icin. Bunu yapmayanda yok zaten, o yuzden forumda millet geliyor durup dururken flag yedim diyip duruyor. Durup dururken degil iste aslinda.

Bilmiyordum bunu öncelikle açıklayıcı bir dille anlattığın için teşekkürler hocam. İtiraz ettim ama itirazın kabul olmaması halinde kanala bir zarar gelmez umarım. Çünkü çok uğraşmıştım o kanal üzerinde aslında bazı oyunlara yazıyordum onu abone kasarım diye. Videoyu bugün sabah saatlerinde attım hemen indirmişler.

Son düzenleme:
böyle bi site niye kurmuşlar? hemende kapanmış bütün kanallar ne biçim iş bu?

Yaziyor hocam sitede neden oldugu. Spam seyleri istemiyorlar. Ozellikle o deli gibi sacma sapan video atip 301 e takanlari, yada yaniltici baslik/tag koyanlari. Sadece youtubeda degil

Surada gordugun butun sitelerde aktif olarak boyle seyler yapiyolar.

Son düzenleme:
Yaziyor hocam sitede neden oldugu. Spam seyleri istemiyorlar. Ozellikle o deli gibi sacma sapan video atip 301 e takanlari, yada yaniltici baslik/tag koyanlari. Sadece youtubeda degil

bu 301 takılanları indirmek için iyiymişte umarım her isteyeni indirmiyorlardır..Bizde bazen rekabet yüzünden açıklama,etiket işine giriyoruz.

Aslında iyi yapıyorlar takdir ettim adamları ama adsenseye çizgi film atma yolunu bulsunlar o zaman biz de spam yapmayalım :D

Son düzenleme:
bu 301 takılanları indirmek için iyiymişte umarım her isteyeni indirmiyorlardır..Bizde bazen rekabet yüzünden açıklama,etiket işine giriyoruz.

Birileri tarafindan kanalin oraya sikayet edilmedikce birsey yapmazlar. Fakat artik izleyiciler bile ya kendisi flagliyor ya bu tarz yerlere basvuruyor bazi kanallar icin. Ornegin adam tutmus bi dizinin 1. bolumunu yuklemis, tag aciklama kisminda 1den20 ye kadar butun bolumlerin ismi var. 1i aratsan o bolum cikiyor 20yi aratsanda ayni sekilde. Adam film izlemek istiyor yada cocuguna cizgifilm izletmek istiyor, bi aratiyor cikan seylerin istedigiyle alakasi yok. Bi yerden sonra artik nasil kurtulabilirim bunlardan diye dusunuyolardir tabiiki.

---------- Spam Engelliyici 20:03 ---------- Önceki Mesaj 20:02 ----------

Aslında iyi yapıyorlar takdir ettim adamları ama adsenseye çizgi film atma yolunu bulsunlar o zaman biz de spam yapmayalım :D

Video basliklarini, aciklamalarini duzelt sorun yasamazsin.

Birileri tarafindan kanalin oraya sikayet edilmedikce birsey yapmazlar. Fakat artik izleyiciler bile ya kendisi flagliyor ya bu tarz yerlere basvuruyor bazi kanallar icin. Ornegin adam tutmus bi dizinin 1. bolumunu yuklemis, tag aciklama kisminda 1den20 ye kadar butun bolumlerin ismi var. 1i aratsan o bolum cikiyor 20yi aratsanda ayni sekilde. Adam film izlemek istiyor yada cocuguna cizgifilm izletmek istiyor, bi aratiyor cikan seylerin istedigiyle alakasi yok. Bi yerden sonra artik nasil kurtulabilirim bunlardan diye dusunuyolardir tabiiki.

öyle değil tabi ki biz konuyla alakalı spam yapıyoruz herhalde bir şey olmaz..Ama bu mesela medcezir 40.bölüm izle diye başlık atmış küçük resim afedersin *****..Böylelerini temizlemek için güzel bir şey.

Bu siteyi öğrendiğim iyi oldu bundan sonra her yanıltıcı içerikli videoyu buraya da bildiririm

bide bu arada siteyi kaldırırsan iyi olur..Kötü niyetli kişiler var forumda.

Benımde toplulukdan 7 kanalım gitti Şöle bir mesaj geliyor youtube hesap bıldırımı dıye sonra kanallar arka arkaya güm Çok ağır darbe aldım moralim 0 0 0 Mümkünse editlenen mesajdakı sıteyı görebılırmıyım Bende diyelım bir bölüm yüklüyordum 1den 10 kadar bütün tagları yazıyordum bilen bir kardeşimden pm atmasını rıca ederım

Benımde toplulukdan 7 kanalım gitti Şöle bir mesaj geliyor youtube hesap bıldırımı dıye sonra kanallar arka arkaya güm Çok ağır darbe aldım moralim 0 0 0 Mümkünse editlenen mesajdakı sıteyı görebılırmıyım Bende diyelım bir bölüm yüklüyordum 1den 10 kadar bütün tagları yazıyordum bilen bir kardeşimden pm atmasını rıca ederım

etiket videosu değil o spam şikayet sitesi gibi bir şey.

ben siteyi bile kaydetmedim şeytanla başınızı belaya sokmayın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri