Oyuncak Özgün Video Hazırlanır! - Kişiyel Özel Oyuncak Videoları

keremoflu

Kayıtlı Üye
Yeni Görseller ve Demo Eklenmiştir!
Çocuk kanallarınız için kaliteli oyuncak videoları hazırlayabilirim. Videolar rastgele veya kişiye özel senaryolarla çekilebilir.

• Demo ve iletişim için:
PM & Skype ( [email protected] )

kendisi ile daha önce alışverişimiz oldu çok ilgili ve yardımsever biri çekinmeden çalışabilirsiniz

Arkadaşa referans olabilirim. Dürüst ve çalışkandır.

Son düzenleme:
Bu tarz hizmetler artmaya başlaması güzel bir durum. Hayırlı işler..

Bu tarz hizmetler artmaya başlaması güzel bir durum. Hayırlı işler..

Teşekkürler hocam, sağ olun.

---------- Spam Engelliyici 00:56 ---------- Önceki Mesaj 00:55 ----------

Hayırlı işler hocam ücreti özellik ve uzunluğa göremi belirliyorsunuz yoksa sabit ücret paketleriniz varmı

Teşekkürler hocam.
Uzunluk, İngilizce seslendirme olup olmaması, ses efekt ve çok fazla çekim açıları kullanmak vs.
Yani özenilme derecesine göre. Standart bir videom ortalama 3 dakika uzunluğunda. İstediğinizi söylerseniz net bir şeyler söyleyebilirim.

böyle hizmet verenlere çok şaşırıyorum. bana kalırsa böyle insanlar biraz aceleci beklemek istemiyorum az da olsa para elime geçsin istiyor fakat milyonlarla oynadığını bilmiyorlar. her şey sadece 6 aylık sıkı bir disiplin e bakıyor ve birazda şansın varsa bu süre 4 aya da düşebilir. tabiki herksin kendi hayatı kendi fikirlere hayırlı satışlar bol müşteriler

böyle hizmet verenlere çok şaşırıyorum. bana kalırsa böyle insanlar biraz aceleci beklemek istemiyorum az da olsa para elime geçsin istiyor fakat milyonlarla oynadığını bilmiyorlar. her şey sadece 6 aylık sıkı bir disiplin e bakıyor ve birazda şansın varsa bu süre 4 aya da düşebilir. tabiki herksin kendi hayatı kendi fikirlere hayırlı satışlar bol müşteriler

Teşekkürler hocam. Hali hazırda video ürettiğim 2 kanal var zaten. Bunlara eksiksiz yükleme yapıyorum. Ek olarak video çekme sürem olacağı için böyle bir konu açtım.

Arkadaşa referans olabilirim. Dürüst ve çalışkandır.

kendisi ile daha önce alışverişimiz oldu çok ilgili ve yardımsever biri çekinmeden çalışabilirsiniz

bravo kerem, en doğru hareket. vakti olmayana, teknikle uğraşmak istemeyene güzel hizmet.

su rc modellerle drift videoları ceksen aslında :) iyi izlenir ve satılır

Gunceldir. Hem ing hem turkce seslendirmeli video yapilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri