Özel url nasıl alıyorsunuz ? user şeklinde

• Kullanıcı agssp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

agssp

Kayıtlı Üye
Web sitesi
linkmoneys.com
Arkadaşlar merhaba, özel url nasıl alıyorsunuz, özellikle youtube.com/user/sadasd şeklinde. bakıyorum adamların 1 abone bile olmayan bir çok kanalda var bu.

Domain ile yapim diyorum, oda youtube.com/c/sada şeklinde oluyor. domaini olduğu gibi oraya yazıyor.

örnek olarak. youtube.com/c/ytparacom gibi oluyor. Free domain ile de yapabiliyorum ondada uzantıyı ekliyor, en basiti, xxxxxxxblogspot şeklinde oluyor, yada illa sonuna birşeyler yazmanı istiyor

şartlardan 3 tanesini bile sağlayınca normal olarak mı geliyor bu, doğru dürüst bir kaynak da bulamadım, özel url şeklinde aradım gözüme çarpmadı. Olanların hepsi eski anlatım gibi.

Özgün kanalım için istiyorum.

user/ şeklinde eski hesaplarda veriyordu bildiğim kadarıyla.

son 2 aydır c/ şeklinde vermeye başladı diye biliyorum.

user/ şeklinde eski hesaplarda veriyordu bildiğim kadarıyla.

son 2 aydır c/ şeklinde vermeye başladı diye biliyorum.

Hocam, o şekilde verdi, eski bir kanalıma, 500 abonesi yoktu ama 3 yıllık kanaldı. Demek istediğim ayrıca, /c/siteaddresicom şeklinde yazması, yok bide illa sonuna bişi eklememizi istiyor, com kelimesini koyduğu yetmiyor galiba.

özel url nasıl alınır yazan olursa sevinirim.

özel url nasıl alınır yazan olursa sevinirim.

https://support.google.com/youtube/answer/2657968?hl=tr

Burada yazdığı gibi ya o şartları sağlaman lazım yada, google webmater araçları ile, bir domainin varsa onu onaylatıp alırsın, hemde hiç beklemeden.

Lakin youtube.com/c/domaincomxxxx xxxx kısmına sen ne istersen onu yazıyorsun, com koyması yetmiyor, youtubenin illa sonunada bişi koyup, saçma sapan bir yere varıyor sonuç.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri