Özellikle Yönetici ve Bilgisi Çok olan arkadaşlara bir sorum olacak

• Kullanıcı Rigobert
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Rigobert

Kayıtlı Üye
Merhaba

özellikle yönetici dedim çünki birşeyler biliyorlar ki yönetici olmuşlar.

Ben bir kanal açsam.
Para kazanmayı Aktif etsem
Ancak Adsense hesabıma Bağlamasam
İçerisinde para birikirse Bunu toplu şekilde Hesap Kesinleşmeden 1-2 gün önce Adsense hesabıma Bağlasam Bu kanalın Kazandığı para adsense hesabıma yansır mı?

Eğer ki böyle birşey olursa bir nebze olsun Toplu Para kazanmaya bir çözüm olabilir?

Yönetici olmama rağmen bunu ben de merak ediyorum Yasin :D

çok akıllıca bir soru cevabını bilen warsa şimdiden çok merak ediyorum bende cvabı ::))

Evet yansıyor. Şu sıralar ne kadar işe yarar bilmiyorum fakat 2-3 kanalımı bu şekilde yapmıştım.

Bu konuda net bir bilgi lazım ama cevaplar çelişkili. Örnek olarak Serkan ödenir derken Faruk ödenmiyor demişti bir konuda. Bunları, konulara yazdıkları cevaplardan hareketle söylüyorum. İlginçtir ödeniyor diyenler de iddialı, ödenmiyor diyenler de :) Ben tahminimce ödendiğini düşünmüyorum.

Simdiye kadar bu sekilde kullanildi mi bilmiyorum ama buna farkli bir bakis acisi olarak paravan adsense kullanmanizi oneririm.

Mantık çercevesinde söylüyorum, evet ödeniyor olmalı niye 60 dolar fazla kesinleşen tek ayım olmuş kısmaları yerine çünkü adsenseye bağlamadan önce kanal çok iyi para kazanıyordu, adsense hayrına para vermeyeceğine göre bu kanalın adsenseye bağlamadan önceki parasıydı..

Ve adsenseyi değiştirdiniz mi kanalı nereye bağlarsanız para oraya geliyor yani para kanal içinde birikiyor, Adsense ödemem nasıl yapılacak diyor demek ki ADSENSEmiz sadece bi ödeme aracı olarak youtube la aramızda iş yapıyor. tüm bunların mantığı evet kanalda birikiyor ki birikmyorsa ben şuanda bu yöntemle gidiyorum bu ay gelecek olan 3-4 milyon izlenimle parada çöp olacak! ki bunun imkanı yok reklamlarım gözüküyorsa paramızın ödenmesi gerekiyor.

Adsenseye bağlanmayan kanalda kazanç görünmüyordu sanırım sonradan bağladığımızda Bu görünmeyen kazanç yansırmı bilmiyorum. Şahsen bir kanalımı bağlamayı unutuum 40K izlenime karşı kazanc 0$ görünüyordu bağladıktan sonrada bir fark göremedim

Adsenseye bağlanmayan kanalda kazanç görünmüyordu sanırım sonradan bağladığımızda Bu görünmeyen kazanç yansırmı bilmiyorum. Şahsen bir kanalımı bağlamayı unutuum 40K izlenime karşı kazanc 0$ görünüyordu bağladıktan sonrada bir fark göremedim

Aynen hocam.Bende bi hesabıma tek video yükledim.Youtube analytics den 10 gün sonra baktığımda 30k izlenim 50 $ gibi bir para vardı.Hemen adsenseye bağladım fakat o para yansımadı.

adsenseye sadece kesinleşmeden yansır geçmiş yani bağlanmadan önceki hiç bir veri yansıyamaz hocam, kesinleşmede fark etmiş olmalısınız eğer geçmiş aylarda yaşadıysanız.

2 Ay önce bir kanal denemiştim.Riskli diye adsense bağlamamıştım.Kesinleşmeden 4 gün önce bağladım ve içinde biriken parayı almıştım.

Bu olay şans biraz, 1-2 hesabımda parayı aktarmadı bir kacında aktardı...

1-2k$ beklerken, 50 $ ufak bi bonus parası yatırırsa hiç şaşırmayın...

bende senin gibi düşündüm ve denedim. yaklaşık 3 hafta kadar kanalım paraya açıktı fakat adsenseye bağlamadım. daha sonra bağlayınca hem hit hemde kazandığım para hiçbirşey yansımadı benim hesabıma. tabi bu benim başıma gelen bir durum başka arkadaşların başına daha farklı durumlar gelmiş olabilir çünkü youtubenin algoritmasını hala anlamış değilim :)

Merhaba

özellikle yönetici dedim çünki birşeyler biliyorlar ki yönetici olmuşlar.

Ben bir kanal açsam.
Para kazanmayı Aktif etsem
Ancak Adsense hesabıma Bağlamasam
İçerisinde para birikirse Bunu toplu şekilde Hesap Kesinleşmeden 1-2 gün önce Adsense hesabıma Bağlasam Bu kanalın Kazandığı para adsense hesabıma yansır mı?

Eğer ki böyle birşey olursa bir nebze olsun Toplu Para kazanmaya bir çözüm olabilir?
Yok artık :D aynı andamı aklımıza gelmiş :D
Kanalı adsenseye bağlamassak kazanılan para??? - Google Fan Webmaster Forum
ben gece 2 de yazdım ama senin konunu görmemiştim :D

Baska bir konuda bu yontemi denemedigim fakat youtube mantigini az cok bildigimizden fikrimi beyan etmistim.

Analistige yansimayan bence hicbir kazanc adsense yansimaz.

Adsense bağlamadan videoda reklam çıkıyor mu? Kazanç nasıl geliyor anlamadım?

yansıyor arkadaşlar ama orada dolar simgesi yandıktan sonra direk olarak aktif bir gözetim altına giriyorsunuz yani ben u şekilde spam yaparım diye düşünüp sonra adsense eklerim mantıgı olmuyor ne yazıkki 2 tane test kanalı açtım ikisde patladı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri