(Özet)-2014 Adsense Yeni Hizmet Şartları

nisyantv

Yasaklanmış
Arkadaşlar bu konu hakkında çok kişinin aklı bulanık aslında okusak da pek açık bir şey yazmamışlar hepsi hukuki jargon :)
neyse okudum ben yine de hizmet şartlarını. Genelde youtubeden bahsetmemiş reklamı yayınlar ile reklamı verenler arasındaki anlaşmazlıklardan doğacak hak ihlallerine karşı önlem amaçlı bir bilgilendirmeyi kapsıyor bu çevirimiçi hizmet şartları.

Not: Dizimag örneği verilmiş diğer bir konuda çok doğru bir tespit. Siz yine de temkinli olun evimizden alırlar. Tabi herkesi alacak değiller ya bu son çare artık
adamlar telif atmaktan gınaya gelmişse ve adamları zarara uğratmışsak olur.

Yani vel-hasıl çalışmaya son tempo devam edin :)

Çıkardığım Özet şöyle :
Not: Maddeler Tartışmaya açıktır.Bunlar benim değerlendirmelerim.
1-Site açıklarından faydalanmayın
2-Sözleşme’de istediğimiz zaman değişiklik yapabiliriz.
3-Fesih (Adsense Hesabımı youtube kanalımı?) hariç kazandığın parayı alabilirsin
4-Ödediği paradan sonradan sizi sorumlu tutabilir. Fazla ödeme aldıysanız bunu sonradan sizden isteyebilir.

5- Tüm vergilendirmelerden Google Sorumludur.
6-yüklediğiniz bir içerikten hakkınızda dava açıklırsa zararın tazmini sizin sorumluluğunuzdadır.
Zarara uğrattığınız reklamveren ise :)

7-Burada google kendini savunuyor. Örneğin bir film ile tv kanalında x miktar para alıyorsanız,
youtube yüklediğiniz aynı filmden de bu kadar para alacaksınız diye bir pazar yok diyor.
Reklam sunumları olmaması,tbm to düşüklüğü, veya içeriğinizin yeniden yüklenmesi..vb.
adamlar diyor ki ben her tür önlemimi alırım hizmetlerim bu şartlarda anlattığım gibidir. Sonradan beni sorumlu tutamazsın
*Kaynak madde
(SÖZLEŞMEDE AÇIKÇA HÜKME BAĞLANANLAR DIŞINDA,
HİZMETLERE İLİŞKİN HİÇBİR VAATTE BULUNMAYIZ.
ÖRNEĞİN, HİZMETLERİN İÇERİĞİ, ÖZEL İŞLEVİ VEYA KÂRLILIĞI,
GÜVENİLİRLİĞİ, KULLANILABİLİRLİĞİ YA DA İHTİYAÇLARINIZI KARŞILAMA KONUSUNDAKİ
YETERLİLİĞİNE DAİR HİÇBİR TAAHHÜT VERMEYİZ. HER BİR HİZMET “OLDUĞU GİBİ”
SUNULMAKTADIR
YASALARIN ELVERDİĞİ ÖLÇÜDE,
AÇIK, KANUNİ VEYA ZIMNİ HİÇBİR TAAHHÜDÜ KABUL ETMEYİZ. İHLAL ETMEME,
SATILABİLİRLİK VE BELİRLİ BİR AMACA UYGUNLUKLA İLGİLİ TAAHHÜT VEYA KOŞULLARA
İLİŞKİN SORUMLULUĞUMUZU AÇIKÇA REDDEDERİZ.)

8-Son olarak Önemli ve açık bir madde:

Amir Hukuk; Mahkeme Yeri. Bu Sözleşme’den veya bu Sözleşme’yle ilgili olarak doğan tüm davalar, Kaliforniya’nın yasaların uyuşmazlığı kuralları hariç tutulmak üzere, Kaliforniya yasalarına tabi olacak ve münhasıran ABD, Kaliforniya, Santa Clara County federal veya eyalet mahkemelerinde görülecektir. Taraflar, bu mahkemelerin yargılama konusunda özel yetkiye sahip olduğunu kabul etmiştir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri