Özgün balık avı videoları kanalı nekadar tutar.

slhist

Kayıtlı Üye
S.a. arkadaşlar. Yaza doğru çekmeyi düşündüğüm özgün kanal düşüncem var.
Sualtı balık avı videoları ve olta ile balık avı videoları gibi. Fakat benzer videolara biraz bakındımda öyle çokta ahım şahım görüntülemeler almamışlar.
Şimdiden ön hazırlıklarımı yapmayı düşünüyorum. Sualtı kamerası ve birkaç ekipman vs fakat kazanç noktasında şüphelerim var.
Balık tutmak benim hobim ama, çokta getirisi olmayacak bir kanal için hiçte masrafa girmeden yoluma devam mı etmeliyim, yoksa iyi bir sonuç alırmıyım.
Bu tarz videolar çekip paylaşan arkadaşlar varmı aranızda. Yada spamını yapan :) maddi olarak geri dönüşleri nasıl oluyor acaba.

Şuan halihazırda çocuklarımın eğlence/oyun videolarını paylaştığım bir özgün kanalım var ama tutturamadım ve birkaç nedenden dolayı devam etmeyi düşünmüyorum. Bu nedenle yenibir arayış içerisindeyim.
Aklıma gelen her iş sanki çok tutacakmış gibi geliyor ama sonu o kadarda iyi olmuyor:)
Bu nedenle bu büyük ailenin fikrini almak istedim. Şimdiden teşekkürler....

Recai usta var, çok da iyi muhabbeti var şahsen ben çok keyif alıyorum izlerken
Kanalı:
https://www.youtube.com/channel/UCK7KTEzSxdTDpWYJuEA-mvQ

Bu adam her hafta video atmasına rağmen hala 11.000'de. Tamamen özgün ama çok bir yerlere gelemedi. Bu işin ingilizcesi de zor. Keyifli bir vlog kanalı gibi düşünerek yaparsan devam edebilirsin ama para kazanmayı düşünürek yaparsan çok zor.

Spearfishing yapabilirseniz yapın izlenmeleri güzel ingilizce konuşma derdiniz yok

Sualtı balık avı videoları ve olta ile balık avı videoları gibi. Fakat benzer videolara biraz bakındımda öyle çokta ahım şahım görüntülemeler almamışlar.
Şimdiden ön hazırlıklarımı yapmayı düşünüyorum. Sualtı kamerası ve birkaç ekipman vs fakat kazanç noktasında şüphelerim var.
Balık tutmak benim hobim ama, çokta getirisi olmayacak bir kanal için hiçte masrafa girmeden yoluma devam mı etmeliyim, yoksa iyi bir sonuç alırmıyım.
Bu tarz videolar çekip paylaşan arkadaşlar varmı aranızda. Yada spamını yapan :) maddi olarak geri dönüşleri nasıl oluyor acaba.

Şuan halihazırda çocuklarımın eğlence/oyun videolarını paylaştığım bir özgün kanalım var ama tutturamadım ve birkaç nedenden dolayı devam etmeyi düşünmüyorum. Bu nedenle yenibir arayış içerisindeyim.
Aklıma gelen her iş sanki çok tutacakmış gibi geliyor ama sonu o kadarda iyi olmuyor:)

bence kazandırır bırd eıyı balık tutursan 10 numara olur ama yabancı dıl

Recai usta var, çok da iyi muhabbeti var şahsen ben çok keyif alıyorum izlerken
Kanalı:
https://www.youtube.com/channel/UCK7KTEzSxdTDpWYJuEA-mvQ

Bu adam her hafta video atmasına rağmen hala 11.000'de. Tamamen özgün ama çok bir yerlere gelemedi. Bu işin ingilizcesi de zor. Keyifli bir vlog kanalı gibi düşünerek yaparsan devam edebilirsin ama para kazanmayı düşünürek yaparsan çok zor.

İşte hocam benide böyle kanallar korkutuyor. Adam 2 yıldır video atıyor. 11k abonesi 6m izlenimi var. 121 tanede video var. Burda ki abimiz balık tutarken videoya çekmiş. Ama ben video çekmek için balık tutucam. Yani seviyorum balık tutmayı ama şimdiye kadar vakit buldukça gitmeye çalışıyordum. Bu işe başlarsam video üretebilmek için sürekli gitmem gerekicek.
Bu konu çevresinde ekstra fikir verebilecek arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

---------- Spam Engelliyici 08:55 ---------- Önceki Mesaj 08:49 ----------

Burdan birçok kategoriye bakıp, yapılabileceğiniz bir kanal türü çıkarabilirsiniz.

https://www.google.com/trends/hotvideos

Hocam öneri için sağol. Özgün bişeyler yapayım diyorum ama çok seçenek yok gibi geliyor.
Şöyle düşünün , siz elinize kamera alıp özgün video çekmeyi düşünseniz yapabileceğiniz neler var? :)

Spam kanal yapmiştim, spearfishing ve polespearfishing üzerine. İkiside idare eder seviyesinin üstüne çıkamadı. Çok izlenebilen içerik üretmek istiyorsanız her girdiğinizde 15 20 kilogramlık balıklar yakalamanız gerekiyor. Zira adamlar lüfer avı, barbun avı, tekir avı diye aratmıyor. En büyük lüfer diye aratıyor yada lüfer 10 kg, 40 kg akya diye aratıyor (örnek).

Ek olarak sualtı videoları çekebilirsiniz. Bulunduğunuz bölgede denizdeki canlı çeşitliliği zengin ise, balık ve diğer deniz canlılarının videolarını çekebilirsiniz.

Çocuk videoları en mantıklısı, konuşmaya gerek kalmadan ilgi çekici oyuncak veya kostümlerle dünya geneli bir kanal yapılabilir.Ne yaparsanız yapın burda sağlam bir kanalla başarılı olabilirsiniz.
İşte hocam benide böyle kanallar korkutuyor. Adam 2 yıldır video atıyor. 11k abonesi 6m izlenimi var. 121 tanede video var. Burda ki abimiz balık tutarken videoya çekmiş. Ama ben video çekmek için balık tutucam. Yani seviyorum balık tutmayı ama şimdiye kadar vakit buldukça gitmeye çalışıyordum. Bu işe başlarsam video üretebilmek için sürekli gitmem gerekicek.
Bu konu çevresinde ekstra fikir verebilecek arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

---------- Spam Engelliyici 08:55 ---------- Önceki Mesaj 08:49 ----------

Hocam öneri için sağol. Özgün bişeyler yapayım diyorum ama çok seçenek yok gibi geliyor.
Şöyle düşünün , siz elinize kamera alıp özgün video çekmeyi düşünseniz yapabileceğiniz neler var? :)

spamını yaptm kazandırmıyor türkçe ingilizce olursa olur .

nefes kuvvetliyse zıpkınla dalıp büyük balıklar avlarsanız o videolar izlenir :) ben zıpkınla avlanıyorum ama hiç video çekmedim :) ama avlananların videolarını açıp izliyorum.

Daha çok meraklılarına hitap eden bi alan Olması nedeniyle izlenimi düşük oluyor ama işte tbm si iyiyse diye düşündüm fakat sanırım uğraşmaya değecek bir kategori değil. Yorumlar için teşekkür ederim...

Ooo balık varsa ben alırım. Abone olurum izlerim beğenirim :D
Ama kazanç olarak bakıldığında maalesef çıtası düşük.
Yabancı dil çalışırsanız ve çok iyi videolarınız olursa belki kazanç olarak bir şeyler getirir ama Türkçe su altına dalıp zıpkınla balina da yakalasanız çok bir şey değişmez gibi :)

Yani kazanç getirisi çok olmaz en iyi ihtimal balık avı malzemeleriniz için masraf çıkarabilir.

Ben de bir aksiyon kamerası edinebilirsem sık sık video çekmek istiyorum. Ama sadece hobi olarak
Bunu ekimde yüklemişim balığa dair ilk ve tek videom :)

https://www.youtube.com/watch?v=3LHQk1dcvJM

Ooo balık varsa ben alırım. Abone olurum izlerim beğenirim :D
Ama kazanç olarak bakıldığında maalesef çıtası düşük.
Yabancı dil çalışırsanız ve çok iyi videolarınız olursa belki kazanç olarak bir şeyler getirir ama Türkçe su altına dalıp zıpkınla balina da yakalasanız çok bir şey değişmez gibi :)

Yani kazanç getirisi çok olmaz en iyi ihtimal balık avı malzemeleriniz için masraf çıkarabilir.

Ben de bir aksiyon kamerası edinebilirsem sık sık video çekmek istiyorum. Ama sadece hobi olarak
Bunu ekimde yüklemişim balığa dair ilk ve tek videom :)

https://www.youtube.com/watch?v=3LHQk1dcvJM
Oooo rastgele :) . Eğer ileride böyle bi kanal açarsam burda paylaşırım.

Evet bende kazancının çok iyi olamayacağına kanaat getirdim. Dediğiniz gibi herhalde videolar anca kendi maliyetini çıkarır.

Bende amatör balık avcısı olarak ytde sureklı videolar izliyorum Özellikle ruslarda büyük bir kitle balık avı videoları izleyıcısı Turna Sazan Yayın balığı videoları izlemeyı sevıyorlar Eğer kanalınzıdan ruslarında haberı olursa size hit olarak çok olumlu yansıması olur

Hocam konunuzu okuyunca farklı bir şey yapmak gerektiğini düşündüm ve aklıma gelen şey olta ucunda ufak bir kamera olsa değişik videolar çıkabilir ortaya. ( hiç balık tutmadım balık tutmaktan hiç anlamam bu arada, sadece aklıma gelen şeyi paylaşıyorum ). Normalde ilk kafamda canlanan ufak kamerada yem de olması ve balık yemi yiyince kamerayı da yutacak, değişik bir video olurdu :) Muhtemelen böyle bir şey mümkün değildir ama google'a olta ucunda kamera yazınca bu ve benzeri şeyler gördüm, belki farklı fikirler oluşturur kafanda. Bol şans, iyi forumlar.

Hocam konunuzu okuyunca farklı bir şey yapmak gerektiğini düşündüm ve aklıma gelen şey olta ucunda ufak bir kamera olsa değişik videolar çıkabilir ortaya. ( hiç balık tutmadım balık tutmaktan hiç anlamam bu arada, sadece aklıma gelen şeyi paylaşıyorum ). Normalde ilk kafamda canlanan ufak kamerada yem de olması ve balık yemi yiyince kamerayı da yutacak, değişik bir video olurdu :) Muhtemelen böyle bir şey mümkün değildir ama google'a olta ucunda kamera yazınca bu ve benzeri şeyler gördüm, belki farklı fikirler oluşturur kafanda. Bol şans, iyi forumlar.

tak şu jasmin'in kafasına bi kamera artık hepimizi kurtarır :D

Benim projede de kamera suyun altında olacak ama balık yutmayacak. :) balığın yemi yediği anları sualtı nda kapanla balık yakalama videoları gibi ve bikaç şey daha. Z bakalım sular biraz ısınsın da techizatı da toparlarsam çekecem bişeyler. Ama biraz soğudum bu fikirden. Bakalım zaman ne göstericek.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri