Özgün çalışanlar için küçük kamera

• Kullanıcı Nicco
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
960p at 30fps and 720 at 60 fps yazmışlar bir incelemede. gopro yerine tavsiye olarak sj4000ler var beyler çin malı ama sağlam öneririm inceleme videolarını izleyin güzel işler çıkartıyor. amazon aliexpress banggood vs bu sitelerde ucuz fiyattan temin edebilirsiniz.

960p at 30fps and 720 at 60 fps yazmışlar bir incelemede. gopro yerine tavsiye olarak sj4000ler var beyler çin malı ama sağlam öneririm inceleme videolarını izleyin güzel işler çıkartıyor. amazon aliexpress banggood vs bu sitelerde ucuz fiyattan temin edebilirsiniz.

sj4000 ler su geçirmez genel olarak zıpkıncılar su altında kullanıyorlar fiyatı uygun ve memnunlar.

sj4000 ler su geçirmez genel olarak zıpkıncılar su altında kullanıyorlar fiyatı uygun ve memnunlar.

aynen dayımların av kulübü var 15 tane getirip sattım kar kış vs dediğiniz gibi etkilemiyor. Su geçirmeme olayı için ayrı aparatı var diye biliyorum ama emin değilim :)

aynen dayımların av kulübü var 15 tane getirip sattım kar kış vs dediğiniz gibi etkilemiyor. Su geçirmeme olayı için ayrı aparatı var diye biliyorum ama emin değilim :)

Bunların gümrükte takılma gibi bir sorunu olurmu acaba.Bildigim kadarıyla 75 $ üstü elektronik ürünlerde sıkıntı oluyormuş.

Bunların gümrükte takılma gibi bir sorunu olurmu acaba.Bildigim kadarıyla 75 $ üstü elektronik ürünlerde sıkıntı oluyormuş.

hocam 75 avro benim bildiğim sınır ki şöyle söyleyim satıcıya rica ederseniz üstüne 1 dolar bile yazabilir. Ben ikişer taneden 7 8 farklı adrese gönderttim. Üstlerinede 25 -30 dolar civarı yazdırdım.

sj4000 fiyat performans olarak çok iyi. aksiyon kamera düşünenler değerlendirmeli.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri