Özgün çalışanlar için video sonu abone ol yazısı facebook twitter instagram bilgileri için falan bir tablo hazırladım.Bu tablo 'Hayrettin'in videolarının sonunda da var.Benimki değişik oldu.İsteyen var ise bana pmden mesaj atsın.Desin ki instagramı kaldır yerine web site işareti koy falan.Twitter'i kaldır pinterest logosu yok.Herkes için hazırlayacağım bunu.Söylemeyi unuttum ordaki lütfen abone ol yazısını Please Subscribe My Channel falan da yapabilirim istediğiniz yazıyı yaparım.Örnek:

NOT:HER ŞEY ÜCRETSİZDİR.
Paypal hesabıma bağış yaparsanız sevinirim.Gönlünüzden ne kopuyorsa 10 Kuruş bile olur
Paypal mail: [email protected]
Günceldir arkadaşlar.5 6 kişiye yaptım çalışma.Memnun kaldılar.Herkese her türlü konuda yardım ediyorum.Uzun süre çalışıp kazanamayanlara Team Wiewer Eğitim ve Kaynak vereceğim 3 4 tane kanal.Ama 5 6 aydır kazanmıyorsa ona ücretsiz yardım edebilirim.

NOT:HER ŞEY ÜCRETSİZDİR.
Paypal hesabıma bağış yaparsanız sevinirim.Gönlünüzden ne kopuyorsa 10 Kuruş bile olur
Paypal mail: [email protected]
Günceldir arkadaşlar.5 6 kişiye yaptım çalışma.Memnun kaldılar.Herkese her türlü konuda yardım ediyorum.Uzun süre çalışıp kazanamayanlara Team Wiewer Eğitim ve Kaynak vereceğim 3 4 tane kanal.Ama 5 6 aydır kazanmıyorsa ona ücretsiz yardım edebilirim.
Son düzenleme: