Özgün Çalışanlar İçin Önemli(Özgün Çalışan Herkes Bakmalı)

forumiyinet123

Kayıtlı Üye
Özgün çalışanlar için video sonu abone ol yazısı facebook twitter instagram bilgileri için falan bir tablo hazırladım.Bu tablo 'Hayrettin'in videolarının sonunda da var.Benimki değişik oldu.İsteyen var ise bana pmden mesaj atsın.Desin ki instagramı kaldır yerine web site işareti koy falan.Twitter'i kaldır pinterest logosu yok.Herkes için hazırlayacağım bunu.Söylemeyi unuttum ordaki lütfen abone ol yazısını Please Subscribe My Channel falan da yapabilirim istediğiniz yazıyı yaparım.Örnek:

NOT:HER ŞEY ÜCRETSİZDİR.

Paypal hesabıma bağış yaparsanız sevinirim.Gönlünüzden ne kopuyorsa 10 Kuruş bile olur :)
Paypal mail: [email protected]

Günceldir arkadaşlar.5 6 kişiye yaptım çalışma.Memnun kaldılar.Herkese her türlü konuda yardım ediyorum.Uzun süre çalışıp kazanamayanlara Team Wiewer Eğitim ve Kaynak vereceğim 3 4 tane kanal.Ama 5 6 aydır kazanmıyorsa ona ücretsiz yardım edebilirim.

Son düzenleme:
hocam bu tabloya web sitesininin veya facebook sayfamın linkini nereden ekleyeceğim ? ek açıklamalardan eklemeye çalıştım ama olmadı..

Arkadaş çalışmayı yaptı teşekkür ediyorum kendisine bol kazançlar

1 Kişiye çalışma yapılmıştır.İsteyen herkes ücretsiz yaptırabilir benden.

Bende camtasia da hazırladığım hareketli olan şu şablonu kullanıyorum. Fikir vermesi açısından buraya koyayım.

Bende camtasia da hazırladığım hareketli olan şu şablonu kullanıyorum. Fikir vermesi açısından buraya koyayım.

hocam bende gamer kanalları açın spor kanalları için film kanalları için hepsi için ayrı ayrı ingilizce şablonlar var.İnternetten bir siteden buldum.Harika tasarımları var.İsteyenlere atarım pmden.

Müsait olduğunuz zaman, öneri videoludan verebilir misiniz bana? Sosyal medya veya sitelere gerek yok. Sadece öneri video kısmı ve abone ol kısmı. Hem Türkçe hem İngilizce olursa sevinirim...

ücretsiz bir şey yapanlarda varmış ytparada helal

Özgün çalışanlar için video sonu abone ol yazısı facebook twitter instagram bilgileri için falan bir tablo hazırladım.Bu tablo 'Hayrettin'in videolarının sonunda da var.Benimki değişik oldu.İsteyen var ise bana pmden mesaj atsın.Desin ki instagramı kaldır yerine web site işareti koy falan.Twitter'i kaldır pinterest logosu yok.Herkes için hazırlayacağım bunu.Söylemeyi unuttum ordaki lütfen abone ol yazısını Please Subscribe My Channel falan da yapabilirim istediğiniz yazıyı yaparım.Örnek:

NOT:HER ŞEY ÜCRETSİZDİR.

Paypal hesabıma bağış yaparsanız sevinirim.Gönlünüzden ne kopuyorsa 10 Kuruş bile olur :)
Paypal mail: [email protected]

kardeş, beni eklermisin.

free.zennun

skype adresim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri