Özgün çalışanlar soru ve fikir alışverişi TEK KONU

• Kullanıcı Kürşad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji

Kürşad

Yasaklanmış
Selam beyler. Forumun çöplüğe dönmemesi, takibinin kolaylaştırılması ve sık sık aynı konuların açılmasının önlenmesi adına özgün çalışma ile ilgili sıkıntılarınızı bu konu altından belirtebilir, tartışabilir, fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.

Bundan sonra özgün çalışma ile ilgili konu açan arkadaşları 1 gün, tekrarında ise 3 gün forumdan uzaklaştıracağız. Bu hususta report kullanarak bize yardımcı olmanızı bekliyoruz.

Hocam ekipman var, sokağa çıkıp röportaj yapmak istiyoruz bi arkadaşla, nasıl birşey olabilir bu ? Kuru kuru röportaj çok banel, nasıl renklendiririz, insanların dikkatini çekeriz, eğer fikri olan varsa buyursun paylaşsın :)

İlginç sorulara yönelebilirsiniz. Sokak röportajları diye aratınız.

İlginç sorulara yönelebilirsiniz. Sokak röportajları diye aratınız.

Sarı mikrofon var mesela. Araştırdım baya ama ilginç sorularda artık baydı, örneğin bi jamiryo modası vardı :D onun gibi, ben daha çok bi isim yapmak istiyorum, bu yüzden farklı bişeler ama neler :)

Hocam ekipman var, sokağa çıkıp röportaj yapmak istiyoruz bi arkadaşla, nasıl birşey olabilir bu ? Kuru kuru röportaj çok banel, nasıl renklendiririz, insanların dikkatini çekeriz, eğer fikri olan varsa buyursun paylaşsın :)

su anda siyaset-din belki cözüm süreci veya daha alt yaş seviyelerine hitap etmek istiyorsanız aşk hayatı- sosyal aktiviteler vsvsvs.

ancak bnm videom izlensin diyorsanız siyaset veya din temelli sorulara yönelmelisiniz. gezi eylemlerinden tutunda herşeye varır bunun ucu.

ancak butür sorularda bilginiz olmasıda önemlidir şahsen bana biri gelip butür soru sorsa beni eleştirmesini beklerim kuru kuruya soru sormak felan olmaz:)

secimlerede az kaldı her secim öncesi belediyelerin sokak asfalt yenilemesi felan meşhurdur . onla ilgili bişeyler olabilir.

su anda siyaset-din belki cözüm süreci veya daha alt yaş seviyelerine hitap etmek istiyorsanız aşk hayatı- sosyal aktiviteler vsvsvs.

ancak bnm videom izlensin diyorsanız siyaset veya din temelli sorulara yönelmelisiniz. gezi eylemlerinden tutunda herşeye varır bunun ucu.

ancak butür sorularda bilginiz olmasıda önemlidir şahsen bana biri gelip butür soru sorsa beni eleştirmesini beklerim kuru kuruya soru sormak felan olmaz:)

secimlerede az kaldı her secim öncesi belediyelerin sokak asfalt yenilemesi felan meşhurdur . onla ilgili bişeyler olabilir.

Çiftlere aşk sorusu sormak bence en mantıklısı.Hem komik anlar çıkar ortaya hem de türk milleti sever böyle şeyleri.

soruları önceden çalışıp gitmek lazım :) birde şimdi ben erzurumdayım o kadar da büyük değil bura röportaj da tıkanmaktan korktuğumdan başlayamıyorum :S

Erzurum gibi illerde tehlikeli olabilir bu tarz bir iş. :D

Çiftlere aşk sorusu sormak bence en mantıklısı.Hem komik anlar çıkar ortaya hem de türk milleti sever böyle şeyleri.

ama izleyicisi olmaz. su anda siyasi videolar youtubede gercekten önemli bir izleyiciye ulaşıyor. yani 1000 tane aşk videosu 1 tane melih gökcek videosunu yakalayamaz. kaliteli bir tartışma videosu bi o kadar spam kanala eşdegerdir. tek başına hepsinden fazla kazandırır.

ama izleyicisi olmaz. su anda siyasi videolar youtubede gercekten önemli bir izleyiciye ulaşıyor. yani 1000 tane aşk videosu 1 tane melih gökcek videosunu yakalayamaz. kaliteli bir tartışma videosu bi o kadar spam kanala eşdegerdir. tek başına hepsinden fazla kazandırır.

Melih gökçekle cicişler bile baş edemez ki :D Siyaset de olabilir ama erzurum gibi bi yerde zannetmiyorum ki farklı fikirler çıksın.istanbul gibi her telden insanın oldugu bir yerde yapmak lazım onu.Erzurumda atatürk üniversitesi vardı yanlıs hatırlamıyorsam oranın kampusunde olabilir bak üniversite gençlerine yönelik :)

Melih gökçekle cicişler bile baş edemez ki :D Siyaset de olabilir ama erzurum gibi bi yerde zannetmiyorum ki farklı fikirler çıksın.istanbul gibi her telden insanın oldugu bir yerde yapmak lazım onu.Erzurumda atatürk üniversitesi vardı yanlıs hatırlamıyorsam oranın kampusunde olabilir bak üniversite gençlerine yönelik :)

Evet kampüste iş çıkar üni.ye yönelik de onun izni falan var heralde, onu da hallederiz ama şöyle 45 50'lik amcalar falan olacak ki komedi şeyler çıksın diye düşünüyorum ? Yani ben heralde matrak röportaj düşünüyorum, Throck'un dediği gibi daha ciddi, gerçekçi yapmak daha mı mantıklı ?

Çorumlu Röportaj Verirse - Kandil Mesajları - YouTube
Bunlardan bahsediyorsun heralde? :D Aç doyuracağım aç ben aç doyurmak istiyorum :D
Evet kampüste iş çıkar üni.ye yönelik de onun izni falan var heralde, onu da hallederiz ama şöyle 45 50'lik amcalar falan olacak ki komedi şeyler çıksın diye düşünüyorum ? Yani ben heralde matrak röportaj düşünüyorum, Throck'un dediği gibi daha ciddi, gerçekçi yapmak daha mı mantıklı ?

sokak röportajları gibi bir şey yapmak istiyorsanız argümanlar belli bence;

konu ne olursa olsun; 2 tane güldürecek salak, 1 sarhoş, 2 tebessüm ettiren şiveye sahip insan ve araya sevimli yaşlı amcaları ekle; en son konustugun da aklı başında olsun ve anlatmak istediğini güzelce anlatsın, tık rekoru kırar :)

Bizim Türk insanı anketi veya düşüncelerini söylemeyi sever,halkı dinlemeyi de sever. Sokak röportajlarının veya bu denli oluşumların tutma sebebi bu.

sokak röportajları gibi bir şey yapmak istiyorsanız argümanlar belli bence;

konu ne olursa olsun; 2 tane güldürecek salak, 1 sarhoş, 2 tebessüm ettiren şiveye sahip insan ve araya sevimli yaşlı amcaları ekle; en son konustugun da aklı başında olsun ve anlatmak istediğini güzelce anlatsın, tık rekoru kırar :)

Bizim Türk insanı anketi veya düşüncelerini söylemeyi sever,halkı dinlemeyi de sever. Sokak röportajlarının veya bu denli oluşumların tutma sebebi bu.

Eyvallah. Röportaj sırasında dediğiniz yolu izleyeceğim, en sağlamı sona saklamak mantıklı. Araya 2 ağzı 5 karış havada, bi sağcı, bi solcu :D Bide entelektüel ( onu erzurumda zor bulurum ) falan serpiştirdikmi olur inşallah. Hadi hayırlısı :)

Kardeşim bu işe başla, bir ilk çekimini görelim. Sonra yardımım dokunabilirse konu da araştıralım sana. Bence bu işinden güzel şeyler çıkabilir,umarım istediğin gibi olur :)

Atatürk Üniversitesinde her türlü şeyi yapabilirsin. 8 yılım geçti orada okuldu işti derken zor kurtardım kendimi oradan :) Güze Sanatlar fakültesini boş geçme özellikle. Oradan biraz çevre yaparsan senin için iyi olur. Şehir merkezinde de sohbete devam edebilirsin zaten oraları biliyorsun.Dayak konusuna gelince kolay kolay olmaz :) ama olursada sağlam olur. Dikkat etmek lazım tiplere..

Kardeşim bu işe başla, bir ilk çekimini görelim. Sonra yardımım dokunabilirse konu da araştıralım sana. Bence bu işinden güzel şeyler çıkabilir,umarım istediğin gibi olur :)

Eyvallah hocam. En yakın zamanda ( birkaç gün :D ) bir röportaj hazırlıcaz, bayramla ilgili. Bakalım nasıl bir iş çıkacak, ilk olarakda burada paylaşıcam. Bakalım hayırlısı :)

---------- Mesaj saat 23:41:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:39:51 civarında gönderildi. ----------

Atatürk Üniversitesinde her türlü şeyi yapabilirsin. 8 yılım geçti orada okuldu işti derken zor kurtardım kendimi oradan :) Güze Sanatlar fakültesini boş geçme özellikle. Oradan biraz çevre yaparsan senin için iyi olur. Şehir merkezinde de sohbete devam edebilirsin zaten oraları biliyorsun.Dayak konusuna gelince kolay kolay olmaz :) ama olursada sağlam olur. Dikkat etmek lazım tiplere..

Güzel sanatlar değilde iletişim sağlam :D Oraya da sıçrarız :) Zaten kameraman arkadaş iletişimde rts öğrencisi :) Bakalım hayırlısı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri