Özgün Çalışanlara Telifsiz Müzik Kaynağı

• Kullanıcı mirzax114
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji

mirzax114

Kayıtlı Üye
https://www.youtube.com/user/NoCopyrightSounds/videos?flow=grid&view=0&sort=p Bu kanaldan beğendiğiniz müzikleri videoyu indirip Mp3'e çevirerek videolarınızda kullanabilirsiniz. Emeğine saygı ve müzik ismini soranlar için açıklama kısmına şu şekilde girebilirsiniz.

Not: Başlıkta [NCS RELEASE] yazanları kullanın arkadaşlar.

Track name: Alan Walker - Fade [NCS Release]
Link: URL adresi.

Son düzenleme:
Dikkatli olalim, buradaki muziklerin "simdilik" telifsiz olma olasiligi yuksek olsa da ileride veya gercekte telif verebilecegi ihtimalini goz onunde bulunduralim.

Dikkatli olalim, buradaki muziklerin "simdilik" telifsiz olma olasiligi yuksek olsa da ileride veya gercekte telif verebilecegi ihtimalini goz onunde bulunduralim.
Hocam çoğu videolarda bu şekilde gördüğüm için paylaştım.Kaliteli müzik bulmak zor.Yt'nin müzikleride güzel değil.

benim anladığım satın almadan kullandığımız telifsiz her müzik ileride bu sıkıntıyı doğurabilir o zaman. yani youtube'un veya partnerlerin sağladıkları da gelecekte telifli olabilir. dopru mu anladım acaba?

Hocam çoğu videolarda bu şekilde gördüğüm için paylaştım.Kaliteli müzik bulmak zor.Yt'nin müzikleride güzel değil.

Dogrudur hocam, sizin iyi niyetle paylastiginizdan suphem yok ama ncs kanalinda yayinlanmis ve daha sonradan telif gonderdigi icin kaldirilmis bircok muzik var. Onun icin uyarayim dedim :)

benim anladığım satın almadan kullandığımız telifsiz her müzik ileride bu sıkıntıyı doğurabilir o zaman. yani youtube'un veya partnerlerin sağladıkları da gelecekte telifli olabilir. dopru mu anladım acaba?

Dogrudur hocam. YouTube'un sagladigi muziklerde sorun yasayacaginizi sanmiyorum ama partnerlerin sagladigi muziklerin kullanimi ile alakali sozlesmeyi okursaniz iyi olur.

bazı free music sitelerinde parçanın altında lisans bilgisi gibi yazı ekliyorlar ve onu bir yere kopyalıyorsun.sorduklarında gösteriyorsun.yoksa bunlardan kullanırsın ,gün gelir adam bütün müziklerini yt sistemine tanıtıp eşleşeni yollar.

Adamlar her yere free yazmış.Kanallarının istatistikleri şu şekilde :
3.312.599 abone • 496.911.607 görüntüleme

Zaten para kazandıkları kesin.Siz açıklama kısmına şarkı ismi ve linkini yine de koyun, kullanacak olanlar :)

https://www.youtube.com/watch?v=3pS_cgCKD-0

Unfortunately this track cannot be used in your YouTube videos or streams without the permission of xKore

ne yazık ki bu şarkı xkore'un izni olmadan youtube videolarınızda yada yayınlarınızda kullanılamaz

örnek gösteriyim dedim yani orda gördüğünüz her şarkı kullanılıyor sanmayın ncs yazması lazım yazmıyorsa açıklamayı okuyun yoksa sonrada telif geliyor bilginize

ncs yanı sıra bu kanalı da öneririm burdada güzel müzikler var

https://www.youtube.com/user/FreeSongsToUse

hayırlı akşamlar :)

https://www.youtube.com/watch?v=3pS_cgCKD-0

Unfortunately this track cannot be used in your YouTube videos or streams without the permission of xKore

ne yazık ki bu şarkı xkore'un izni olmadan youtube videolarınızda yada yayınlarınızda kullanılamaz

örnek gösteriyim dedim yani orda gördüğünüz her şarkı kullanılıyor sanmayın ncs yazması lazım yazmıyorsa açıklamayı okuyun yoksa sonrada telif geliyor bilginize

ncs yanı sıra bu kanalı da öneririm burdada güzel müzikler var

https://www.youtube.com/user/FreeSongsToUse

hayırlı akşamlar :)
Güzel bilgi teşekkürler.[NCS RELEASE] yazanları kullanın arkadaşlar :D

Kendi yaptiginiz muzik bile olsa bunu nerden aldin senin oldugunu kanitla diyebilen bi youtube da bunlari gercekten emek verdiginiz bi videoya kullanma riskini alir misiniz bilemiyorum... ben sahsen cok uğraştığım icin youtube un verdigi iliskilendirmenin zorunlu oldugu muzikleri kullaniyorum.. biraz kurcalayinca guzel seyler cikiyor tavsiye ederim...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri