özgün çalışıyorum tek kanal sonuç hüsran

• Kullanıcı Kimbo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Kimbo

Kayıtlı Üye
ya baba ne yaparsam yapayım şu sonuçlar değişmiyor şimdi öyle bir durumdayım ki özgün video çalışıyorm kendim çekiyorum çabalıyorm ama para gelmiyo lan boş ver biyandanda spam yap diyorum ama bu seferde özgün kanal tehlikeye giriyo özgün yapacak arkadaşlara sesleniyorum aklınız varsa spama yönelin yoksa böyle bnim gibi ay sonu 100 tl zor bulursunuz şu tbm ye baksana foruma yazmaya utandım :/Ekli dosyayı görüntüle 971

özgün çalışmayın mı :D hocam umutsuzluğa kapılmayın spamın sonu bellidir özgün sabır ister ve tabiki emek yani ne çektiğiniz çok önemli

özgün ingilizce kanalımda tbm 0.50 - 0.70 arasında gidip geliyo benim mesela

hocam özgün yada spamla alakası yok iş abonelerde bitiyor reel yani kendi isteği ile abone olabilen 1-2- 5- 10 k aboneniz olsa 1-2 ay içerisinde o zaman tek yapmanız video çekip atmak oluyor eğer böyle bir aboneniz yoksa onlara abone olmalarını söyleyin videolarınız da türkçe ve ingilizce yazı olarakta açıklamaya yazın bunlar hemen sonuç vermez yani kimisinin 1 videosu patlar gider 1 günde 10 milyon izlenir kimisinin ki yıllarda 1k bile izlenmez sanş

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri