Özgün Çalışma Fikri Verin Lütfen

• Kullanıcı ersan145
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

ersan145

Yasaklanmış
Sabahtan beri düşün düşün kafayı yedim :D Ne yapsam ne etsem diye.Aklımda tabiki güzel özgün düşünceler var ama onlara teknik olarak ulaşmam imkansız.En mantıklısı oturup düzenli olarak oyun videosu çekmek geliyor fakat o kadar çok oyun kanalı varki bu faktörü düşününce cayıyorum.Röportajı düşündüm röportajla ilgilide kanallar var onada bulaşmak istemiyorum hem en az 1 arkadaşa daha ihtiyacım oluyor o zaman.Sizin verebileceğiniz fikirler varmı?İlginç bilgilerle ilgili video yapmak istiyorum İngilizce olacak şekilde fakat aksanımı beğeneceklerini hiç düşünmüyorum :D sizin verebileceğiniz öneriler var mı bana?

Bir ara Alman bir kız sokak modası diye bir akım yarattı, şuan aynını yapan binlerce kanal var hepside kazanıyor.

Sende al bir kamera Vitrinde Ne var videosu çek. Bir kaç AVM'de mağaza vitrinlerini çek yayınla kızlarımız çok meraklıdır malum.

düşünerek birşey bulamazsın kardeşim tek yapman gereken yt da bol bol gezinip ilham almak ipad i yapıp patentini alan zatı muhteremin düşündüğümü zannediyorsun geçenlerde bir film kanalına denk geldim film 1960 yapımı bilim kurgu filmi film de adamların ellerinde ipad ler vardı ve kendi aralarında konuşuyorlardı şimdi ki gibi tabi bu filmi çeken kişide mutlaka biryerden ilham almıştır ama nereden kim bilir..

Bir ara Alman bir kız sokak modası diye bir akım yarattı, şuan aynını yapan binlerce kanal var hepside kazanıyor.

Sende al bir kamera Vitrinde Ne var videosu çek. Bir kaç AVM'de mağaza vitrinlerini çek yayınla kızlarımız çok meraklıdır malum.

çok güzel fikir aslında alacan eline kamerayi gezecen bütün avmleri ,laleli vs :)

Hocam ben özgün olarak kendi videolarımı tasarlıyorum
Gitarist ve solistlik yapıyorum bunları video olarak kayıt edip yayınlıyorum
+ Barda sahne zamanı çekimlerimiz oluyor o esnalardada kayıtlar yapıyorum eger sende bir müzik aleti felan çalabiliyorsan en güzel yöntemlerden biri kazandırma durumu 2 aylık kanalım sigaramı elektirik su ve internet paramı ve birazda cep haşlıgı bırakıyor yanı kazandırır da anlayacagın tavsiyem budur eger yok diyorsan tanıtım + oyun videoları genel olarak online oyunları tercih etmeni öneririm

Aslında gerçekten çok mantıklı ama videoda konuşmuyormu bu kız kesin yorumunu katıyodur odun gibi gidip çekersem kimse izlemezki :D

@ € $ tavsiyeniz güzel aslında aklımada gelmedi değil ama malesef müzik aleti çalmıyorum :(

Aslında gerçekten çok mantıklı ama videoda konuşmuyormu bu kız kesin yorumunu katıyodur odun gibi gidip çekersem kimse izlemezki :D

@ € $ tavsiyeniz güzel aslında aklımada gelmedi değil ama malesef müzik aleti çalmıyorum :(

Konuşma olmazsa olmaz bir şey değil bence, Videoyu biraz efekt vs güzelleştirmek yeterli olacaktır. Ses işi proje tutarsa zaten yapılabilir.

Konuşma olmazsa olmaz bir şey değil bence, Videoyu biraz efekt vs güzelleştirmek yeterli olacaktır. Ses işi proje tutarsa zaten yapılabilir.

Aslında oyun her zaman cazip gelmiştir tutacağını bilsem seve seve yapıcam ama o kadar çok kanal varki çekiniyorum biraz :) düzenli olarak çalışan birisi için 3-4 ayda oyun kanalı iyi yerlere gelebilirmi sizce?

tuttum bunu sınavlarımdan sonra ilk videomu çekerim artık başka özgün fikirler varmı bayanların yapabileceği tarzda?

Sabahtan beri düşün düşün kafayı yedim :D Ne yapsam ne etsem diye.Aklımda tabiki güzel özgün düşünceler var ama onlara teknik olarak ulaşmam imkansız.En mantıklısı oturup düzenli olarak oyun videosu çekmek geliyor fakat o kadar çok oyun kanalı varki bu faktörü düşününce cayıyorum.Röportajı düşündüm röportajla ilgilide kanallar var onada bulaşmak istemiyorum hem en az 1 arkadaşa daha ihtiyacım oluyor o zaman.Sizin verebileceğiniz fikirler varmı?İlginç bilgilerle ilgili video yapmak istiyorum İngilizce olacak şekilde fakat aksanımı beğeneceklerini hiç düşünmüyorum :D sizin verebileceğiniz öneriler var mı bana?

Burda bir örnek yayınladım bakabilirsin :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri