Özgün Çalışma ile Beraber Kazanalım

• Kullanıcı Sertan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
kanalın özgünse partnere geç. her türlü avantajlı olursun.

Özgün çalışan kişilerin sayılarının artması ne güzel.Videoları da Content id'den sonra yayınlarsanız güzel olur :D Benim de aklımda projeler var.Ama kamera,tripod,ışık gibi aletlere ihtiyacım olacak.Güzelce bir para toparlarsam mutlaka özgün çalışacağım.Böyle projelerle dediğiniz gibi yavaş yavaş bizlerden de bir Vitaly gibi kanallar çıkıcak.
Oyun konusunda bizde hızlı bir gelişme var Örnek BurakOyunda Kanalının 270.000 abonesi olmuş durumda :D

arkadaşlar yok mu yabancı sosyal medya hesapları olan ortak olabilecek kişiler?

ya arkadaşlar bu Content ID itirazları ve canlı etkınlık neye göre aktifleşiyor
benim bazı hesaplarda ıd itirazları bazılarında canlı etkinlik etkinleşti.

konu ile alakalı olarakta
''Neden bir vitaly, romanatwoods, stuart edge, vs. vs. Türkiye'den çıkmasın ? Artık zamanı geldi diye düşünüyorum.''
bu cümlenden sonra ayı gibi bağırdım. YEEAAAAAAAAAAAAAAAA

Bence isinizi kalitelive istikrarli sekilde devam ederseniz izlenim illaki gelicektir onemli olan sureklilik. siz ilk videodan patlama yapmak istiyorsunuz ama bu basarisisizlikla sonuclanirsa hevesiniz kirilacak ve vazgececeksiniz. bence isinizi duzgun yapin ve gerisi izleyiciye kalsin begenilen bir video olursa zaten cok cabuk buyuyor. ornek olarakta

Mach by Hong Leong Bank - YouTube

Özgün çalışan kişilerin sayılarının artması ne güzel.Videoları da Content id'den sonra yayınlarsanız güzel olur :D Benim de aklımda projeler var.Ama kamera,tripod,ışık gibi aletlere ihtiyacım olacak.Güzelce bir para toparlarsam mutlaka özgün çalışacağım.Böyle projelerle dediğiniz gibi yavaş yavaş bizlerden de bir Vitaly gibi kanallar çıkıcak.
Oyun konusunda bizde hızlı bir gelişme var Örnek BurakOyunda Kanalının 270.000 abonesi olmuş durumda :D

hocan siz de zaman kaybetmeden özgüne geçin kervan yolda düzülür ekipmanlar yavaş yavaş oturur bi yerden başladıktan sonra gerisi gelir mutlaka :D

ya arkadaşlar bu Content ID itirazları ve canlı etkınlık neye göre aktifleşiyor
benim bazı hesaplarda ıd itirazları bazılarında canlı etkinlik etkinleşti.

konu ile alakalı olarakta
''Neden bir vitaly, romanatwoods, stuart edge, vs. vs. Türkiye'den çıkmasın ? Artık zamanı geldi diye düşünüyorum.''
bu cümlenden sonra ayı gibi bağırdım. YEEAAAAAAAAAAAAAAAA

hahah hocam tepkin çok güzelmiş inşallah güzel şeyler olur :D

Bence isinizi kalitelive istikrarli sekilde devam ederseniz izlenim illaki gelicektir onemli olan sureklilik. siz ilk videodan patlama yapmak istiyorsunuz ama bu basarisisizlikla sonuclanirsa hevesiniz kirilacak ve vazgececeksiniz. bence isinizi duzgun yapin ve gerisi izleyiciye kalsin begenilen bir video olursa zaten cok cabuk buyuyor. ornek olarakta

Mach by Hong Leong Bank - YouTube

aksine tam da senin dediğin gibi zamanla olcağı inancındayım hocam sabrım da var sadece birbirimize destek olarak bu zamanı kısaltabiliriz diye düşünüyorum. Ayrıca ilk videodan patlama yapmak çok zor yani ve bikaç videom var kanalda ilk attığım da 50k izlendi başlangıç için tatminkar bence

ben tam olarak ne yapcağımızı anlamadım :D

ben tam olarak ne yapcağımızı anlamadım :D

örnekle açıklayayım;benim yüksek takipcileri olan twitter,facebook vb sosyal medya hesaplarım var diyelim.konuyu açan arkadaş özgün videolar hazırlıyacak ve bende o videolara bu hesaplar sayesinde izlenme saglıycam :)

Çok meraklı iseniz Gelin bir olup telif haklarını alıp bütün dizilerin yayını yapan bir kanal çıkaralım...bu konuda Lisans eğitimi alıyorum ama yasal olarak şirketi nasıl kurucağız nasıl evrak izinleri alıcağız dizi yapım şirketleriyle nasıl görüşeceğiz
ama kendime güveniyorum sadece tek yapamayız...diye düşünüyorum

0.52 diye şaşıranlar var ben haftada 1 kez 2 tlyi görüyorum :D

örnekle açıklayayım;benim yüksek takipcileri olan twitter,facebook vb sosyal medya hesaplarım var diyelim.konuyu açan arkadaş özgün videolar hazırlıyacak ve bende o videolara bu hesaplar sayesinde izlenme saglıycam :)

açıklama için teşekkürler hocam aynen öyle sonra karı paylaşıcaz :)

Çok meraklı iseniz Gelin bir olup telif haklarını alıp bütün dizilerin yayını yapan bir kanal çıkaralım...bu konuda Lisans eğitimi alıyorum ama yasal olarak şirketi nasıl kurucağız nasıl evrak izinleri alıcağız dizi yapım şirketleriyle nasıl görüşeceğiz

hocam o dediğiniz için başka şeylere ihtiyaç var mesela 5 kilo olan şeylere :D

Yabancı değil ama Türk olarak büyük twitter hesabım var. Şuanki hesabım 60.000, Ama çevrem aşıırı geniş. Semih varol, Comolokko, 13Burç, Furkan Bayrakçı vs, daha birçok isimle kardeş gibi yakınız. Decklerden de hit kazandırabiliriz.

tarkanı cem yılmazı şahanı sonra handeyi falan alalım bi konuşlım :):):) iyimisin sen ya

evrak işleri , şirket kolay ..tanıdık vesaire ile yapım sirketleri ile de görüsürüz..ama önemli olan nokta elinde hangi argumanla firmalara gideceksin ve benim bildigim kadarı ile yapımcı diziyi ceker ama tüm hakları satın alan kanala aittir..bu kanallara elinde nasıl bir argumanla gitmeyi düsünüyorsun?..malum balık tutmak icin yem lazım.. büyük balık icinse büyük yem lazım..

---------- Mesaj saat 12:12:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:11:37 civarında gönderildi. ----------

Fikri olan yok mu :o

ben de böyle bir konu açmak istiyordum..elimde bir kaç proje var ancak nereden başlayacagımı bilmiyorum..düsündügüm proje ingilizce olacak onun icinde cok iyi derecede ingilizce gerekiyor..bu projelere baglı olarak aklımda bir kac tane de senaryo var..onlar gerceklestirmek icin de iyi bir kurguya ,çekime ve montaja ihtiyacım olacak..yardımcı olabilecek ve aklındakı projeleri gerceklestirmek isteyen samimi ve dürüst arkadaslar varsa benle iletisime gecebilirler..sizin de gördügünüz üzere spam artık yavas yavas ölmekte ve özgünün degeri artmakta..proje gelistirip iyi bir kanal yaratmak hic de zor degil ..yeter ki güzel bir dayanısma ve yardımlasma olsun..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri