Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Özgün çalışan kişilerin sayılarının artması ne güzel.Videoları da Content id'den sonra yayınlarsanız güzel olurBenim de aklımda projeler var.Ama kamera,tripod,ışık gibi aletlere ihtiyacım olacak.Güzelce bir para toparlarsam mutlaka özgün çalışacağım.Böyle projelerle dediğiniz gibi yavaş yavaş bizlerden de bir Vitaly gibi kanallar çıkıcak.
Oyun konusunda bizde hızlı bir gelişme var Örnek BurakOyunda Kanalının 270.000 abonesi olmuş durumda![]()
ya arkadaşlar bu Content ID itirazları ve canlı etkınlık neye göre aktifleşiyor
benim bazı hesaplarda ıd itirazları bazılarında canlı etkinlik etkinleşti.
konu ile alakalı olarakta
''Neden bir vitaly, romanatwoods, stuart edge, vs. vs. Türkiye'den çıkmasın ? Artık zamanı geldi diye düşünüyorum.''
bu cümlenden sonra ayı gibi bağırdım. YEEAAAAAAAAAAAAAAAA
Bence isinizi kalitelive istikrarli sekilde devam ederseniz izlenim illaki gelicektir onemli olan sureklilik. siz ilk videodan patlama yapmak istiyorsunuz ama bu basarisisizlikla sonuclanirsa hevesiniz kirilacak ve vazgececeksiniz. bence isinizi duzgun yapin ve gerisi izleyiciye kalsin begenilen bir video olursa zaten cok cabuk buyuyor. ornek olarakta
Mach by Hong Leong Bank - YouTube
ben tam olarak ne yapcağımızı anlamadım![]()
örnekle açıklayayım;benim yüksek takipcileri olan twitter,facebook vb sosyal medya hesaplarım var diyelim.konuyu açan arkadaş özgün videolar hazırlıyacak ve bende o videolara bu hesaplar sayesinde izlenme saglıycam![]()
Çok meraklı iseniz Gelin bir olup telif haklarını alıp bütün dizilerin yayını yapan bir kanal çıkaralım...bu konuda Lisans eğitimi alıyorum ama yasal olarak şirketi nasıl kurucağız nasıl evrak izinleri alıcağız dizi yapım şirketleriyle nasıl görüşeceğiz
ama kendime güveniyorum sadece tek yapamayız...diye düşünüyorum
açıklama için teşekkürler hocam aynen öyle sonra karı paylaşıcaz
hocam o dediğiniz için başka şeylere ihtiyaç var mesela 5 kilo olan şeylere![]()
Çok meraklı iseniz Gelin bir olup telif haklarını alıp bütün dizilerin yayını yapan bir kanal çıkaralım...bu konuda Lisans eğitimi alıyorum ama yasal olarak şirketi nasıl kurucağız nasıl evrak izinleri alıcağız dizi yapım şirketleriyle nasıl görüşeceğiz
Fikri olan yok mu![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.