Özgün çalışmak isteyipte çalışamayan varmı?

tarıkturan341

Kayıtlı Üye
arkadaşlar ben özgün çalışmak istiyorum ama birtürlü başaramıyorum aklımda okadar çok plan varki nasıl yapsam nasıl etsem bilemiyorum VitalyzdTv - YouTube şöyle vitaly gibi bir team olsa neler yapmazdık oyun videosu çekeyim diyorum 1çekiyorum atıyorum izlenme 0 kamera alıp birşeyler peşinde koşayım diyorum yapamıyorum ne yapsam ne etsem sizde durumlar nasıl

arkadaşlar ben özgün çalışmak istiyorum ama birtürlü başaramıyorum aklımda okadar çok plan varki nasıl yapsam nasıl etsem bilemiyorum VitalyzdTv - YouTube şöyle vitaly gibi bir team olsa neler yapmazdık oyun videosu çekeyim diyorum 1çekiyorum atıyorum izlenme 0 kamera alıp birşeyler peşinde koşayım diyorum yapamıyorum ne yapsam ne etsem sizde durumlar nasıl

Team ı kursak Türkiyede patlasak gitsek :)

oyun videoları adsense de sıkıntı çıkarıyor diyorlar yoksa benimde aklıma var o işe girmek ama...

Ben sizin gibi istanbulda olucam ve boş boş durucam yok artık arkadaş okadar çok şey varki çekilebilecek video ama siz yok ta yok alışmışsınız spama gidin taksime olay dolu piyasa gidin maça kamerayla çaktırmadan çek gol sahnelerini gidin abi milli piyango satıcısının önüne kendinize haber çıkartın mesela nimet ablanın orda yatıya kalanlar vardır gidin reportaj yapın :)

Ben sizin gibi istanbulda olucam ve boş boş durucam yok artık arkadaş okadar çok şey varki çekilebilecek video ama siz yok ta yok alışmışsınız spama gidin taksime olay dolu piyasa gidin maça kamerayla çaktırmadan çek gol sahnelerini gidin abi milli piyango satıcısının önüne kendinize haber çıkartın mesela nimet ablanın orda yatıya kalanlar vardır gidin reportaj yapın :)

Bu kardeşime katılıyorum +1

Terziye diktir bir spiderman kiyafeti. Giy onu cik sokaklara yap maymunluk komik seyler:

Patlasin gitsin...

özgün çalışmak isteyipte çalışamayan 1000000 kişi bulabilirim:)

Şimdiye kadar açtığım bütün Oyun kanalları çöpe gitti bu adsense bizden ne istiyor anlamadım.. amatör şarkı attık yine telif geldi anasını satim :) ne yapacaz analamdım.. bu arada amatör şarkı derken gitar çalarak söyleyen arkadaşı attım. :=) adsense youtube ne yapalım sana :)

Şimdiye kadar açtığım bütün Oyun kanalları çöpe gitti bu adsense bizden ne istiyor anlamadım.. amatör şarkı attık yine telif geldi anasını satim :) ne yapacaz analamdım.. bu arada amatör şarkı derken gitar çalarak söyleyen arkadaşı attım. :=) adsense youtube ne yapalım sana :)

Gel de spam yap diyor... :) Ancak İnternet çöplük oldu bu yüzden. Bazı arkadaşlar haklılar yapacak sey belki cok ama kalite gerek. Güzel video editlemek. Hatta mümkünse Sony Vegas yada Adobe After Effect bilmek çok iyi olur. :) İşte böyle hazırlanan videolar illaki tutar ancak dediğim gibi bu programları birazcık uzman gibi kullanmak gerekir. Movie Maker da alt yazı atıp geçiş efekti vermekle bitmeyebilir olay malesef. :confused:

Gel de spam yap diyor... :) Ancak İnternet çöplük oldu bu yüzden. Bazı arkadaşlar haklılar yapacak sey belki cok ama kalite gerek. Güzel video editlemek. Hatta mümkünse Sony Vegas yada Adobe After Effect bilmek çok iyi olur. :) İşte böyle hazırlanan videolar illaki tutar ancak dediğim gibi bu programları birazcık uzman gibi kullanmak gerekir. Movie Maker da alt yazı atıp geçiş efekti vermekle bitmeyebilir olay malesef. :confused:

Aynen katılıyorum Ben daha once Video klipler yapiyordum ulead studio 11 ile o program ile iyi çalışmalar elde edebiliyordum. ama gerçekten spam'a zorluyor insanı adsense :D

Ben ve izmir ekibim ha manisa kolumuzu unutmayalım teşebbüs ettik ama şartlar durumlar o bu derken uzun bir istem dışı ara verdik ama halen bu düşünce kafamızda var durumlar + ya çıksında bendeki ekip dahası benim dağil olduğum ekip arkadaşlarım çok gelecek vaad eden geçlerde :D ah şu imkanlar durumlar bi düzelse .s
gerçi spamda yapmıyorum ben ama sonuçta özgüne'de öyle büyük çaplı başlayamadık ama evde kendim bir sektör için slayt showlar hazırlıyorum 1 haftadır bakalım nasıl olcak :)

%100 özgün çalışmak isteyenlere tavsiyelerim ;

1-) Üstte de arkadaş yazmış,röportaj.Özellikle üni kampüslerinde yapılması gerekir.Arada ''dedeye sahip çıkalım'' ''2-0 biter'' ''beyin bedava'' ''herkesin bi popisi vardır'' ''hiç kayboldunuz mu'' gibi yurdum insanlarını yakalayıp bir video patlatırsanız arkası gelecektir.

2-) Düşünsenize tek yapmanız gereken oyun oynamak.[Düşünemedi!] .Trde Burak oyunda,ezgiyo gibi kanallar var özgün.özellikle ezgiyo 2 aylık bir kanal,2 ayda spamla uğraşıp 2 3 bin tl alacağınıza böyle özgün çalışıp 20k aboneli bir kanal yapabilirsiniz.(kapanma riski neredeyse olmayan)

3-) Telefon şakaları.Aslında esnafları arayıp rahatsız etmenizi istemem ama o tarz telefon şakaları çok tutuyor.Serdar gökalp gibi tüm bilgilerini bildiğiniz bi konuda bir arkadaşınızı da işletebilirsiniz.''aysuya telefon şakası'' gibi bir şaka yaparsanız,patlar gidersiniz.

Aklımda tam ta belli bir kitleye hitap edecek ve henüz kimsenin başlamadığı bir kategori var tutacağına kesinlikle eminim hele bi spamdan kazandığım para gelsin sağlam bir video kamera tripod bilgisayar alıp sıfırdan kanal açıp en kısa sürede özgün video paylaşımına başlayacağım

Aklımda tam ta belli bir kitleye hitap edecek ve henüz kimsenin başlamadığı bir kategori var tutacağına kesinlikle eminim hele bi spamdan kazandığım para gelsin sağlam bir video kamera tripod bilgisayar alıp sıfırdan kanal açıp en kısa sürede özgün video paylaşımına başlayacağım

Tam'da bende bunu düşünüyorum tek fark kazanan kanalım olmadığından şuan işsizde kaldığımdan biran önce iş bulup + ya geçip başlıycam bizim izmir ekibide var ekip varda para yok işte imkan yok :D borçta çok olunca :(

Başlarsınız arkadaşlar. Başlayınca tadına doyum olmuyor.. All times 10s tarzı çalışıyorum. Gayet iyi gidiyorum. Milletin 100 lerce 1000 lerce video atmasına anlam veremedim hala veremiyorum. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri