Özgün Çalışmak İstiyorum , Elimde Ultra Performans PC Var

Tek1GetiR

Kayıtlı Üye
selamunaleykum , arkadaşlar artık bende ozgun çalışmak istiyorum . elimde ultra performans bir pc var , işlemcisi ekran kartı vs. vs. saglam ama fikir yok . surekli olarak pc basındayım ozgun bir fikir arıyorum. bir aralar iwocan 'a pm atmıştım bu konuda ama cevap vermedi . sizlerinde fikrini almak isterim.

Oyun videoları , sağlam pc ile yapacak bir şey deyince başka ne olabilirki :)

Oyun videoları , sağlam pc ile yapacak bir şey deyince başka ne olabilirki :)

aynı yaştayız kardeşim seninle, cok gamer var günde ortalama 5-10 kişi gamer olma yoluna cıkıyor. ben farklı birşeyler yapmak istiyorum . okul icin biraz para kazanayım diyorum hemde aileye ufak ufak yardım edeyim gibisinden.

az youtube da gezin illaki bi fikir edinirsin :D

hocam gamerlar denk geliyor herzaman aslında kafamda birşey var ama nasıl yapıldıgını bilmiyorum, o fikri yapabilsem güzel şeyler çıkarabilirim, ne yapıcagımı burda yazarsam herkez atlar kategori belli olur . sadece istedigim şey :

Bir Fotografı nasıl Çizdirebilirim , bunun cevabını bulmam lazım.

aynı yaştayız kardeşim seninle, cok gamer var günde ortalama 5-10 kişi gamer olma yoluna cıkıyor. ben farklı birşeyler yapmak istiyorum . okul icin biraz para kazanayım diyorum hemde aileye ufak ufak yardım edeyim gibisinden.

hocam gamerlar denk geliyor herzaman aslında kafamda birşey var ama nasıl yapıldıgını bilmiyorum, o fikri yapabilsem güzel şeyler çıkarabilirim, ne yapıcagımı burda yazarsam herkez atlar kategori belli olur . sadece istedigim şey :

Bir Fotografı nasıl Çizdirebilirim , bunun cevabını bulmam lazım.

nasıl bir fotoğraf bu

Steamden güncel oyun alıp oynayarak çalışabilirsin.

cinema 4D,
Dazstudio
IClone

bunların tutorial videolarını izle . Gözüne kestirdiğin bir tanesine ufaktan ufaktan başla.

pişman olmassın.

oyun kategori çok dolu farklı tarzda bir oyun kanalı açabilirsin bir değişiklik yapman lazım

oyun kategori çok dolu farklı tarzda bir oyun kanalı açabilirsin bir değişiklik yapman lazım

hocam işte o değişikliği arıyorum bende , dedigim şekilde " PC DE RESİM CİZDİREBİLSEM " işimi gorucek ama hangi program bunu bilmiyorum

---------- Spam Engelliyici 01:55 ---------- Önceki Mesaj 00:03 ----------

@karahisar hocam benim için ugrasıyor , başarılı çalışmalar ortaya cıkardı . en sonunda bende adobe after effects yukledim,

Pc üzerinde verilen bir resimi nasıl cizdirebilirim arkadaslar yardımcı olur musunuz

---------- Spam Engelliyici 02:00 ---------- Önceki Mesaj 01:55 ----------

Sketch Toy: Draw sketches and share replays with friends! daki gibi bir çalışma yapmam gerekiyor ama el becerim yok cizemiyorum bunun gibi nasıl cizdirebilirim.

Son düzenleme:
selamunaleykum , arkadaşlar artık bende ozgun çalışmak istiyorum . elimde ultra performans bir pc var , işlemcisi ekran kartı vs. vs. saglam ama fikir yok . surekli olarak pc basındayım ozgun bir fikir arıyorum. bir aralar iwocan 'a pm atmıştım bu konuda ama cevap vermedi . sizlerinde fikrini almak isterim.

cs:go videoları yükle bu yılın en çok tutan oyunlardan birisi CS:GO

Yaş 17 ise yapılacak en iyi şey emin ol Üniversite sınavlarına hazırlık :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri