Özgün çalışmalar devam ediyor :D

Sabri reyis juventııs maçı sonrası basın toplantısı RigaTomik - YouTube

Arkadaşlar videonun başındaki acıklama ilerde sıkıntı çıkarırmı acaba

Belki böyle çok amatörce başlamış olabilirsin ama einsteinin da dediği gibi hata yapmadan başarı elde edilemez destekliyorum kardeşim seni umarım başarılı olursun biraz geliştir videolarını logo filan ses kalitesi mizahını ortaya koy sadece türkçe değil yabancı ünlüler ilede bu işi götürebilirsin..

bence bir metin üzerinden konuş af edersin ama komik olmamış, olmamış.

Belki böyle çok amatörce başlamış olabilirsin ama einsteinin da dediği gibi hata yapmadan başarı elde edilemez destekliyorum kardeşim seni umarım başarılı olursun biraz geliştir videolarını logo filan ses kalitesi mizahını ortaya koy sadece türkçe değil yabancı ünlüler ilede bu işi götürebilirsin..

aynen hocam gelişecek daha ama bunlar daha ilk videoları programları bile ilkez kullanıyorum ilerleyen zamanlarda çok daha başarılı videolar çıkacak ondan eminim

Tam olarak ne üzerine hazırlıklar yapsam onu çıkartamadım bi dank etse :D

---------- Mesaj saat 23:08:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:07:30 civarında gönderildi. ----------

bence bir metin üzerinden konuş af edersin ama komik olmamış, olmamış.

videoyu açtım hocam kulaklıktan sabri reyisin sesi microfonda ben 1 sn kısa surede üretebildiklerim bunlar metin üzerinde çalışıcam büyük ihtimalle bundan sonra teşekkürler görüşlerin için

aynen hocam gelişecek daha ama bunlar daha ilk videoları programları bile ilkez kullanıyorum ilerleyen zamanlarda çok daha başarılı videolar çıkacak ondan eminim

Tam olarak ne üzerine hazırlıklar yapsam onu çıkartamadım bi dank etse :D

---------- Mesaj saat 23:08:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:07:30 civarında gönderildi. ----------

videoyu açtım hocam kulaklıktan sabri reyisin sesi microfonda ben 1 sn kısa surede üretebildiklerim bunlar metin üzerinde çalışıcam büyük ihtimalle bundan sonra teşekkürler görüşlerin için

bu tarz işleri yapan bir sürü youtuber var biraz araştırma yap ele aldıkları konuları bir gözden geçir eminim bulacaksındır.

bu tarz işleri yapan bir sürü youtuber var biraz araştırma yap ele aldıkları konuları bir gözden geçir eminim bulacaksındır.

hocam ben bulamıyorum galiba bana bu tarz işler yapna yapncı türk fark etmez ir kaç kanl linki atabilirmisin

hocam likit gaz değil o, likidgaz

Öncelikle böylesine bir işe başladığın için seni tebrik ediyorum. Özgüvene yaratıcılığa ihtiyacımız olduğu bu günlerde denemek bile başarıdır bize göre.

İlk işlerin günahı olmaz ancak kendini çok geliştirmelisin. Özellikle doğaçlama yapma yeteneğin yok bir metin yazmalısın ve buna göre çekmelisin videolarını. Kendine intro yapabilirsin başta ki yazı çok samimiyetsiz birde bana kalırsa. Sakın vazgeçme tutmazsa alan değiştirerek sağla.

Bu işi yapanlarda kısmen pazarlamacı gibi olmalı önce videoyu süsleyeceksin çekici hale getireceksin sonra sunacaksın ki tutsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri