Özgün çalışmaya rağmen TBM çok düşük

kanunsuz_

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Özgün bir kanalda çalıştığım halde TBM çok düşük. öyleki 0,02 0,03 0,04 civarlarında geziyor. ortalama günlük 1250 görüntüleme 20-40 tık arası alıyorum. takıldığım nokta TBM. kanalı büyütsem bu tbm daha fazla canımı sıkıcak.
üstelik kategorim teknoloji inceleme. android telde nasıl yapılır vs.

tbm i nasıl yükseltebilirim?

nGdJ31.png

Ozgun çalışmayala tbm nin bi alakası yok ki

web sitelerinden adsense ile para kazanırken çok dikkat ettim bu konuya,arada ciddi bi fark vardı bu konuda.bence youtube içinde geçerlidir bu...
bence alakası yok. sebebi ise şu. dosya renderlemek özgünlük alanına giriyor diye düşünüyorum.

çünkü direk aldığımız gibi atarsak ünlem veriyor. biz onu değiştirerek spamdan kurtarıyoruz.

arkadaşın sorununa gelirsek birebir türkçe çalışmakla alakalı. biraz niche etiket ile bi miktar artar belki.

bence alakası yok. sebebi ise şu. dosya renderlemek özgünlük alanına giriyor diye düşünüyorum.

çünkü direk aldığımız gibi atarsak ünlem veriyor. biz onu değiştirerek spamdan kurtarıyoruz.

arkadaşın sorununa gelirsek birebir türkçe çalışmakla alakalı. biraz niche etiket ile bi miktar artar belki.

ünlemi geçmek için render yapınca bu özgünemi giriyor:D

Youtube'un gozunde ozgun video oluyor evet. Ozgun degilde essiz video diyelim. Ben ingilizce render alip video yukleyeyim sen istedigin kadar turkce ozgun video cek, asla ingilizce videodaki tbmnin ustune cikmaz. Sonucta TBM'yi belirleyen reklam tiklari, reklam tiklarinin ucretide hangi ulkeden tik aldiginla alakali.

ya arkadaş ben ne anlatıyorum siz ne anlıyosunuz.

render yaptığın zaman youtube videoyu yeni bir video olarak anlamıyor mu? bu da youtube'un gözünde bu video yeni bir video ya da özgün bir video anlamına geliyor. aksi durum olursa çakmıyor mu ünlemi oraya.

Youtube'un gozunde ozgun video oluyor evet. Ozgun degilde essiz video diyelim. Ben ingilizce render alip video yukleyeyim sen istedigin kadar turkce ozgun video cek, asla ingilizce videodaki tbmnin ustune cikmaz. Sonucta TBM'yi belirleyen reklam tiklari, reklam tiklarinin ucretide hangi ulkeden tik aldiginla alakali.

herşeyi youtubenin gözünden bakarsak render işine. ben dizi atıyorum çerveye ekliyorum bütün eslesenleri geçiyor diziler iyi tamam fakat 2 gün sorna telif? hani özgündü benim çalısmam :S

herşeyi youtubenin gözünden bakarsak render işine. ben dizi atıyorum çerveye ekliyorum bütün eslesenleri geçiyor diziler iyi tamam fakat 2 gün sorna telif? hani özgündü benim çalısmam :S
sen bu işi bırak en iyisi. :D

Youtube'un gozunde ozgun oluyorsun, icerik sahipleride foyani meydana cikartiyor. Daha net bi aciklamaya ihtiyacin var mi? Bi onceki posttaki arkadasin onerisini dusun derim.

Youtube'un gozunde ozgun oluyorsun, icerik sahipleride foyani meydana cikartiyor. Daha net bi aciklamaya ihtiyacin var mi? Bi onceki posttaki arkadasin onerisini dusun derim.

emredersiniz hemen bırakıyorum ... bol özgün kazançlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri