Özgün Gameplay Kanalım İçin PC Topladım Sizce Nasıl ?

LooKTeri

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda özgün video işine gireceğim. Kafamda gameplay kanalı açmak var. Daha doğrusu açtım her şeyi hazırladım bir tek pc kaldı. Ben de bu ay sonu gelecek ödemem ve birikmiş param ile birlikte bir pc almak istiyorum. Vatan bilgisayardan kafama göre bir bilgisayar topladım. Bilgisayar bölümünde okuyor olmama rağmen sizlerinde görüşlerini almak istedim. Kadıköy'de Yazıcıoğlu iş hanı varmış oradan daha ucuza parçaları bulabileceğimi söylediler ama garanti ve güvenilirlik konusunda nasıldır bilmiyorum. Önerilere açığım maximum bütce 2000-2500 TL

Motherboard : Gigabyte 990Fxa-Ud5 Am3+ Amd 990Fx/Sb950 Ddr3 2000Mhz (O.C.) Sata 3.0 Usb 3.0 Anakart - Vatan Bilgisayar
CPU : Amd Fx X8 8350 Soket Am3+ 4Ghz 16Mb Cache 32Nm İşlemçi - Vatan Bilgisayar
RAM : [url=http://www.vatanbilgisayar.com/16gb-2x8gb-vengeance-pro-ddr3-1866mhz-cl9-ram.html#genel-bakis]16GB (2x8GB) Vengeance Pro DDR3 1866MHz CL9 Ram - Vatan Bilgisayar[/URL]
GPU : Asus R9 280X Directcu 2 Top 3Gb Gddr5 384Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
SSD : Kingston 120Gb Hyperx 3K Serisi Sata 3.0 Cache Ssd (Okuma 555Mb / Yazma 510Mb) - Vatan Bilgisayar
HDD : Seagate 3.5" 1Tb Sv35 Güvenlik Diski Sata 3.0 64Mb Cache 7200Rpm Ncq Hard Disk - Vatan Bilgisayar

Toplam : 2665 TL

Alternatif Seçenek

Motherboard : Gigabyte 990Xa-Ud3 Amd 990X/Sb950 Am3+ Ddr3 2000Mhz (O.C.) Sata 3.0 Usb 3.0 Anakart - Vatan Bilgisayar
CPU : Amd Fx X6 6300 Soket Am3+ 3,5Ghz 14Mb Cache 32Nm İşlemçi - Vatan Bilgisayar
RAM : 8GB Hyperx Genesis DDR3 1600MHz CL9 Kit PC Ram - Vatan Bilgisayar
GPU : Msi Gtx760 Twin Frozr Gaming O.C. Gddr5 2Gb 256Bit Nvidi Geforce Dx11.1 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
SSD : Kingston 120Gb V300 Serisi Sata 3.0 Cache Ssd (Okuma Hizi 450Mb / Yazma Hizi 450Mb) - Vatan Bilgisayar
HDD : Wd 3.5" 500Gb Caviar Green İntellipower Sata 3.0 64Mb Cache Hardisk - Vatan Bilgisayar

Toplam : 1790 TL

Case : http://www.vatanbilgisayar.com/z11-plus-midt-atx-siyah-kasa.html
PSU : http://www.vatanbilgisayar.com/zm850-gvm-serisi-80plus-850w-guc-kaynagi.html

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda özgün video işine gireceğim. Kafamda gameplay kanalı açmak var. Daha doğrusu açtım her şeyi hazırladım bir tek pc kaldı. Ben de bu ay sonu gelecek ödemem ve birikmiş param ile birlikte bir pc almak istiyorum. Vatan bilgisayardan kafama göre bir bilgisayar topladım. Bilgisayar bölümünde okuyor olmama rağmen sizlerinde görüşlerini almak istedim. Kadıköy'de Yazıcıoğlu iş hanı varmış oradan daha ucuza parçaları bulabileceğimi söylediler ama garanti ve güvenilirlik konusunda nasıldır bilmiyorum. Önerilere açığım maximum bütce 2000-2500 TL

Motherboard : Gigabyte 990Fxa-Ud5 Am3+ Amd 990Fx/Sb950 Ddr3 2000Mhz (O.C.) Sata 3.0 Usb 3.0 Anakart - Vatan Bilgisayar
CPU : Amd Fx X8 8350 Soket Am3+ 4Ghz 16Mb Cache 32Nm İşlemçi - Vatan Bilgisayar
RAM : [url=http://www.vatanbilgisayar.com/16gb-2x8gb-vengeance-pro-ddr3-1866mhz-cl9-ram.html#genel-bakis]16GB (2x8GB) Vengeance Pro DDR3 1866MHz CL9 Ram - Vatan Bilgisayar[/URL]
GPU : Asus R9 280X Directcu 2 Top 3Gb Gddr5 384Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
SSD : Kingston 120Gb Hyperx 3K Serisi Sata 3.0 Cache Ssd (Okuma 555Mb / Yazma 510Mb) - Vatan Bilgisayar
HDD : Seagate 3.5" 1Tb Sv35 Güvenlik Diski Sata 3.0 64Mb Cache 7200Rpm Ncq Hard Disk - Vatan Bilgisayar

Toplam : 2665 TL

Daha nolsun uçak yapmışsın

вαттυѕαу;433254' Alıntı:
Daha nolsun uçak yapmışsın

Bunu bende biliyorum hocam :D tam istediğim pc yi yaptım ama eğer bunu alırsam kasa ve monitörü alacak param kalmıyor :D Bu pc yi alıp 4 sene sonra bi Crossfire yapasım var :D

üstteki ile alttakini karıştır bence biraz, ama SSD varsa her türlü uçar gider

1. yi al kasa almana gerek yok bir kutu üzerine montajını yap :D monitör de tüplü al paran oldukça alırsın :D

onlar pc ise bunlar ne?:)

Member Purchase | Alienware X51 Gaming Desktop | Dell

kesinlikle türkiye standartlarında bilgisayar toplama. game kanal yapacaksan zaten pcden uzak dur. al bi xbox hem normal oyun videosu hemde kinect ile videolar cekersin.

Hocam xbox ve PS gibi oyun konsolları ile her oyunu oynamayı sevmiyorum. Mesela bi PES felan olsa tamam ama COD gibi oyunlar da PC daha rahat geliyor bana. PC'de oynamayı sevdiğim için topluyorum yoksa konsol alırım.

beyler bu playstation 3 te oyunları nasıl kaydedebiliriz. 3.ye soruyorum forumda hala bi cevap alamadım?

Hocam xbox ve PS gibi oyun konsolları ile her oyunu oynamayı sevmiyorum. Mesela bi PES felan olsa tamam ama COD gibi oyunlar da PC daha rahat geliyor bana. PC'de oynamayı sevdiğim için topluyorum yoksa konsol alırım.

o zaman tr piyasasında bilgisayar toplamayın hocam:) etrafınızdaki arkadaşlarınızın yardımıyla herkeze 1 er parca denk gelecek şekilde parcaları yurt dışından getirdin.

yada örnekte gösterdigim gibi ufak bir kasa alın göze batmaz:)

1. yi al kasa almana gerek yok bir kutu üzerine montajını yap :D monitör de tüplü al paran oldukça alırsın :D

Hocam aslında parçaları biraz daha ucuza bulsam mesela o pc yi 2000 liraya toplasam monitörü felan alırım :D Kasasız pc kullandım uzun süre bence kasasız daha güzel :D ama korunma seviyesi çok düşük ;)

o zaman tr piyasasında bilgisayar toplamayın hocam:) etrafınızdaki arkadaşlarınızın yardımıyla herkeze 1 er parca denk gelecek şekilde parcaları yurt dışından getirdin.

yada örnekte gösterdigim gibi ufak bir kasa alın göze batmaz:)

ebay veya amazon'dan alabilirim ama garanti durumu nasıl olacak :D

ebay veya amazon'dan alabilirim ama garanti durumu nasıl olacak :D

bilgisayarla garanti kelimesi bana cok uzak. sonuc itibari ile vatandan alsan ve anakartın cipleri yaksan. yine garanti servisi onarım yapmıcak. kullanıcı hatası diyerek degişip talep edecektir:)

O islemci ile render olayinda cok rahat edersin render icin intel islemciler daha iyi ama o kadar fazla para vermeye gerek yok islemci guzel 720p yaparsin zaten 1080p ye gerek yok koskoca yabanci oyun kanallari bile 720p yapiyorlar

bilgisayarla garanti kelimesi bana cok uzak. sonuc itibari ile vatandan alsan ve anakartın cipleri yaksan. yine garanti servisi onarım yapmıcak. kullanıcı hatası diyerek degişip talep edecektir:)

5 sene önce vatandan ekran kartı almıştım toplama kasam için (MSi marka) bir kaç hafta sonra bozuldu. Vatana ***ürdüm onlarda servise yolladı. Sonuc olarak bana para iadesi yapıldı. bende Asus marka ekran kartı aldım :) Hala çalışıyor turp gibi :D Biraz şans işi bence

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri