Özgün içerik için Örnek

• Kullanıcı mixnewss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

mixnewss

Kayıtlı Üye
meraba burak oyuunda tarzında yabancı kanallar bilen varmı oyun tanıtımı yapan varsa lütfen yazın nasıl bir stilde olmam lazım bilmek istiyorum :confused:

Bence en iyisi Oğuz, gerçekten başarılı facebook grubuda var şuan ismini hatırlayamadım. Bu adamı içten ve samimi buluyorum.
Edit: Yabancı kanal demişsiniz hocam, Türkçe içerikte de başarılı olabilirsiniz.

oguzsasi - YouTube

Salak salak demesi beni öldürüyor :) Ama genede argo falan dozajında, tabi ki herkesin bakış açısı farklı.

ben bir intenet sitesinden reklam olmasın die vermiyorum orjinal indiriyorum Gta Iv oynıcam niyetim o oyunu bitirip veya en azından 10 video çıkartıp baska oyuna geçmek ama açıkcası bu işi nasıl yayarım onun hakkında fikrim yok nsıl popüler yaprım o yüzden izleyici fikirleri önemli benim için :fikrin varmı böle bir kanaldan neler beklersin

ben bir intenet sitesinden reklam olmasın die vermiyorum orjinal indiriyorum Gta Iv oynıcam niyetim o oyunu bitirip veya en azından 10 video çıkartıp baska oyuna geçmek ama açıkcası bu işi nasıl yayarım onun hakkında fikrim yok nsıl popüler yaprım o yüzden izleyici fikirleri önemli benim için :fikrin varmı böle bir kanaldan neler beklersin

Güncel oyunlar + kaliteli video (çözünürlük + diksiyon) = Abone = Dolar :D

aylık 1 milyon izlenme adsenseden tıklamalar hariç sence ne kadar gelir elde ettirir orjinal oyun paraları falan çıkarmı acaba ya

Arkanda sosyal medya desteği yoksa hiç bu işe başlama sonra neden benimkiler izlenmiyor dersin

ya bu burak oyunda denen çocuk en fazla 17 yasındadır 2-3 yıldır bunu yapıyor 15 yasında bu adamın ne destegi vardıki ayrıca nasıl birdestek

Sen ayda 1 milyon izlenmeden bahsediyorsun hani direk oyun videosu çekip youtubeye atınca o kadar hit geliceğini bir anda binlerce abonen olucağını bir anda youtube fenomeni olup çıkarım diye düşünüyorsan yanılıyorsun bu işi yapan yüzlerce belki binlerce kişi var yinede yanlış yönlerdirmeyim ama işin zor denemekde fayda var ama

Sen ayda 1 milyon izlenmeden bahsediyorsun hani direk oyun videosu çekip youtubeye atınca o kadar hit geliceğini bir anda binlerce abonen olucağını bir anda youtube fenomeni olup çıkarım diye düşünüyorsan yanılıyorsun bu işi yapan yüzlerce belki binlerce kişi var yinede yanlış yönlerdirmeyim ama işin zor denemekde fayda var ama

yanlıs anlamıssın :D ben sadece merak ettim o çocuk 3 mliyon izlenim alınca:D:D ne kadar para ediyor die :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri