Özgün İçerik ile Partnerliğe Geçmelimiyim ve Hangi Partner Firması

• Kullanıcı BOZGUN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

BOZGUN

Kayıtlı Üye
Merhabalar.
YouTube işinde açıkçası yeni sayılırım. Daha önce bir arkadaşla spam denemesi yapmış bir gecede 200$ gibi bir para kaldırmıştık ve kanallarımız kapanmıştı. Bu hayal kırıklığının üstesinden daha yeni geldim ve özgün çalışmalara başladım. Yeni bir kanal açtım. Kanalın tasarım, adsense bağlantısı vb. ayarlarını yaptım ve çekmiş olduğumuz iki videomu kanala attım. Az çok tatmin edici izlenmeler almaya başladı bile. Ancak maalesef yeni açılan kanallarda adsense sorunu yaşanıyor ve bu durum benim oldukça moralimi bozdu. Partner konusuna açıkçası sıcak bakmaya başladım. Videolarım da özgün olduğundan dolayı pek zararı dokunacağını sanmıyorum. Ancak adsense yerine partner olmak konusunda tereddütlerim var. Sizce partnerlik sistemine geçmeli miyim? Eğer geçmeliysem hangisine geçmeliyim? Konu hakkında değerli yorumlarınızı alabilirsem memnun olurum.

valla geççeksen awessomesye geçmeme etc'ye geç derim gir partnerliğe bence

özgün videolar çekiyorsanız adsenseden şaşmayın hocam yarın öbür gün bişey olur kendi emeğinizi savunmak zorunda kalırsınız

Bu zamana kadar kullanmak nasip olmadı partner bir kanal ama özgün bir kanal ise bence hiç gerek yok . Her kez şikayetçi partnerlerden adsense candır gerisi heyecan :)

içeriğin özgünse adsenseden neden korkuyorsun ki? Partnerliğe geçmeni kesinlikle tavsiye etmem içeriğin özgün olduğu müddetçe.

valla geççeksen awessomesye geçmeme etc'ye geç derim gir partnerliğe bence
Hocam zaten partnerlik konusunda bana sıkıntı çıkarmayacak köklü bir firma ile çalışmak istiyorum. Şuan için uğraştığım kanalımda FullScreen şartlarını yerine getiremeyebilirim. Ama en azından deneme amaçlı Creator X düşünüyorum.

Ben zoomin.tv 'ye girdim. Şuanlık nasıl gittiği belli değil =
http://www.ytpara.com/partnerlik-so...sizce-partnere-geceyim-mi-cok-kararsizim.html

İstersen takip et konuyu. Kazançlar belli olunca yazacağım )

Konunuzu takip ediyorum. Gelişmeleri bizimle paylaşırsanız sevinirim.

Merhaba özgün içeriği olan arkadaşlar konumu inceleyebilirler özgün içeriği olan kişilerle çalışmak isteriz.

fullscren girebiliyorsan gir tabi özgün diyorsan en azından bunlar biraz daha iyi partnerler..Awe gibi partnerden atıp para kazanmayı kapatıp tekrar alıp sonra videodan para kazanmaya devam etmezler.

özgün videolar çekiyorsanız adsenseden şaşmayın hocam yarın öbür gün bişey olur kendi emeğinizi savunmak zorunda kalırsınız
Hocam çoğu YouTuber bu tür partner kanallar ile çalışıyor. O insanların da özgün videoları var ancak profesyonellik yolunda partnerlerden yardım alıyorlar sanırım. Bende profesyonellik namına bu tür partnerlerle çalışmanın uygun olabileceğini düşünüyorum. Ayrıca şuan için yeni kanallardaki izlenimlerimiz panele yansımıyor.

Bu zamana kadar kullanmak nasip olmadı partner bir kanal ama özgün bir kanal ise bence hiç gerek yok . Her kez şikayetçi partnerlerden adsense candır gerisi heyecan :)
Partnerler konusunda birkaç araştırma yaptım. Öncelikli olarak partner firmanın köklü ve güvenilir bir firma olması gerekiyor. Ayrıca videolarınızın da telif hakkının sizde olması gerekiyor. Bu şartlar altında partner firmalarından sanırım sorun yaşamazsınız.

içeriğin özgünse adsenseden neden korkuyorsun ki? Partnerliğe geçmeni kesinlikle tavsiye etmem içeriğin özgün olduğu müddetçe.
Hocam adsenseden korkmuyorum. Konuda belirttiğim üzere izlenim ve tıklarım maalesef panele yansımıyor. Yani şuan için yeni kanallarda genel bir sorun var. Bu durumun düzelip düzelmeyeceği de muamma. Ayrıca gördüğüm birçok profesyonel YouTuber partner firmalarıyla çalışmakta. Bu da beni düşündürmeye yönlendiriyor.
fullscren girebiliyorsan gir tabi özgün diyorsan en azından bunlar biraz daha iyi partnerler..Awe gibi partnerden atıp para kazanmayı kapatıp tekrar alıp sonra videodan para kazanmaya devam etmezler.
Bende öyle düşünüyorum. FullScreen ve alt firmaları sanırım şuan en güvenilir partner firmaları arasındalar. FullScreen şartlarını şuanki projemde gerçekleştiremeyebilirim. Bu yüzden Creator X düşünüyorum.

Değerli yorumlarınız için teşekkürler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri