Özgün içerikli düşük rekabet satılık kanal

• Kullanıcı unadikum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kanal Alış – Satış

unadikum

Yasaklanmış
Kanalda 2 yıl önce video atılmışsada, videolar aynı kategoriden son 5-4-3 ayda atılmıştır. Kanal tek başına ABD adsenseye bağlıdır. Kanaldan para almak nasip olmadı 35 dolar filan kesinleşti. para kazanmaya başladığı ayda para kazanması gitti. tekrar başvuruldu ancak aktif edilmedi. Kanal herkesin devam ettirebileceği bir kategoridir.Sadece cep telefonu kamaranız olması yeterli, devam ettirebilmeniz için videolarda kendinizi göstermek zorunda değilsiniz, aşırı kategorinin bir müdavim kitlesi vardır. rekabet çok düşüktür. kesinlikle kanal urlsi verilmeyecektir. Ben başka yerlerden videoları yükledim
kendim çekmedim. Bir videoyu izlerseniz mutlaka bir iki daha izlersiniz.
Kanal Adi : şatıtan sonra
Kanal Kategorisi : (çoçuk, haber,slayt değil)
Kanal Dili : (japonca.) ama izlenimlerin çoğu abd
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 2 yıl önce ağırlıklı kategori olan vdeolar 5 ay önce
Abone Sayisi : (2500+)
izlenim Sayisi : (2 650 000+)
Kanalinizda UYARI Varmi : (yok)
Kanalinizin Gunluk Kazanci : (yok)
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : Kanalinizin Ozelliklerinin Aktif yada kapali oldugunu gosteren sayfanin resmini ekleyiniz)
Kanal Satis Fiyatiniz : (2500 TL)
arada böyle günlük 100k-200k izleniyor sonra 15-20k düşüyor düzenli video atmadığımdan ve kategoride rekabet olmadığından kaynaklanıyor. Ödemem var diye satıyorum indirim yoktur ihtiyaç olan budur. fiyat düşük tutulmuştur indirim yoktur.
Aynı içerikten her dilde kanal yapılabilir.

2018 BAŞINDAN BERİ OLAN VERİLERİ ATIYORUM​

JAfVMZ.png

wBfsC1.png

fC3aWz.png

Son düzenleme:
KANALDA 2900 abone olmuştur izlenimde 3milyon 100 bin çıkmıstır satış günceldir şu sıralar 100-200k izlenim almaktadır izlenimler japonya ve abd

Son 48 saat içi izlenim kategori için yazan hiç yazmasın devam ettirilebilir bir içeriktir. çoçuk değildir. Başka bir bilgi yoktur tanıdık varsa 30 tl video çektirebilirsiniz.
Fiyatta da indirim yoktur. Abonede 3600+ olmuştur

Para kazanmaya kapatilmasinin sebebi nedir?

Kasımın sonunda açılmıştı para galiba, aralıkda ilk para kazanması kapatılan kanallarla beraber kapatıldı. tekrar başvurdum. Her an gibi özel bir neden yok.
kanal kendi maili üzerine abd adsensesine bağlı aralıktan biraz birikmişi var 200-300 dolar olması lazım para kazanması kapatıldığı için yansımadı alan para kazanma açılırsa onunda yansıyacağını düşünüyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri