EliteMaster
Yasaklanmış
- Web sitesi
- www.youtube.com
Merhaba beyler, gördümki forumda bir çok arkadaş Animasyon eğitimi almak istiyor konu altlarınada belirttim buradanda belirteyim, youtube de her geçen gün spam yapmak bir lvl daha zorlaşıyor, durum oki muslukdan su akarken kendimize yatırım yapıp ileriye ek kazanç sağlayabilecek teknikleri detayları öğrenmek, bu işleri universitesinde detaylarıyla öğrenip yapmak var birde tabi fakat hayat farklı sebeplerden ötürü cepte para dahi olsa imkan sağlanamıyor, durum böyleyken sizinde kendinizi geliştirmenizin doğru olduğu kanısındayım, spam için o kadar fikir verilirken özgün için fikirler kısıtlı çünkü yapabilme kabiliyeti kısıtlı olduğu için işte bunun önüne geçip kendimizi geleceğe hazırlamak adına eğitmeli ve bilgi ve birikimlerimizle birbirimize düşüncelerimizle desteklemeliyiz;
-3D Animasyon
-Dijital yayıncılık
-Fotoğrafcılık
-Grafik Tasarım
-İnteraktif tasarım
-İş Dünyası
-Mobil Programlama
-Oyun Programlama
-Profesyonel Gelişim
-Video Prodüksiyon
-Web Programlama
-Web Tasarım
bunların herhangi birine sahip olan ek iş durumunda kendini eksik hissetmez diye umuyorum peki bunların eğitimini nasıl alıcaz Vidobu sitesi bunları cuzi bir ücret karşılığı çalışma materyallerine kadar destek sunarak bizlere öğretiyor, almak istediğiniz eğitimin yanında aylık ve yıllık olarak sadece o seçtiğiniz eğitim videolarına ulaşıp uygulama imkanı veriyor, site kurulmuş ve videolarda bütün dersler işlenmiş fakat farklı konulara değinerek sitedeki eğitmenler tarafından videolar daima güncel tutuluyor linki aşagıya veriyorum, başlangıç videolarını izleyebilirsiniz, araştırıp birşeyler edinmek ve özgün fikirlerinizle güzel işler çıkarmak için Allah zihin açıklığı versin, bol kazançlar herkese.
-3D Animasyon
-Dijital yayıncılık
-Fotoğrafcılık
-Grafik Tasarım
-İnteraktif tasarım
-İş Dünyası
-Mobil Programlama
-Oyun Programlama
-Profesyonel Gelişim
-Video Prodüksiyon
-Web Programlama
-Web Tasarım
bunların herhangi birine sahip olan ek iş durumunda kendini eksik hissetmez diye umuyorum peki bunların eğitimini nasıl alıcaz Vidobu sitesi bunları cuzi bir ücret karşılığı çalışma materyallerine kadar destek sunarak bizlere öğretiyor, almak istediğiniz eğitimin yanında aylık ve yıllık olarak sadece o seçtiğiniz eğitim videolarına ulaşıp uygulama imkanı veriyor, site kurulmuş ve videolarda bütün dersler işlenmiş fakat farklı konulara değinerek sitedeki eğitmenler tarafından videolar daima güncel tutuluyor linki aşagıya veriyorum, başlangıç videolarını izleyebilirsiniz, araştırıp birşeyler edinmek ve özgün fikirlerinizle güzel işler çıkarmak için Allah zihin açıklığı versin, bol kazançlar herkese.