Arkadaşlar merhaba, bu konuyu açmadan önce bir uzunca süre düşündüm. Ben ne severim, pozitif yanlarım neler, ne yapabilirim? Aklımda birkeç fikir var, ancak bunlara direk atlamak yerine sizlere de sormayı uygun gördüm; bu ilk mesajım konuyu açmamda bir yanlış varsa da affola 
Özetlemek gerekirse, ben normalde Top 5 videoları yapmayı düşünüyordum çünkü hem ilgimi çekiyor hem de yapması zor değil, anca endüstri biraz o konuda dolu bunu kabullenmek lazım
Onun dışında en büyük ilgi alanlarım NBA (Basketbol) ve EDM (Elektronik Müzik). Belirtmem gereken bir konu daha olduğunu düşünüyorum, hani düzgün bir yüzüm var çoğu arkadaşım "Çekicisin bundan faydalan yüzünü kullan." tarzı şeyler dedi ancak kamera karşısına çıkmaya hafif çekiniyorum. (Bu kısmı lütfen egoistlik olarak algılamayın, sadece soru sorarken tam sormak istedim. İngilizcem ve almancam da mevcut yeterli seviyede. Hani aklımda birkaç düşünce var ama sizlerin fikrini almasa eksik ve pişman hissederdimi ondan sormak istedim 
Özetlemek gerekirse, ben normalde Top 5 videoları yapmayı düşünüyordum çünkü hem ilgimi çekiyor hem de yapması zor değil, anca endüstri biraz o konuda dolu bunu kabullenmek lazım