Özgün kanal haricinde spam kanal açmak.

Plastikman

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar herkese merhaba.. Sizlere şöyle bir sorum olacak..

Özgün bir oyun(gameplay) kanalım var daha önce adsense'ye kayıtlıydı daha sonrasında zoomin partnerlik ile çalışmaya başladım.Kanaldaki içerikler tamamen kendi videolarımdan oluşuyor..
Bu kanalım günden güne iyi birşekilde büyüme kazanıyor. Açıkçası videoların kalitesinede oldukça özen gösteriyorum.

Biryandan spam'da çalışmak istiyorum ve 5 kanal açtım diyelim
atıyorum benim bu oyun kanalımın mail adresi xxxx hotmail.com

ve 5 tane ayrı ayrı mail adresleriyle kanal açtım. spam kanalları hepsinide tek adsenseye bağladım.(Daha önce bu adsensede bu konuda bahsedilen özgün oyun kanalım vardı zoomin'e geçince adsense bağlantısı kesildi)

sormak istediğim şu. Bu spam kanallarımdan telif ihtar veya para kazanmaya kapatılma hertürlü haltı yediğimde bu durumdan özgün oyun kanalım zarar görürmü? Herhangi bir sıkıntı yaşarmıyım oyun kanalımla alakalı?

Bilgili dostların tavsiyelerini bekliyorum. Herkese bol kazançlar.

Özgün Kanalını riske Sokma :) Spam İçin Ayrı Özgün İçin Ayrı Adsense Kullanman Yararına Olur.

Özgün Kanalını riske Sokma :) Spam İçin Ayrı Özgün İçin Ayrı Adsense Kullanman Yararına Olur.

Öncelikle cevabın için teşekkür ederim dostum. Yalnız şu noktaya değinmek istiyorum. Şuanda bahsi geçen bu adsense hesabı yaklaşık 3 ay kadar özgün oyun kanalımda bağlı kaldı daha sonrasında zoomin partnerliğe geçtikten sonra tahmin edersinizki adsense'yle bağlantısı kesildi. Şimdi spam kanalları bu adsenseye bağladığımda yine dediğiniz gibi sıkıntı oluşturabilirmi?
Yoksa bağlantısı olmamasına rağmen farklı bir adsense açmalımıyım?

Teliften kanalım kapanırsa diğerleride zarar görür

Fartklı adsense en iyisi kafan rahat eder

Özgün kanalda aynı adsensede sandım pardon

Öncelikle cevabın için teşekkür ederim dostum. Yalnız şu noktaya değinmek istiyorum. Şuanda bahsi geçen bu adsense hesabı yaklaşık 3 ay kadar özgün oyun kanalımda bağlı kaldı daha sonrasında zoomin partnerliğe geçtikten sonra tahmin edersinizki adsense'yle bağlantısı kesildi. Şimdi spam kanalları bu adsenseye bağladığımda yine dediğiniz gibi sıkıntı oluşturabilirmi?
Yoksa bağlantısı olmamasına rağmen farklı bir adsense açmalımıyım?

Yanlış Anlamışım :)

Yok Özgün Kanalına hiçbirşey olmaz. Rahat OL.

Hayır hocam adsense ile ilişkisi kalmamış herhangi bir zarar gelmez.

Yanlış Anlamışım :)

Yok Özgün Kanalına hiçbirşey olmaz. Rahat OL.

Birşey daha sormak istiyorum üstadım. Şimdi forumda sıkça okuduğum IP olayını açıklığa kavuşturmak istiyorum.
Mesela bu özgün kanalımda yaptığım paylaşımlarla spam yaptığım paylaşımlar hernekadar farklı maillerden yapılacak olsalarda aynı IP adresinden yapılacak yani tek bilgisayarımdan yapacağım.

Spam yaptığım kanallarda kapanma veya nebiyilim telif sorunlarında..Youtube şöyle bir yol çizebilirmi? bak bu adamın telif yiyen kapanan kanallarda bu özgün kanalda aynı IP adresinden geliyor bu IP'nin bütün kanallarını uçuralım dermi? :)

hocam özgün olana yani adsenseyle ilişkili olmayan kanalına bişey olmaz

sıkıntı olursa adsenseye bağlı spam yaptıgın kanallara olur ,
spam kazandırıyor , ama eskisi gibi değil
bi kanala bişey olursa tüm adsensedeki kanalların gider
bu yüzden artık spamda vakit harcatıyor , ve dikkat istiyor
eğer o özgün kanalın kazandırıyorsa bulaşma
ha yetmiyorsa bulaş :)

spam yapacaksan eğer spam olan kanallarına sık sık gir çık yapma
yani 1 dakikada 4 kanalına giriş çıkış yapma
günde 3 - 4 defa çerezleri sil

Birşey daha sormak istiyorum üstadım. Şimdi forumda sıkça okuduğum IP olayını açıklığa kavuşturmak istiyorum.
Mesela bu özgün kanalımda yaptığım paylaşımlarla spam yaptığım paylaşımlar hernekadar farklı maillerden yapılacak olsalarda aynı IP adresinden yapılacak yani tek bilgisayarımdan yapacağım.

Spam yaptığım kanallarda kapanma veya nebiyilim telif sorunlarında..Youtube şöyle bir yol çizebilirmi? bak bu adamın telif yiyen kapanan kanallarda bu özgün kanalda aynı IP adresinden geliyor bu IP'nin bütün kanallarını uçuralım dermi? :)

özgün olan kanalın partner oldugu için ona hiçbirşey olmaz telif dışında.

Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim :)
Şuandaki gameplay kanalım 2000 küsür aboneye sahip ve hergün yaklaşık 40-60 civarı abone kazanıyor. Kanalımın günlük izlenme oranı 2000 küsür.
Ve günlük 0.70 ila ortalama 1 dolar arası para bırakıyor.. sizce bu normal bir durummu?
geçenlerde 50.000 abonesi olan bir arkadaşıma sordum(özgün oyun kanalı var onunda) nekadar kazandırıyor diye oda en fazla 200 dolar kazanıyorum dedi yahu 50.000 aboneye ulaşınca bile biz bukadar azmı kazanıcaz? :)
yapmam gereken bir durum varmıdır? önerilieriniz nelerdir? yol gösterirseniz çok memnun olurum.

Şuandaki gameplay kanalım 2000 küsür aboneye sahip ve hergün yaklaşık 40-60 civarı abone kazanıyor. Kanalımın günlük izlenme oranı 2000 küsür.
Ve günlük 0.70 ila ortalama 1 dolar arası para bırakıyor.. sizce bu normal bir durummu?
geçenlerde 50.000 abonesi olan bir arkadaşıma sordum(özgün oyun kanalı var onunda) nekadar kazandırıyor diye oda en fazla 200 dolar kazanıyorum dedi yahu 50.000 aboneye ulaşınca bile biz bukadar azmı kazanıcaz? :)
yapmam gereken bir durum varmıdır? önerilieriniz nelerdir? yol gösterirseniz çok memnun olurum.

1 dolar kazanç , kazanç değildir
ama özgün kanallar yıllanmış hale gelince kazandırır :)
yani 3 - 4 ay geçecekki o kanal kazandırsın

ama hızlı bir giriş için spam iyidir ,

Abonenin ödemi Büyüktür Evet ancak Günlük 2000 izlenme diyorsunuz gayet normal :) sadece aboneleriniz izliyor.

modemi kapatıp aç ip değişsin ve çerezleride temizle özgün kanala girerken.
yani aynı ip ve çerezlerle hem spam hem özgüne girme daha önce adsensedeki kanallarla partner kanalları kapanan olmuştu ip-çerez yüzünden.

Anlıyorum.. Yani bu zoomin bizi taklaya getirmiyor öyleyse :)
Peki bu diğer 50.000 aboneli partnerli oyun kanalına sahip olan arkadaşım ayda en fazla 200 dolar bırakıyor diyor 50.000 abonede biz 200 dolarmı kazanıcaz :)
Gerçi biliyorum hani bu işler belli olmaz gösterim tıklama vs değişkendir ama ortalaması 200 dolarmış söylediğine göre ve 50.000 aboneli bir kanal için bu rakam normalmidir sizce?

---------- Mesaj saat 15:49:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:46:51 civarında gönderildi. ----------

modemi kapatıp aç ip değişsin ve çerezleride temizle özgün kanala girerken.
yani aynı ip ve çerezlerle hem spam hem özgüne girme daha önce adsensedeki kanallarla partner kanalları kapanan olmuştu ip-çerez yüzünden.

İşte korktuğum olayda tam olarak bu ! teşekkürler..
bu arada ıp değiştirmek için bir program vardı onu kullansak sorun tamamen ortadan kalkarmı?
açıkçası spam çalışmaya başladığımda videoyap botu ve ıp değiştirmek için ayrı bir program kullanmak istiyorum. IP değiştirmek için önerebileceğiniz bir yazılım varmıdır? Bu tür sıkıntılar olmaması bakımından..

Özgüne girerken bir şey olmaz ama garanti olsun diyorsan tarayıcıda gizli sekmede aç öyle gir.

ip değiştiren programlara güvenmiyorum ben o ip yi kimbilir kaç kişi kullanıyor.
videoyap zaten kendi ip sini kullanıyor.
çerez olarakta daralın dediği gibi hep gizli sekmede çalışıyorum bende.
statik ip kullanmıyorsan zaten modemi kapa aç yapınca değişiyor.

ip değiştiren programlara güvenmiyorum ben o ip yi kimbilir kaç kişi kullanıyor.
videoyap zaten kendi ip sini kullanıyor.
çerez olarakta daralın dediği gibi hep gizli sekmede çalışıyorum bende.
statik ip kullanmıyorsan zaten modemi kapa aç yapınca değişiyor.

yani sadece videoyap botuyla çalışıp tarayıcıda gizli sekmede girip..
özgün kanala girerkende modemi açıp kapatıp giriş yaptığımda herhangi bir problem kalmıyor?

Abonenin ödemi Büyüktür Evet ancak Günlük 2000 izlenme diyorsunuz gayet normal :) sadece aboneleriniz izliyor.

Üstadım birde şöyle bir sorum olacak evimde hem dizüstü hemde normal masaüstü bilgisayarım var.

Mesela spam işini sadece dizüstü bilgisayarımdan yapsam özgün oyun kanalımıda sadece masaüstünden yönetsem ıp konusunda sıkıntı olurmu yinede?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri