ÖZGÜN KANAL İÇİN ÇOK mu GEÇ ?

• Kullanıcı AjansPromo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

AjansPromo

Yasaklanmış
Arkadaşlar özgün kanal için çok mu geç ?

Aslında şu kategori için geç mi ;

Yeni çıkan oyunların ilk bakış videoları

Piyasaya yeni sürülen bilgisayar parçaları ve teknolojik cihazların ilk testleri vb

Sizce ileriye dönük bir yatırım olur mu ?

Sabır ederseniz ve uzun süre çalışacağınızdan, bu işi yapabileceğinizden eminseniz hiçte geç değil :) Yeter ki yaptığınız işi en iyi şekilde yapın.. Bir videonuz patlasa gerisi de çorap söküğü gibi gelecektir

Arkadaşlar özgün kanal için çok mu geç ?

Aslında şu kategori için geç mi ;

Yeni çıkan oyunların ilk bakış videoları

Piyasaya yeni sürülen bilgisayar parçaları ve teknolojik cihazların ilk testleri vb

Sizce ileriye dönük bir yatırım olur mu ?
geç bence onlarca kanal tutundu ama denenebilir

özgün düşünen arkadaşlar hep şunu yanlış düşünüyor, özgün video çekmek sırf özgüne başlamak adına yapılan videolarla olmaz.. zevk aldığın bildiğin ve keyifle yapacağın şeylerden olur.. yani 1 video çektikten sonra sıkılıp ya isteidğim gibi gitmiyor dersen bir yere varamazsın.. ama zevk alddığın ve eğlendiğin bir işi yapıyorsan(genelde ben seviyorum bunu diyenler sonradan sıkılıyor) özgün aylar veya yıllar sonra sana ciddi getiri sağlar..

Sabır ederseniz ve uzun süre çalışacağınızdan, bu işi yapabileceğinizden eminseniz hiçte geç değil :) Yeter ki yaptığınız işi en iyi şekilde yapın.. Bir videonuz patlasa gerisi de çorap söküğü gibi gelecektir

Uzun süreçli olacak tabi. Kamerasından tut ücretli ücretsiz oyunların piyasaya sürüldüğü gibi denenmesi üzerine düşeceğiz. Arada teknopat gibi teknolojik parçalar cihazların denemeleri olarak devam ettireceğiz.

geç bence onlarca kanal tutundu ama denenebilir

Deneme niyetim var ama bilemedim ileriye dönük düşünüyorum :)

---------- Spam Engelliyici 3.11.2016 00:00 ---------- Önceki Mesaj 2.11.2016 23:58 ----------

özgün düşünen arkadaşlar hep şunu yanlış düşünüyor, özgün video çekmek sırf özgüne başlamak adına yapılan videolarla olmaz.. zevk aldığın bildiğin ve keyifle yapacağın şeylerden olur.. yani 1 video çektikten sonra sıkılıp ya isteidğim gibi gitmiyor dersen bir yere varamazsın.. ama zevk alddığın ve eğlendiğin bir işi yapıyorsan(genelde ben seviyorum bunu diyenler sonradan sıkılıyor) özgün aylar veya yıllar sonra sana ciddi getiri sağlar..

Ben seviyorum aslında oyun oynamayı, sanal gerçeklik vb cihazları denemeyi. Steamde çok oyun almışımdır 1-2 gün oynayıp bırakırım ama durmadan farklı oyunlar denerim :)

bence geç değil bende teknik servis videoları için hazırlık yapıyorum bi özgün bende yapacam

Özgünde bazı özel taktikler var 30-45 gün gibi sürelerde işe yarıyor
Direne bilirsen ve devam edersen özgünün önünü kimse tutamaz
Yeterki kaliteli içerik üretin

Hiçbir zaman geç değil tabiki sabır, disiplin ve istikrarla çalıştıktan sonra her zaman başarı er geç gelir sadece sabırla çalışacaksın isteyerek. Sadece günden güne zorlaşıyor o kadar rekabet artıyor vs vs. ama imkansız değil hiçbir zaman...

bence geç değil bende teknik servis videoları için hazırlık yapıyorum bi özgün bende yapacam

Özgünde bazı özel taktikler var 30-45 gün gibi sürelerde işe yarıyor
Direne bilirsen ve devam edersen özgünün önünü kimse tutamaz
Yeterki kaliteli içerik üretin

Hiçbir zaman geç değil tabiki sabır, disiplin ve istikrarla çalıştıktan sonra her zaman başarı er geç gelir sadece sabırla çalışacaksın isteyerek. Sadece günden güne zorlaşıyor o kadar rekabet artıyor vs vs. ama imkansız değil hiçbir zaman...

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar :) Peki nerden başlamalıyım nasıl bir ortam nasıl cihazlar kullanmalıyım fikirleriniz benim için çok önemlidir.

5 yıl sonra bile açsan yine de geç olmaz.Emin ol.

oyun kanalı için çok geç diğer kategorileri deneyebilirsin

Özgün için tabiki geç değil, her özgün tutunur, benim fikrim teknoloji ve oyun kanallarının tutunması diğer kanallara göre 2 kat zorluk oluşturmakta. Bunu da kitleyi kendinize bağlayarak yapabilirsiniz diye düşünüyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri