Merhabalar, özgün bir kanal açacağım ancak biraz bilgi birikimine ihtiyacım var.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar, yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.
- Öncelikle kanalımdaki videolar %80 oranında tamamında kendi sıfatım
görünecek geri kalan %20 lik kısmında ise bir kaç resim olacak. - %80 lik olan kısmın bir bölümünü evde bir bölümünü de dışarıda çekeceğim. diğer %20 diliminde ki resimlerde ise seslendirme kullanacağım.
- 2 adet video için, gerekli materyal, metin, senaryo ve çekim yapacağım yerleri ayarladım. Ancak aşağıda bilmedğim sorular var.
- Bu durumda;
- Öncelikle telefon onaylı bir gmail açacağım bunu biliyorum. Bilgisayarımda herhangi bir temizlik yapmam gerekir mi? Hali hazırda bulunan 42 adet quiz kanalıma aynı bilgisayardan giriş çıkış yapıyorum.
- Evde ve dışarıda çektiğim videoyu, resimler ile nasıl bağlarım. Montajlama mı diyoruz buna ? Hangi programı kullanmalıyım.
- Videonun resimli kısmına geldiğim de seslendirmeyi nasıl yapabilirim(seslendirme ev içerisinde olacak) hangi programı kullanmalıyım.?
- Zaman zaman forumda görüyrum özgün kanalım kapandı diyenler olabiliyor. Benim videolarımda müzik yok, resimler kendi çizimim yine de bu şartlarda olmasına rağmen kapanmama ihtimaline karşı bir önlem almalıyım? (yedek kanal tutmak gibi, yada haklarımı savunabiliecek partner.)
- Son olarak adsense çalışmak istemiyorum, ilerleyen zamanlarda sizce hangi partner firmalara başvurmalıyım ? (yerli yada yabancı farketmez. )
Şimdilik aklıma gelenler bunlar, yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.