Özgün Kanal Sahibi Olmak İsteyen "After Effects " Projesi

• Kullanıcı mg-web
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - E-Ticaret ve Dijital Mağazalar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mg-web

Yasaklanmış
Özgün Kanal Sahibi Olmak İsteyen

Proje kullanım haklarıyla beraber satılmıştır.
İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.

Yeni projelerle görüşmek üzere... :)

Son düzenleme:
Hocam karakter size mi ait ? kendi karakterimizi kendimiz nasıl oluşturabiliriz acaba ?
satın mı alıyoruz ? biraz bilgi verebilir misiniz

Hocam karakter size mi ait ? kendi karakterimizi kendimiz nasıl oluşturabiliriz acaba ?
satın mı alıyoruz ? biraz bilgi verebilir misiniz

Karakterler internet ortamından alıyoruz. Bize ait değil. O şekilde olsa sadece karakterlerin edeceği miktarı siz hesap edin :)

Karakterleri internetten alıyorsunuz hocam. İstediğinizi kullanabiliyorsunuz. Şu ana kadar sorun yaşadığım karakter sadece, minyonlar oldu. haricinde sorun olmuyor.

Karakterler internet ortamından alıyoruz. Bize ait değil. O şekilde olsa sadece karakterlerin edeceği miktarı siz hesap edin :)

Karakterleri internetten alıyorsunuz hocam. İstediğinizi kullanabiliyorsunuz. Şu ana kadar sorun yaşadığım karakter sadece, minyonlar oldu. haricinde sorun olmuyor.

Hocam anlamadım alıyoruz derken parayla mı ? :D

Hocam TR'de internetten genel de parayla pek karakterdi, image'dı alınmaz :) O yüzden dedim. İnternet sitelerinden ücretsiz indiriyoruz :)

Anladım hocam tesekkür ederim imkanım olsa kaçırmazdım önü açık bir sektör alacak arkadaşa hayırlı olsun şimdiden. bir videoyu hazırlayıp farklı dillerde de sunabilir müzik değiştirip farklı video haline de getirebilir

Anladım hocam tesekkür ederim imkanım olsa kaçırmazdım önü açık bir sektör alacak arkadaşa hayırlı olsun şimdiden. bir videoyu hazırlayıp farklı dillerde de sunabilir müzik değiştirip farklı video haline de getirebilir

Teşekkürler hocam. Hayırlısı

Hocam yaptığınız video kaç dakikalık video hazırlaması uzun sürüyormu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hocam fiyat 1000 yazıyor ancak 10.000 istiyorsunuz galiba?

Skype pm atar mısın?

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Proje satılmıştır. İlginize teşekkürler.

Son düzenleme:
valla ne yalan söyliyim bende merak ettim. konuyu açan arkadaş açıklama görsel video vb paylaşımla bizleride bilgilendirirse belki projelerine müşteri olabiliriz...

valla ne yalan söyliyim bende merak ettim. konuyu açan arkadaş açıklama görsel video vb paylaşımla bizleride bilgilendirirse belki projelerine müşteri olabiliriz...

Konu after effects ile hazırlanmış animasyon projesinin satışı idi arkadaşlar. Görsel vs. leri projeyi alan arkadaşın zarar görmemesi açısından kaldırdım. Çocuklar üzerine yapılan bir animasyondu, aynı proje ile 50-100-200-500 video oluşturma imkanı sunuyordu.

Durum bu şekilde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri