Özgün Kanal Video Sınırı

• Kullanıcı mixnewss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji

mixnewss

Kayıtlı Üye
Son yaptıgım denemeye göre günde kendi alanımda 200 özgün video çekebiliyorum spamı kopya içerikle ilişkimi kesip 16 saat bu işi yaptım 200 özgün video çıktı ortaya bunları yüklemedim amacım tüm videolar ulasmak istediğim video sayısı 4000 yani hiç bişey yapmayıp temmuz sonuna kadar video çektiğimi düşünürsek bunların hepsini evdeki netimden 2-3 günde anca yüklerim bu youtube açısından sorun yaratırmı spam kanal gibi algılanırmı algılanırsa bunun çözümü varmıdır.

açıkcası 4000 özgün videoyu 2-3 günde yüklersem ünleme düşermi youtube spam içerik algılayıp kanalımı kapatırmı gibi gibi sorularım var

Son yaptıgım denemeye göre günde kendi alanımda 200 özgün video çekebiliyorum spamı kopya içerikle ilişkimi kesip 16 saat bu işi yaptım 200 özgün video çıktı ortaya bunları yüklemedim amacım tüm videolar ulasmak istediğim video sayısı 4000 yani hiç bişey yapmayıp temmuz sonuna kadar video çektiğimi düşünürsek bunların hepsini evdeki netimden 2-3 günde anca yüklerim bu youtube açısından sorun yaratırmı spam kanal gibi algılanırmı algılanırsa bunun çözümü varmıdır.

açıkcası 4000 özgün videoyu 2-3 günde yüklersem ünleme düşermi youtube spam içerik algılayıp kanalımı kapatırmı gibi gibi sorularım var

vds ile 900 videolu kanalı kopyaladım sorun olmadı 2-3 günde

hocam bana kalırsa peş peşe yüklemen şüpe uyandırıcı olabilir , acıkcası pek cevap verebileceğimi sanmıyorum hiç böyle birşey denemedim , deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olabilir.

bencede o şekilde yapman doğru değil ..şöyle bir mantık yürütürsek ...kendine bir kanal açtın ve özgünsün yani yeri geldimi elinde telif hakkınıda tutacan ...birkişinin bir haftada yapabileceği video sınırı bellidir özgünde..Türkiyede youtube partnerliğine ilk başvurduğunda ilk sordukları sorulardan biride hafta da yada Ay da kaç video yapıyorsunuz...birşey olur mu? hiçbelli olmaz bu youtube.....

Hepsini bir anda yüklemek yerine belirli aralıklarla yüklemek çok daha iyi olacaktır. Düzenli upload olduğu zaman abonelerden alınan olumlu dönüşlerde artacaktır. 5 dakikada bir video çekmişsiniz ortalama olarak tebrik ederim.

200ünü birden yükleme 10ar 10ar servis et daha fazla yararını görürsün

200ünü birden yükleme 10ar 10ar servis et daha fazla yararını görürsün

cevaplar için teşekkürler ben hepsini atıp zamanlayıcı özelliğini kullanacagını söylemeyi unutmusum hepsi aynı anda aktif olmıcakda ben hergün yüklemekle ugrasmıcam düşüncem buydu:p

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri