Ozgun kanala organik bot alinacaktir!

• Kullanıcı Kingfavor1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Abone Alış - Satışı

Kingfavor1

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Selamlar arkadaslar

Konudada belirttigim gibi kendi ozgun kanalima organik bot almak istiyorum.
Bir kac konu arastirdim fakat yeterli butce olmadigi icin 5.000lik pakedi alamayacagim suan bu yuzden ortalama 1000-2000 arasi guzel fiyatli organik bot atan arkadaslar pm atabilirlermi?

Referansla kucuk bir denemede yapilabilir.

Odeme sekli (belcikada kaliyorum) sadece kredi karti ile yapilacaktir.

Selamlar arkadaslar

Konudada belirttigim gibi kendi ozgun kanalima organik bot almak istiyorum.
Bir kac konu arastirdim fakat yeterli butce olmadigi icin 5.000lik pakedi alamayacagim suan bu yuzden ortalama 1000-2000 arasi guzel fiyatli organik bot atan arkadaslar pm atabilirlermi?

Referansla kucuk bir denemede yapilabilir.

Odeme sekli (belcikada kaliyorum) sadece kredi karti ile yapilacaktir.

Bottan Kastınız Abone mi? İzlenim mi?

bot abone almayınız kanalınıza zarar verme durumu var. (daha önce tecrübe edildi.)Organik büyüme işine bakın hocam.

Organik bot :D :D :D :D

Arkadaşlar şunu anlayın, organik demek bir insanın kendi isteğiyle bilgisayarı açıp ilgisini çektiği için videoya tıklayıp izlemesine denir ya da abone olmasına. Şu botlara organik sözcüğünü koymanız acayip uyuz ediyor beni, hele organik abone lafına!

Organik bot :D :D :D :D

Arkadaşlar şunu anlayın, organik demek bir insanın kendi isteğiyle bilgisayarı açıp ilgisini çektiği için videoya tıklayıp izlemesine denir ya da abone olmasına. Şu botlara organik sözcüğünü koymanız acayip uyuz ediyor beni, hele organik abone lafına!

bot abone almayınız kanalınıza zarar verme durumu var. (daha önce tecrübe edildi.)Organik büyüme işine bakın hocam.

Bottan Kastınız Abone mi? İzlenim mi?

bot dediğiniz abone mi ?

Kusura bakmayin arkadaslar, Turkcemden maruz gorun, organik abone cekimi kastetmistim :(

Kusura bakmayin arkadaslar, Turkcemden maruz gorun, organik abone cekimi kastetmistim :(

o paraya nasıl organik abone alırsın biliyon mu ? bulursun kanalınla aynı içerikte +500k aboneli kanalı olan birini konuşup anlaşırsın verirsin 2000 tl parasını kendi kanalında senin kanalını tanıtır ordan gelen aboneler organiktir işte diğer türlü botla çekim yapanlara paranı kaptırma hiç bi işe yaramadığı gibi kanalınada zarar verir

kanalınıza 100k altı bot abone almayın hocam. 100k altı illa siliniyor.Bırakın kendisi büyüsün kanal

o paraya nasıl organik abone alırsın biliyon mu ? bulursun kanalınla aynı içerikte +500k aboneli kanalı olan birini konuşup anlaşırsın verirsin 2000 tl parasını kendi kanalında senin kanalını tanıtır ordan gelen aboneler organiktir işte diğer türlü botla çekim yapanlara paranı kaptırma hiç bi işe yaramadığı gibi kanalınada zarar verir

tessekurler bilgi icin, hic boyle dusunmemistim sahsen. kanalima ozeniyorum, uzun sure video cekemedim ama artik gunde iki farkli oyunun videolarini yapip atiyorum. Ha amatorum falan ama en azindan kotu aliskanliklarimdan alikoyuyor beni :)

kanalınıza 100k altı bot abone almayın hocam. 100k altı illa siliniyor.Bırakın kendisi büyüsün kanal

yok vazgectimsuan, eger bi getirisi yoksa izlenim falan artmayacaksa almam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri