Özgün Kanalda Fark Yaratmak

• Kullanıcı wdffg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

wdffg

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

ben YouTube'da Türk gamerların yayınlamadığı oyunları bulup kendim yayınlıyorum. Herkes gibi sıradan oyunlar oynamaktansa yeni oyunları oynayıp biraz daha farklı bir platform oluşturmayı hedefliyorum.

Siz oyuncu olarak baktığınızda sürekli aynı oyunları mı izlemek istersiniz yoksa yeni oyunları mı izlemek istersiniz?

Benim özgün olarak planım bu sizce mantıklı mı?

Ayriyetten göze batması için fake subscribers alsak 100 civarı bir sıkıntı yaratır mı kanal için?

oyun konusunda güncel oyunları takip edersen kazanabilirsin genelde insanlar kendi oynadıkları oyunlarda level atlama görevleri geçme vb. videoları izliolar. 2 . bi gurup ise insanları oyunlardaki şabanlıkları ile eğlendirip güldürüyorlar. 3. gurup güncel çizgifilm oyunları oynayan gurup bunlar genelde çocuklara hitap ediyor. eğer arkadaş çevreniz var ve çekim yapma imkanınız da olursa oyundan ziyade güncel aktiviteleri takip edip özgün videolar çekmenizi tavsiye ederim. https://www.facebook.com/video.php?v=644248472373911&set=vb.274949055970523&type=2&theater örneğinde :D

şaka bir yana özgün olan birçok şey tutar ama ingilizce olursa tadı bi başka olur

fake her şey ilerde bnalatır koskoca müyab bile bunu denedi sonuçu kepenkleri indirmek oldu yapıçağın şey kaliteli ekipman iyi bir diksiyon güzel video editleme kanal resimi oyun küçük resimi vs bunları yaparsan er yada geç yükselirsin ayrıca komik olursan farklı olursan diğer gamerlardan farklı olursun,bi ara bende yapıyım dedim am aasosyalim kamera karşısında geirliyorum güvenlik kamerası bile olsa atarlanıyorum :D

1-2 sene önce bi video izlmiştim adam şiveli küfür ede ede crysis oynuyordu, bi ara günde 4-5 kere izlediğimi hatırlıyorum :) sonra bi daha bulamadım o videoyu. bence böyle bir kanalın tutmamasına imkan yok :)

ama bunu da herkes yapamaz tabii. o yüzden şöyle bir öneride bulunayım, ben eski oyunlarla ilgili videoları pek izlemem.yeni oyunların videosunu izleyip ona göre indiriyorum.

Oyundan ziyade iş anlatıca bitiyor eğer sürükleyici akıcı komik anlatmıyorsun hiçbir şekilde fark yaratamazsın

Özgün Denince Akla İlk Önce Şu Oyun oynarken video Çekme Muhabbetı Gelmesın Artık Bence Zaten Belırlı Bır Kıtleyı Elınde tutan adamlar var burakoyunda muratabıgf bılmemne Farklı seyler Dene bence.

Özgün Denince Akla İlk Önce Şu Oyun oynarken video Çekme Muhabbetı Gelmesın Artık Bence Zaten Belırlı Bır Kıtleyı Elınde tutan adamlar var burakoyunda muratabıgf bılmemne Farklı seyler Dene bence.

Aslında biraz yanlış düşünüyorsunuz :D Olayı şöyle bir açıklığa kavuşturalım, bir kişinin oyun videosu çekmesi, bir kutu açılımı videosu çekememesinden iyidir :D İşin esprisi bir yana o kitleyi elinde bulunduran kanalların abonelerinin yarısı etkin hatta belki daha az. Birkaç konu iyi düşünülse çok güzel yerlere gelinecektir bu sektörde :) Yazın bende geliyorum bu sektöre, hadi hayırlısı :D

https://www.youtube.com/watch?v=d4eJ4C_9L24

Son düzenleme:
yaşın ne olursa olsun özgünsen çoçuk olucaksın. Başka kaçarın yok

Belkı Şöyle Yaparım Diye düşünüyorum Sesli Deilde Normal Bölümleri Geçerken Kayıt Yaparım Atarım Durur bi Kanalda Çünkü Biraz Realistim Ben Böyle Kımsenn Benı dınlemedığını Bıle Bıle Sankı Bırısıne Konusuyormus Gıbı Kendı Kendıme Espri Yapıp Saçma Sapan Şeylere Gülüp Ve Durmadan Konusmaya Calısınca Kendımı açık Ve Net Mal Gibi Hissediyorum Nerden Biliyorum Bende Denedım Çünkü Ama Bana Göre Değil Dediğim Gbii Sadece Yaparsam Bölüm Geçmeli Yaparım videolara 'da atıyorum gta5 - bölüm1 gta5-bölüm2 gibi isimler Vererek Atarım Kanala Kalır Öyle :D Ama Bu Dedıklerımın Tam Tersi Sen Kendını Eğlendırebılıyosan Oyun Oynarken O Zaman Devam et Derim Çnkü Benimki Zorlama İş e Giriyo Birazcık Ve Bu Alanda Tek Kural Gerçekten Yaptığın işe Sonuna Kadar Inanıcaksın Bendede İnanc Eksıklıgı Vardı Iste O Yuzden Başarılar :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri