Özgün Kanalım Hakkındaki Görüşlerinizi bekliyorum - Iron Turkish

• Kullanıcı Kadircan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
hayırlı olsun güzel de dostum özgün kanalına Iron Man kadar bilinmiş ve popüler bir filmden alıntı isim kapak ve logo koymasaymışsın bence daha iyi olurmuş.. özgün oluyorsun bari tam ol dimi :) başarılar.

hayırlı olsun güzel de dostum özgün kanalına Iron Man kadar bilinmiş ve popüler bir filmden alıntı isim kapak ve logo koymasaymışsın bence daha iyi olurmuş.. özgün oluyorsun bari tam ol dimi :) başarılar.

Kanal geliştikten sonra Iron Man zırh yapımı videoları koyacağım için ismi öyle düşündüm.Hem de Iron Man teknoloji açısından gelişmiş biri kanal da teknolojik açıdan gelişmiş imajı yansıtmak istedim. Teşekkür ederim.

hayırlı olsun ama intro biraz fazla uzun gibime geldi, ayrıca reklamları partner ile acın boylece spam adsense ile alakası kalmaz.

Hocam türkçe değil de ingilizce veya başka bir dil olarak çalışsan daha çok kazanmazmısın ? çünkü Adwords reklamları veriyoruz günde 2-3 bin TL harcayanda var 300 -400 TL harcayan firmalarda. Biz izlenme başına 0,03 krş veriyoruz. Google ne kazanacakta sana ne verecek :/ Bence emeklerinizi türkçe üzerine yapmayın derim. Fakat yinede sizin bileceğiniz bir iş tabi.

hayırlı olsun ama intro biraz fazla uzun gibime geldi, ayrıca reklamları partner ile acın boylece spam adsense ile alakası kalmaz.

Teşekkür ederim.introyu ben de pek beğenmiyorum ancak ücretsizler arasında en uygun olanı o geldi :) Partner olarak hangi partneri önerirsiniz?
Partnerdan çıkıp adsenseye devam edebilir miyim sonradan?

Hocam türkçe değil de ingilizce veya başka bir dil olarak çalışsan daha çok kazanmazmısın ? çünkü Adwords reklamları veriyoruz günde 2-3 bin TL harcayanda var 300 -400 TL harcayan firmalarda. Biz izlenme başına 0,03 krş veriyoruz. Google ne kazanacakta sana ne verecek :/ Bence emeklerinizi türkçe üzerine yapmayın derim. Fakat yinede sizin bileceğiniz bir iş tabi.

Haklısınız ancak yabancı dil konusunda sıkıntılıyım :) İlerde ama yabancı dilimi geliştirdikten sonra öyle planlarım var.Teşekkür ederim...

Teşekkür ederim.introyu ben de pek beğenmiyorum ancak ücretsizler arasında en uygun olanı o geldi :) Partner olarak hangi partneri önerirsiniz?
Partnerdan çıkıp adsenseye devam edebilir miyim sonradan?

su sıralar quizgroup ve life network gayet iyi, life da 30 gun icinde cıkıs yapıp adsense e baglayabilirsin, quiz de kanalım olmadıgı icin yorum yapamayacagım.

Haklısınız ancak yabancı dil konusunda sıkıntılıyım :) İlerde ama yabancı dilimi geliştirdikten sonra öyle planlarım var.Teşekkür ederim...

Aslında bu yabancı dile başlamanız içinde bir işarettir belki :) çevire çevire yapabilirsin bence. Öğrene öğrene gidersin :) Ama şimdi yapamasan bile ileride mutlaka yap derim

su sıralar quizgroup ve life network gayet iyi, life da 30 gun icinde cıkıs yapıp adsense e baglayabilirsin, quiz de kanalım olmadıgı icin yorum yapamayacagım.

Tavsiyeniz için teşekkürler.Değerlendireceğim.

Aslında bu yabancı dile başlamanız içinde bir işarettir belki :) çevire çevire yapabilirsin bence. Öğrene öğrene gidersin :) Ama şimdi yapamasan bile ileride mutlaka yap derim

:)) Haklısınız kanal geliştikte benim ingilizcem de gelişir inşallah :)

ses ses ...bu sesi ben duymak istemiyorum cünki kalitesi cok kötü. (icerik değil sakın yanlış anlama) ilk maaşınla kesin sağlam bi mikrofon seti al. ben aldım 300 tl ye yolda geliyor almanyadan... tabi türk kargo getirirse cebine atmazsa yani

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri