Kadircan
Yasaklanmış
Kanalım : Iron Turkish - YouTube
Yorumlarınızı bekliyorum...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hayırlı olsun güzel de dostum özgün kanalına Iron Man kadar bilinmiş ve popüler bir filmden alıntı isim kapak ve logo koymasaymışsın bence daha iyi olurmuş.. özgün oluyorsun bari tam ol dimibaşarılar.
Portekizce yada ispanyolca yapabilirsen bunlari , devam etmeni öneririm.
Başarili kolay gelsin.
Para kazanma neden kapalı![]()
Kanalım : Iron Turkish - YouTube
Doğrudurintronun aynısı kaynımda da var![]()
sony vegas11 ders niteliğindeki videolarda tutuluyor.Hit çekersin denemelisin
hayırlı olsun ama intro biraz fazla uzun gibime geldi, ayrıca reklamları partner ile acın boylece spam adsense ile alakası kalmaz.
Hocam türkçe değil de ingilizce veya başka bir dil olarak çalışsan daha çok kazanmazmısın ? çünkü Adwords reklamları veriyoruz günde 2-3 bin TL harcayanda var 300 -400 TL harcayan firmalarda. Biz izlenme başına 0,03 krş veriyoruz. Google ne kazanacakta sana ne verecek :/ Bence emeklerinizi türkçe üzerine yapmayın derim. Fakat yinede sizin bileceğiniz bir iş tabi.
Teşekkür ederim.introyu ben de pek beğenmiyorum ancak ücretsizler arasında en uygun olanı o geldiPartner olarak hangi partneri önerirsiniz?
Partnerdan çıkıp adsenseye devam edebilir miyim sonradan?
Haklısınız ancak yabancı dil konusunda sıkıntılıyımİlerde ama yabancı dilimi geliştirdikten sonra öyle planlarım var.Teşekkür ederim...
su sıralar quizgroup ve life network gayet iyi, life da 30 gun icinde cıkıs yapıp adsense e baglayabilirsin, quiz de kanalım olmadıgı icin yorum yapamayacagım.
Aslında bu yabancı dile başlamanız içinde bir işarettir belkiçevire çevire yapabilirsin bence. Öğrene öğrene gidersin
Ama şimdi yapamasan bile ileride mutlaka yap derim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.