Özgün Kanalım Kapandı İtiraz Ettim Gelen Mail

• Kullanıcı grcn37
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

grcn37

Kayıtlı Üye
Dün 2 yıllık özgün kanalım kapandı itiraz ettim. Gelen mail bu

Bu hesabın Kullanım Şartları No. 4, Bölüm H'yi ihlal ettiği belirlendi:
http://www.youtube.com/t/terms

"Sınırlama olmaksızın "robotlar", "örümcekler" veya "çevrimdışı okuyucular" da dahil olmak üzere, Hizmete, YouTube sunucularına belirli bir zaman diliminde geleneksel bir çevrimiçi web tarayıcı kullanan bir insanın aynı zaman diliminde makul ölçüde üretebileceğinden daha fazla istek mesajı gönderecek şekilde ulaşan hiçbir otomatik sistem kullanmamayı veya çalıştırmamayı kabul etmektesiniz. Yukarıdakilere bakılmaksızın YouTube, herkese açık arama motorlarının operatörlerine, yalnızca içeriklerin herkese açık aranabilir dizinlerini oluşturmak maksadıyla ve yalnızca bu maksat için gereken derecede siteden içerik kopyalamak üzere örümcek kullanma iznini verir. Bu izin, söz konusu içeriklerin önbelleğe alınmasını veya arşivlenmesini kapsamaz. YouTube, bu istisnaları genel olarak veya belirli durumlar için yürürlükten kaldırma hakkını saklı tutar. Hesap adları da dahil olmak üzere Hizmetten herhangi bir ticari yönlendirme maksadıyla, kimlik bilgilerini toplamamayı ya da Hizmet tarafından sağlanan iletişim sistemlerini (örneğin yorumlar ve e-posta) kullanmamayı kabul etmektesiniz. Hizmetin herhangi bir kullanıcısını ticari maksatlarla İçeriklerine göre yönlendirmemeyi kabul etmektesiniz."Sayın Kullanıcımız,

E-posta iletiniz için teşekkür ederiz.

Gelen maile yanitla diyerek tekrar cevap ver hocam, ayni ilk gonderdigin yaziyi gonder yada farkli seyler ekle farketmez bu gelen otomatik cevap, sonrasinda manuel incelerler.

özgünse uğraş açılır hocam yanıtla dur mailleri

Uğraş sürekli günlerce de sürse. Güveniyorsan kanalına açtırırsın. Tabii bot falan kullanmadıysan.

%100 özgünce acılır peşini bırakma ve türkçe mesaj atabılıyorsun kendini daha iyi anlatma acısından soyluyorum,acılmadıgı durumlar ozgun kanalın ıcın kullandıgın adsensede spam kanal olması ve ozgun kanalını kullandıgın spam yapılması

Kardeşim 45k aboneli özgün oyun kanalim gitti ayni mailg eldi banada. Ikinci mailde ne yazdinda açtılar?

Hocam forumda bulunan itiraz metinlerinden gönderdim.Kanalı kapanıpta açan arkadaşlar ne yazdığını paylaşmışlardı bende onları gönderdim.Alta yazdım gönderdiklerimi.Bu metinleri hazırlayan arkadaşlarada çok teşekkür ediyorum.

Merhaba youtube. Benim kanalım kapandı. Kanalımdaki videolarımın hepsi bana aittir. Hepsini kendim tek tek yaptım ve yükledim. Gerekirse bunu kanıtlayabilirim. Kanalımın yeniden açılmasını istiyorum. O kadar emek verdiğim kanalımın bu şekilde kapatılması beni çok üzüyor. Tekrardan söylüyorum hiç kimsenin videosunu kopyalamadım kanalımdaki tüm videoların tüm hakları bana aitti.

I never used any robotic proccess. My all videos were uploaded manually. I did not use any program to change views, likes or any other. I am one hundred percent sure, i did not use any automated systems. Please check channel statistics manually. Everything is normal about it. Thanks.

Hocam forumda bulunan itiraz metinlerinden gönderdim.Kanalı kapanıpta açan arkadaşlar ne yazdığını paylaşmışlardı bende onları gönderdim.Alta yazdım gönderdiklerimi.Bu metinleri hazırlayan arkadaşlarada çok teşekkür ediyorum.

Merhaba youtube. Benim kanalım kapandı. Kanalımdaki videolarımın hepsi bana aittir. Hepsini kendim tek tek yaptım ve yükledim. Gerekirse bunu kanıtlayabilirim. Kanalımın yeniden açılmasını istiyorum. O kadar emek verdiğim kanalımın bu şekilde kapatılması beni çok üzüyor. Tekrardan söylüyorum hiç kimsenin videosunu kopyalamadım kanalımdaki tüm videoların tüm hakları bana aitti.

I never used any robotic proccess. My all videos were uploaded manually. I did not use any program to change views, likes or any other. I am one hundred percent sure, i did not use any automated systems. Please check channel statistics manually. Everything is normal about it. Thanks.

Gelen Cevap :

Sayın Kullanıcımız,

E-posta iletiniz için teşekkür ederiz.

Hesabınızın askıya alınmasına yönelik itirazınız için teşekkür ederiz. Topluluk Yönergelerimiz ve Hizmet Şartlarımız uyarınca hesabınızın askıya alınmış olarak kalmasına karar verdik. Daha fazla bilgi için lütfen http://www.youtube.com/t/community_guidelines adresini ziyaret edin.

Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

[email protected] bu mail adresine gönderiyorsunuz değilmi hocam ?

Son düzenleme:
o maile göndermene gerek yokki neden dersen o mail durumu pek bilmez belkide ayni maildir bilmiorum ama sen geri bildirim yaparsan daha mantikli o maile günde binlerce mail gidiordur eminim geri bildirim yaptigim zaman 1gün içerisinde en geç cevap aliyorum, kanala giriş yap spamdan gittiği için seni bir sayfaya yönlendirecek oradan geri bildirim yap kanalinizin yanlislikla kapandigini düşünüyorsaniz vs diye bir yazi var ordan mailini yaz kapanan mailide yaz aşşaya aciklamayi yaz gönder. gelen mail standart otomatik gelir ilk ondan sonra o maile cevap ver öğlen cevaplar geliyor genelde duruma göre hareket edersin. manuel incelerler

Son düzenleme:
Yanitladin ne geldi cevap ?

YouTube şikayetinizi aldık. Şikayetiniz incelenmek üzere gönderilmiştir. Size en kısa sürede döneceğiz

böyle cevap geldi ama 3 gün oldu bende az önce tekrar yanıtladım maili peki ne zaman incelenir diye sordum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri