özgün kanalım kimi üyeden dolayı kapandı

• Kullanıcı Şîyar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şîyar

Yasaklanmış
Dün paylaştığım ve kesinlikle özgün youtuberlar üretmek amaclı olan videom nedeni ile kanalım kapatıldı. Kapatanlar ise ytpara.com üyelerinden bir kısmı. Flag ve diğer yöntemlerle kanalım SPAMCILAR nedeni ile spam olmak suçlanması ile kapatıldı.

Ben bu kanala aylarımı harcadım, tek kelime illegalik yok, tek kelime spam yok. Yahu bayram tatilimi feda ettim oturdum after effects dersleri çektim.

Fabrika işçisiyim, gece çalışıp eve geliyorum, bir kaç saat pc başında uykusuz bir şekilde video üretmeye çalışıyorum.

Kim yaptı ise kusura bakmasın ama ben insanın arkasına değil yüzüne küfür ederim, bilsin diye söylüyorum ana avrat bacı bir şey bırakmadım. kızgınlığıma geldi.

Allaha inanıyorsa emeklerimin hesabını Allahtan onlara sorması için dua ediyorum, ne yani kalkıp gidip adamlarla mı uğraşayım. Allah en iyi cevabı verecek olandır.

Forum yönetimini de konuya davet ediyorum.

Sizin yapmış olduğunuz her ne kadar hata olsa da kimse kimsenin yaptığı şeye karışamaz nasıl kapattırmış hayret ettim. Çok kişinin hakkına giriyor demek ki kapattıran kişi.

kardeş 1. olarak özgün videolarını ve kanalını burda paylaşma.
2. olarak itiraz edip kanalını tekrar açtırabilirsin.

geçmiş olsun,itiraz edip özgün olduğunuzu kanıtlayın-açılır bir şekilde

Yalan en adi şeref sizdir. Yapan kendisini bilir.

valla hocam ben flaglamadım ama sanırım şu youtubedan nasıl para kazanılır videosunu çeken kanaldınız her ne kadar çektiğiniz videoyu yanlış bulsamda emeğe saygımız var sonuçta geçmiş olsun . özgün kanalınız ise itirazda bulunup açtırabiirsiniz sanırım

dün dislike sayısı like sayısından daha fazlaydı

Geçmiş olsun hocam.. Evet yaptığınız video herkesin tepkisini çekmişti. Ama bu kanala flag atmayı ve kapattırmayı gerektirmezdi. Bizler tepki vermeyi bilmiyoruz hiç bir şekilde.. Herşeyi abartıyoruz maalesef.. Yapanlar şuan rahatmıdır bilmiyorum ama harbiden yazık ya..

Bu arada hocam sende açık konuşayım hatalısın. ytpara'da youtube dan para nasıl kazanılır videosu paylaşırsan tekmeye kafa atmış olursun. Keşke bu videoyu yapmadan önce forumu biraz araştırsaydınız. Daha önceden bu tip videolara gösterilen tepkileri görseydiniz de öyle paylaşsaysınız..

He şunu tekrar söyleyeyim. Aynı tepki yi buradada göstericem. Böyle bir videonun size kazancı neydi acaba merak ediyorum? Bence bu tip videolar şov yapmaktan başka bir şey değil yanlış anlamayın. Hani ben kazanıyorum sizde kazanının hesabı video yapılırsa illaki tepki alır o video.. olan program anlatımlarına olmuş ona yazık..

Son düzenleme:
Sizde de artniyet vardı kusura bakmayın. Herkes videoları kaldırmanızı rica etti siz hiç umursamadınız. Şimdi buraya gelip yakınmanızın bir anlamı yok. Kanaldaki videolara ve emeğinize üzüldüm.

iyi de spamı ilğilendiren bir mesele yok, özgün video üreten herkes paylaşıyor. ben milleete demiyorum gel spam yap. Yalan dolan gibi, yapyap gibi olacak insanlra hitap ediyorum. Kanal kapanmayasaydı dün dediğim gibi Türkiyede bir çok ünlü isim eserim olacaktı, bunu yapacak kabiliyetteyim.

hocam herkez uyardı sizi daha geçenlerde özgün bi arkadaşın 10k aboneli kanalını kapattırmışlardı sırf forumda paylaşıldı diye içerikleriniz %100 özgün olduğundan rahatlıkla itiraz edip açtırabilirsiniz moraliniz bozulmasın

Böyle videolar yapmaya devam ettiğiniz sürece kapatılmaya devam edicektir, önüne geçemezsiniz

Kardeşim güzelce itirazını yap.Ben sizin hile hurda yapmadığınız sürece bütün özgün kanallar açılabilir.Göndereceğiniz yazı güzel olsun.Kullandığınız programlar v.s yazın gönderin detaylı şekilde kesinlikle açılacaktır.

iyi de spamı ilğilendiren bir mesele yok, özgün video üreten herkes paylaşıyor. ben milleete demiyorum gel spam yap. Yalan dolan gibi, yapyap gibi olacak insanlra hitap ediyorum. Kanal kapanmayasaydı dün dediğim gibi Türkiyede bir çok ünlü isim eserim olacaktı, bunu yapacak kabiliyetteyim.

İşte siz bu düşüncede olursanız açık konuşayım daha çok kanalınızı kapatırlar burada.. Afedersiniz de ünlü isimlerin sizinle işi ne olacak ki ya.. Eserim olacak diyosunuz. :) Ünlü isimlerin işi gücü yok senimi bulacak.. Bırakın bu şovlarıda yaptığınız hatayı kabul edin.. Ondan sonra gelip yakının burada.. Dün herkes kaldırın videoyu dedi. Ama tınlamadınız tabiri caizse. He kapattırılması abartı olmuş ama sizde resmen kapattırın diye yalvardınız inat ederek..

Yinede geçmiş olsun..

Özgün kanal için itiraz et elindeki kendine ait çektiğin videoların ham hallerini ve kullandığın programlar hakkında bilgi ver kanalın açılır

burada geçen %100 özgün animasyon kanalını paylaştılar da ertesi güne kapandı. sen hangi cesaretle paylaşıyorsan artık. geçmiş olsun kansız her yerde kansız napıcan.

insanlar acımasız valla nasıl yapmışlarsa 1 günde kapattırmışlar. hayret ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri