Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yumurtaları açarken kostümu çıkarama fikir güzel
büyük yürek gerekir başarılar![]()
Belirli bi zamandan sonra müzik kesiliyor tekrar ettirebilirdin veya daha uzun free videolar bulmaya çalış youtubede mevcut ücretsiz sunulanlar var ama gayet başarılı.
Oyuncakları birleştirirken kostümün tüylerinden bazen belli olmuyor kolları sıvarsanız daha iyi olabilir![]()
valla güzel tebrikler....
başarılar güzel olmuş reklamınıza tıkladım![]()
kostümü yumurta açarken çıkar bencede. videonun devamında müzik yok.onu da düzelt. zamanla iyi yerlere gelirsin inşallah.kendini geliştir. başarılar.
Öncelikle düşünce için tebrik ederim...Başlangıçta kostümü görünce tamam olay budur dedim kendi kendime...İyi bir başlangıç olmasına rağmen arkadaşlarımın da dediği gibi kostümün el kısmına gerek yok bence ya kesmelisin yada sıyırmalısın el kısmını...Çünkü gereksiz yere ekranı kapladığı gibi oyuncakları da yuttuğu için montajının nasıl yapıldığı pek anlaşılmıyor...Birde çikolataları kırdıktan sonra kameraya gösterme bence...Ayrıca müzik olayınıda halledersen çok iyi yerlere gelebilir bu düşünce...Sanki çok olumsuz yorum yazmışım gibi kendimi kötü hisettim bir an ama inan tek amacım yapıcı olmak...İnşallah güzel yerlere gelirsin sevgili arkadaşım...Durmak yok yola devam![]()
çok iyi ya kostümü nerden buldun![]()
yumurta işiyle uğraşıyorum gerçekten kostüm işini çok beğendim. aksaklılarınız zamanla gider inşallah. Şunu sormak istiyorum zaini yumurtalarını internette buldum sadece kargo ile gönderiyorlar büyük marketlerde falan var mı acaba? siz nerden aldınız.
ilk abonelik benden olsunbir de kostüm kaça maal oldu
![]()
tebrikler hocam güzel olmuş birde önerim olcak video çekmek için ortamınız ve ekipmanınız var bu kanal harcinde başka kanallarda yapabilirsiniz bu şekilde kostümlü veya kostümsüz çıkıp ilginç deneyler pratik bilgiler vs anlatabilirsiniz
birde sorum olcak bu kullandığınız müziği daha önce duymuştum freebeatti galiba nerden aldınız
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.