Özgün Kanalım

• Kullanıcı zazax33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

zazax33

Yasaklanmış
Eskiden oylesine açıp birkaç video atmıştım aklıma geldi bakayım dedim.

*

tekrardan domain işine girince bıraktım ama eğlenceli ve güzel bir yol deneyebilirsiniz.

Sorunuz olursa cevaplarım

Tanıtımlar yaparak daha çok videolar ve daha iyi oyunlar ile iyi bir oyun kanalı yapılabilir. Kanalınızda daha çok telefon oyunları yayınlamışsınız bilgisayar oyunlarından önemli oyunları paylaşırsanız yolunuza iyi devam edebilirsiniz. Başarılar. Önerin için sağolasın.

Tanıtımlar yaparak daha çok videolar ve daha iyi oyunlar ile iyi bir oyun kanalı yapılabilir. Kanalınızda daha çok telefon oyunları yayınlamışsınız bilgisayar oyunlarından önemli oyunları paylaşırsanız yolunuza iyi devam edebilirsiniz. Başarılar. Önerin için sağolasın.

zaten amaç android oyunları paylaşmak

Elemanın biri normal pcye android kuruyordu bu arkadaşta pcye android kurup camtaisa ile görümtü almış olabilir.

arkadaşlar elimde note 3 var ve video çekebilmem için root yapmam gerekiyor root yapıncada garantiden çıkıyor acaba başka yol bilen varmı?

arkadaşlar elimde note 3 var ve video çekebilmem için root yapmam gerekiyor root yapıncada garantiden çıkıyor acaba başka yol bilen varmı?

garantilik bir durum olursa garantiye göndermeden önce sistem ayarlarını sıfırlarsın olur biter korkma root yapacaksan yap kardeş.

garantilik bir durum olursa garantiye göndermeden önce sistem ayarlarını sıfırlarsın olur biter korkma root yapacaksan yap kardeş.

yani ben samsung bayisine sordum root atmak istiyorum diye garantiden çıkar dedi sıfırlama falan yapsamda çıkarmış

Arkadaşlar, ROOT UNROOT edilerek tekrar eski haline getirilebilecek bir özel izin durumudur. ROOT edilen bir cihaz UNROOT edilerek tekrar eski haline getirilebilir. Ekrandan saniyelik görüntü yakalayan uygulamalar içerisinde doğru düzgün çok çalışan olmamakla beraber ROOT yetkisi olmadan çalışanda göremedim ben. Bazı uygulamalar ROOT yetkisi olmadan bilgisayarınız aracılığı ile ekran görüntüsünü alabiliyor, bazı uygulamalar ile Android'i bilgisayarınızda emule edebiliyorsanız ancak ben denemelerimde çok sağlıklı olduğunu söyleyemem. Sizlere tavsiye edeceğim programa gelirsek eğer, Recordable Free isminde ki uygulama. Bu uygulama ile ekran görüntülerinizi Grab'leyebilirsiniz. ROOT yetkisi istemektedir. Bilgilerinize.

bilgisayarınızda andoid oyunlarını oynamak istiyosanız bluestacks programını kullanıp bsr screen recorder le kayıt yapabilirsiniz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri