Özgün Kanalıma Zoomin'den Teklif geldi

• Kullanıcı emrekes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

emrekes

Kayıtlı Üye
Özgün oyun kanalıma zoomin'den partnerlik teklifi geldi ama kanalım alt kanal. Partnere geçebilirmiyim? BGBG 6-7 tl arasında adsensede, partnere geçmem mantıklı olurmu sizce. Videolarım ortalama 10 dk. 1 tane ara reklam koyuyorum. Kararsız kaldım, size danışayım istedim.

Yerinde olsam partnere gecmem hocam eger %100 ozgun icerik ise. Ama bir an once daha iyi ozelliklere ve kitleye sahip olmak isterseniz de ERANETWORK olarak ben de teklifte bulunabilirim :)

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yerinde olsam partnere gecmem hocam eger %100 ozgun icerik ise. Ama bir an once daha iyi ozelliklere ve kitleye sahip olmak isterseniz de ERANETWORK olarak ben de teklifte bulunabilirim :)

Kanal oyun kanalı. Abone hızı çok düşük. 2 ay oldu daha 250 abone. partnerin bu manada bir getirisi oluyormu acaba?

Ayni kategori neredeyse ayni videolari yukledigim partner ve olmayan iki kanalimi kiyasladigimda fark gozle goruluo

Ayni kategori neredeyse ayni videolari yukledigim partner ve olmayan iki kanalimi kiyasladigimda fark gozle goruluo

valla kararsızım. Zoomini çok övüyorlar. ödeme konusunda falan.

Eranetwork olarak kanali kapandigi halde flag landigi halde odeme alamayan bir kisi yok.

Adsensede günlük ne kadar kazanıyorsunuz ona göre geçin derim eğer tbm to falan iyiyse geçmeyin. değilse geçin zoomin iyidir.

partner video aramalarında daha önde çıkmanı sağlar.en büyük yararı bu.bir de senin videonu izleyen sağ tarafta diğer videolarda sırf senin videolarını görür.bu yüzden izlenmeye dolayısıyla aboneye de etkisi olur.özgünse ve dediğin gibi 10+dk lardaysa videoların geç.

Eranetwork olarak kanali kapandigi halde flag landigi halde odeme alamayan bir kisi yok.

Yanlis anlamada odemenin senle ne alakasi var? Forela recruiteri degil misin? Forela odemiyorum derse nasil odemeyi dusunuyosun?

Kanalın özgünse Etc_Network'ü öneririm. Benim abone ve izlenimlerim çok arttı partnere geçtikten sonra. Tek sorun ödemeyi daha geç alıyorsun o kadar. Zaten her partnerin sorunu. Paypal'da isen Adsense'ye göre 2 hafta bankalar ise neredeyse 1 ay daha geç alıyor Adsense'ye göre..

Kanalın özgünse Etc_Network'ü öneririm. Benim abone ve izlenimlerim çok arttı partnere geçtikten sonra. Tek sorun ödemeyi daha geç alıyorsun o kadar. Zaten her partnerin sorunu. Paypal'da isen Adsense'ye göre 2 hafta bankalar ise neredeyse 1 ay daha geç alıyor Adsense'ye göre..

Hepsi oyle degil, Quizgroup var adsense ile ayni anda odeme yapiyor. Hatta gectigimiz ay adsenseden once odeme yapmislardi. Fakat onlar rus kanallari icin daha iyi.

Hepsi oyle degil, Quizgroup var adsense ile ayni anda odeme yapiyor. Hatta gectigimiz ay adsenseden once odeme yapmislardi. Fakat onlar rus kanallari icin daha iyi.

Evet onu belirtmeyi unutmuşum ben sadece quiz network'de duydum erken ödemeyi.

Quiz hariç diğer tüm partnerlerde(bildiklerim arasında ) Örneğin Şubat'ta kazandığını Nisan 7-8 gibi eğer banka hesabına alırsın Nisan 13-16 gibi alıyorsun. Adsense'de ise Mart 22 gibi alıyordun. Eğer bgbg 6-7 Tl ise pek önermem ama sonuçta özgün kanalın var partnerler iyidir. En azından abonen daha hızlı yükselir aramalarda üste çıkacağın için.

Evet onu belirtmeyi unutmuşum ben sadece quiz network'de duydum erken ödemeyi.

Quiz hariç diğer tüm partnerlerde Örneğin Şubat'ta kazandığını Nisan 7-8 gibi eğer banka hesabına alırsın Nisan 13-16 gibi alıyorsun. Adsense'de ise Mart 22 gibi alıyordun. Eğer bgbg 6-7 Tl ise pek önermem ama sonuçta özgün kanalın var partnerler iyidir. En azından abonen daha hızlı yükselir aramalarda üste çıkacağın için.

Zoomin'de sanirim 3 ay deneme suresi vardi diye hatirliyorum, en azindan 1-2 ay deneyebilir. Begenmezsede cikar.

Zoomin'de sanirim 3 ay deneme suresi vardi diye hatirliyorum, en azindan 1-2 ay deneyebilir. Begenmezsede cikar.

Evet 3 ay verilen süre ama o istediği işleme sokmak için 30 gün süreleri var yani 2. aydan sonra çıkma istediği gönderirse çıkamayabilir. O yüzden 2 ay deneyebilir memnun kalacağıan eminim ben denemiştim çünkü sonra çıkamadım iyi baya :)

Deneme olayı varsa dediğiniz gibi denenebilir. kanal İngilizce. genelde videolarımı 10 dk ile sınırlandırıyorum. yoksa çok zamanımı alıyor. tamamen kendim oynayıp kaydediyorum. sayfa to %5-6 arası tbm de 0.10-0.11 gibi. ama sorunum abone. çok yavaş abone alıyorum. Deneme yapılabilir dediğiniz gibi.

Kanalna gelen daveti biraz açarmısın ?

Hesap özetine davet mi düştü ? yoksa mail mi geldi ?
Kesinti oranı % kaç ?
Kanalıyın günlük izlenimi nedir ?
Kanalınızın açılış tarihi ?
Son 30 gün kazandıran oynatmanız nedir ?

Bunları şundan soruyorum, zoomin.tv ye gir yada girme demeden önce kanalınız gerçekten networke girmek için uygun mu? gelen sadece reklammı yoksa gerçekmi ?
alt bayii de olabilir, Recruitterde olabilir.

Ayrıca, partner kanal ve adsense arasında şunlara itimat etmeyin...
Abone artar, izlenim artar, kazanç artar.

Az kaldı, network ile ilgili bir canlı yayın düzenliyeceğiz site işlerimiz bitti satılır. Network hakkında herşeyi anlattık ama anlaşılan okunmadı. :)

Arkadaşlar zarar görmenizi pişman olmanızı istemiyorum, beni yanlış anlamayın kimseyi karalama kötüleme derdindede değilim. Amacım sadece yardımcı olmak.

Yok abone fark yapar yok izlenim fark yapar :) bunlar kanıtlanmış net bilgiler değildir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri