Özgün Kanalımda geçersiz tıklama etkinliği??

sectumsempra

Kayıtlı Üye
"Bu hesapta para kazanma özelliği, geçersiz tıklama etkinliği nedeniyle devre dışı bırakıldı." diyerekten para kazanması kapatıldı adsense hesabı da iptal edildi.

bunun sebebi nedir ?
çözümü var mıdır ?

şahsen kendim ilegal bir etkinlikte bulunmadım, yani sahte tık veya ona benzer herhangi bir şey.

itiraz edebiliyormuyuz?
edebiliyorsak nasıl yapıyoruz?

veya özgün kanal için partner tavsiyeniz var mı?

"Bu hesapta para kazanma özelliği, geçersiz tıklama etkinliği nedeniyle devre dışı bırakıldı." diyerekten para kazanması kapatıldı adsense hesabı da iptal edildi.

bunun sebebi nedir ?
çözümü var mıdır ?

şahsen kendim ilegal bir etkinlikte bulunmadım, yani sahte tık veya ona benzer herhangi bir şey.

itiraz edebiliyormuyuz?

Dün akşam benimde özgün kanalımın para akzanmasında geçersiz tık nedeniyle devre dışı bırakıldı yazıyor.Ama videoların para kazanması açık hatta tıklama bile geliyor.Mail attığımda cevap şu :
Sayın Kullanıcımız,

Geçersiz etkinlik gerekçesiyle hesapları devre dışı bırakılmış AdSense veya AdMob yayıncılarının kullanımına sunulan Geçersiz etkinlik itiraz formunu kullanarak bizimle bağlantı kurdunuz. Ancak, hesabınızın geçersiz etkinlik nedeniyle devre dışı bırakılmadığını tespit ettik. Bu nedenle, isteğinize istinaden başka bir işlem yapmamız mümkün değildir.
Burdada geçersiz tık değil diyor.Nasıl bir sistem bu anlamadım gitti.Adsensem sağlam benim sadece kanalın para kazanması gitmiş görünüyor ama videolarımdan para kazanabiliyorum ve reklamlar hala çıkıyor

Dün akşam benimde özgün kanalımın para akzanmasında geçersiz tık nedeniyle devre dışı bırakıldı yazıyor.Ama videoların para kazanması açık hatta tıklama bile geliyor.Mail attığımda cevap şu :
Sayın Kullanıcımız,

Geçersiz etkinlik gerekçesiyle hesapları devre dışı bırakılmış AdSense veya AdMob yayıncılarının kullanımına sunulan Geçersiz etkinlik itiraz formunu kullanarak bizimle bağlantı kurdunuz. Ancak, hesabınızın geçersiz etkinlik nedeniyle devre dışı bırakılmadığını tespit ettik. Bu nedenle, isteğinize istinaden başka bir işlem yapmamız mümkün değildir.
Burdada geçersiz tık değil diyor.Nasıl bir sistem bu anlamadım gitti.Adsensem sağlam benim sadece kanalın para kazanması gitmiş görünüyor ama videolarımdan para kazanabiliyorum ve reklamlar hala çıkıyor

hocam kanalız önceden adseneye baglıysa ve suan partnerdeyse oyle oluyor :D

bunun sebebi nedir ?
çözümü var mıdır ?

itiraz edebiliyormuyuz?

Sayın Kullanıcımız,

kanallarınıza hit çektirtmişmiydiniz

hayır şahsen ben çektirmedim, anlamam ve bulaşmam da öyle işlere.
en son ocak ayında spam işi patlak verdiğinden yana tamamen özgün çalışıyordum ve hobi olarak yapıyordum.

Daha önce spam kanal bağlandı mı?

Benim de özgün kanal geçersiz etkinlikten para kazanma gitti,açıldı mı açılmadı tabi :(

Lanet yt insanda özgün yapma isteği bile bırakmıyor. İlla spam yap diyor. :(
Geçmiş olsun hocam.

Lanet yt insanda özgün yapma isteği bile bırakmıyor. İlla spam yap diyor. :(
Geçmiş olsun hocam.

1 tane bile ne şarkı vardı videolarımda, ne de araklanmış herhangi bir kare.
tamamen kendi oyun kayıtlarımdı...
itiraz sonucu standart oto cevabı yollamışlar, üzerine soğuk su iç diyorlar kısacası.

neyse sağlık olsun, spam'e başlayayım madem ben de.

şaka gibi resmen, ilegal 1 tane bile bir şey yapmadım. ki neyin legal veya ilegal olacağını bilecek kadar spam'le uğraştım geçmişte.

1 tane bile ne şarkı vardı videolarımda, ne de araklanmış herhangi bir kare.
tamamen kendi oyun kayıtlarımdı...
itiraz sonucu standart oto cevabı yollamışlar, üzerine soğuk su iç diyorlar kısacası.

neyse sağlık olsun, spam'e başlayayım madem ben de.

şaka gibi resmen, ilegal 1 tane bile bir şey yapmadım. ki neyin legal veya ilegal olacağını bilecek kadar spam'le uğraştım geçmişte.

itiraz etmeye devam edin kendınızı savunarak gonderın itiraz edin türkçe olarak

@sectumsempra;

Merhaba hocam,

Adsense geçersiz etkinlik sebebiyle banlandıysa genelde 2 seçenek vardır. Ya sahte tıklama yapılmıştır. Ya sahte hit çekilmiştir.

Ayrıca kanalınıza abone falan satın aldınız mı?
Veya yanlışlıkla kanalınızda reklamlara tıkladınız mı?
Adsenseyi kendiniz mi açtınız? Satın mı aldınız?

Olağan dışı birşey yaptınız mı?
Olağan şeyler; İçerik özgün kendi ürününüz olacak. İzlenmeler doğal yollarla gelecek, Tıklamalar doğal yollarla olacak, İçeriklerdeki başlık, açıklama, etiket içerikle alakalı olacak. İçerik kaliteli platformlarda paylaşılabilir. Kalitesiz platformlar paylaşılan veya hit çekme amaçlı bazı yerlerde kandırmaca başlıklarla çekilen hitler google açısından sıkıntılıdır. (Mesela facebook gibi sitelerde ilgili içeriği farklı bir içerikmiş gibi göstererek hit çekmeye çalışanlar olabilir Farklı içerikmiş gibi derken demek istediğimi anlamışsınızdır.)
Ayrıca oyun hilesi vb. gibi paylaşımlar da politikalara aykırıdır. Mesela etikete xxx hile yazmışta olabilirsiniz. Veya ilgili videoda kural dışı konuşmalarda yapmış olabilirsiniz.

Son düzenleme:
4-5 aylık boş boş duran adsense vardı geçen eylül kıyımda banlanmıştı ona bağlı kanaldada geçersiz etkinlikten para kazanması gitmişti ytnin uydurduğu bahane illa geçersiz tıklama yapmana gerek yok kanalda video bile yoktu

Benimde birkac kanalim var gecersiz tiktan para kazanmasi kapali . Kanalda telif vardi telifler kalkti ama gecersiz tik diyor onu partnere sokabilirmiyim Abonesi de var baya veya para kazanmasini actirabilirmiyim Formu doldurup?

@sectumsempra;

Merhaba hocam,

Adsense geçersiz etkinlik sebebiyle banlandıysa genelde 2 seçenek vardır. Ya sahte tıklama yapılmıştır. Ya sahte hit çekilmiştir.

Ayrıca kanalınıza abone falan satın aldınız mı?
Veya yanlışlıkla kanalınızda reklamlara tıkladınız mı?
Adsenseyi kendiniz mi açtınız? Satın mı aldınız?

Olağan dışı birşey yaptınız mı?
Olağan şeyler; İçerik özgün kendi ürününüz olacak. İzlenmeler doğal yollarla gelecek, Tıklamalar doğal yollarla olacak, İçeriklerdeki başlık, açıklama, etiket içerikle alakalı olacak. İçerik kaliteli platformlarda paylaşılabilir. Kalitesiz platformlar paylaşılan veya hit çekme amaçlı bazı yerlerde kandırmaca başlıklarla çekilen hitler google açısından sıkıntılıdır. (Mesela facebook gibi sitelerde ilgili içeriği farklı bir içerikmiş gibi göstererek hit çekmeye çalışanlar olabilir Farklı içerikmiş gibi derken demek istediğimi anlamışsınızdır.)
Ayrıca oyun hilesi vb. gibi paylaşımlar da politikalara aykırıdır. Mesela etikete xxx hile yazmışta olabilirsiniz. Veya ilgili videoda kural dışı konuşmalarda yapmış olabilirsiniz.

- abone satın almadım
- reklamları hiç merak edip tıklamam bile (ilgimi çekmediği için)
- evet adsense'yi kendim açtıydım.
- içerik tamamen bana aitti.

-/- evet oyun hileleri üzerine birkaç video vardı. olsa olsa bundan dolayıdır.
"cheatengine" programı bu kategoriye giriyordur sanırım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri