Özgün Kanalımda Hangi REklam Olmalı

• Kullanıcı mixnewss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji

mixnewss

Kayıtlı Üye
Arkadaslar meraba herkese benim sorum şu şekilde Özgün bir kanalım var ben sadece video önü reklam olarak çalışmak istiyorum sosyal mecralardan ve hazır olan blogsitemden videoları buralardada paylasıcam yanlız kafama takılan 22-3 soru var lütfen yardımcı olurmusunuz

Soru1:Blogdan videoma sürekli izlenim gelse yani blogum sürekli izlenim alırsa dolayısıyla videomda izlenim alıcakdır bu bir ban sebebi olurmu kazandıgım paranın üstüne yatarlarmı :D işin açıgı istediğimiz tarzda bloglara kendi videomuzu koyup izlenim ve para kazanabiliyormuyuz

Soru2-Video önü REklam çalışıcam sadece bu video önü reklam her izlenimde çıkarmı çıkmassa kaç kişide bir çıkar bunu merak ediyorum yani mesela 5 kişi izlese videoyu 1 tanesinde mutlaka video önü reklam çıkarmı

Soru-3 Video önü reklamlar kaç saniye reklamı izletirsek 1 tık yerine geçer reklamın tümümü yoksa belli bir saniyesi varmı

1)Emin değilim ama dısardan izlenimlerde de reklam çıkıyor tık alırsa ordan da kazanırsınız mesela facebookta youtube videosu paylasınca reklam cıkıyor ve adsenseye yansıyor blogta neden olmasın :)
2)Video önü reklam neye göre çıkıyor bilmiyorum belli bir oranı oldgunu sanmıyorum :)
3)15 sn izlenmesi lazım diye duymustum bu işte uzun süredir var olan birinden :)

1)Emin değilim ama dısardan izlenimlerde de reklam çıkıyor tık alırsa ordan da kazanırsınız mesela facebookta youtube videosu paylasınca reklam cıkıyor ve adsenseye yansıyor blogta neden olmasın :)
2)Video önü reklam neye göre çıkıyor bilmiyorum belli bir oranı oldgunu sanmıyorum :)
3)15 sn izlenmesi lazım diye duymustum bu işte uzun süredir var olan birinden :)

tşkler :D baska arkadaslarda yorum yaprsa çok sevinirim

hani para kazanmaya açma var ya. orada true bilmem ne diye 2 seçenek çıkıyor. biri ara biri video önü reklamlar için.sen şimdi sadece videoönü koyarsan sadece öyle çıkar sanırım

Arkadaslar meraba herkese benim sorum şu şekilde Özgün bir kanalım var ben sadece video önü reklam olarak çalışmak istiyorum sosyal mecralardan ve hazır olan blogsitemden videoları buralardada paylasıcam yanlız kafama takılan 22-3 soru var lütfen yardımcı olurmusunuz

Soru1:Blogdan videoma sürekli izlenim gelse yani blogum sürekli izlenim alırsa dolayısıyla videomda izlenim alıcakdır bu bir ban sebebi olurmu kazandıgım paranın üstüne yatarlarmı :D işin açıgı istediğimiz tarzda bloglara kendi videomuzu koyup izlenim ve para kazanabiliyormuyuz

Soru2-Video önü REklam çalışıcam sadece bu video önü reklam her izlenimde çıkarmı çıkmassa kaç kişide bir çıkar bunu merak ediyorum yani mesela 5 kişi izlese videoyu 1 tanesinde mutlaka video önü reklam çıkarmı

Soru-3 Video önü reklamlar kaç saniye reklamı izletirsek 1 tık yerine geçer reklamın tümümü yoksa belli bir saniyesi varmı

hocam youtube dışı yerlere videoları koyup yapay izlenme yaptırarak bunu yapacaksanız eninde sonunda banlanacaksınızdır.youtube denetleyemedigi yerden seyredilen videolara para vermez.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri