Özgün kanalımın neden geliri az?

• Kullanıcı Hallelujah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

Hallelujah

Kayıtlı Üye
Kanalım izlenme ve abone açısından fena gelişim göstermedi. 272 abone ve günlük ortalama 2K izlemem var fakat gelirim bi türlü yükselmedi. Gelirler aşağıda gördüğünüz gibidir. Ne yapmamı önerirsiniz?

Son düzenleme:
Türkçe + Videolar Kısa + Hedef kitle yetişkinler (yani çocuklar değil)
O yüzden kazanç fazla olmaz

İçeriğiniz Türkçe ise dolayısıyla düşük olacaktır. Bence bundan sonraki adımınız uzun videolar yapmak olmalıdır.

Türkçe içeriğe göre baya iyi kazanmıssın noramlde bu kadar bile vermez

Benim tek 2 dakikalik videom yabancı icerikli 30 bin görüntülemeyen 80 dolar veriyor seninki nasıl düşük anlamadım

güzel ya benimde böyle bi en'li bi kanal yapma hevesim var ama kazancları görünce hiç yanaşamıyorum sanırım forumda arkadaslarin dedigi dogru türkçe ise yanasmamak lazım ama hocam sana şöyle bisede söliym türkçe çalısmak öyle bişeyki getirmez getirmez ama bide bakarsın hiç ummadıgın bi vidyodan ummadıgın bi kazanc getirir yani birazda sabır bence bunu bırakma ama yabancı kategori filanda çalış

güzel ya benimde böyle bi en'li bi kanal yapma hevesim var ama kazancları görünce hiç yanaşamıyorum sanırım forumda arkadaslarin dedigi dogru türkçe ise yanasmamak lazım ama hocam sana şöyle bisede söliym türkçe çalısmak öyle bişeyki getirmez getirmez ama bide bakarsın hiç ummadıgın bi vidyodan ummadıgın bi kazanc getirir yani birazda sabır bence bunu bırakma ama yabancı kategori filanda çalış

Aynen hocam bu kanal belli bir ivme kazandı arada aklıma güzel konu geldikçe yine video yaparım ama arkadaşların dediğini yapıp yabancı içerik bir şeyler yapmaya çalışacağım. İngilizce de tarzanca seviyesinde ama bi deneyelim bakalım :D

top 10 yapıyorsun. alt yazıları mümkün olduğunca reklamın altına koy. yani yazıyı okumak için reklamı kapatayım derken tıklar reklama veya anlamayan biri direk üstüne tıklar reklamı kapatmak için. bu şekildede kazancını artırabilirsin.

top 10 yapıyorsun. alt yazıları mümkün olduğunca reklamın altına koy. yani yazıyı okumak için reklamı kapatayım derken tıklar reklama veya anlamayan biri direk üstüne tıklar reklamı kapatmak için. bu şekildede kazancını artırabilirsin.

Güzel taktik. Bunu deneyeceğim sağolasın :)

ing. bilmek çok önemi yok sen yeterki kaynak bul hocam önemli olan o iyi kaynak buldunmu zaten bi sekilde çekip yüklücen ha kendin özgün içerik oluşturucaksan ing. tabi lazım o zaman ama oda zor iş

Son düzenleme:
ing. bg. bilmek çok önemi yok sen yeterki kaynak bul hocam önemli olan o iyi kaynak buldunmu zaten bi sekilde çekip yüklücen ha kendin özgün içerik oluşturucaksan ing. tabi lazım o zaman ama oda zor iş

Yok hocam spamdan dilim yandı benim o yüzden özgünden ayrılmayacağım bundan sonra. Fikir bulsam dil sorununu da bi şekilde çözerim yardım falan alarak.

Temel olarak içerik türkçe, videolar cok kısa, hedef kitle yetişkin. video sürelerini +10 yapıp video ortası reklam koyabilirsin bizim milletimiz meraklıdır merak uyandıran konulara değinebilirsin yanında erkeklerin kadınlarda aradağı 10 şey vs tarzında cinsiyetle ilgili konularlada ilgi çekebilirsin

Arkadaşım bir çok yazımda söylemiştim burada, mutlaka ingilizce alt yazı yap + video dilini ingilizce seç... Azda olsa farkedecektir ama çekebilirsen ingilizce çek videolarını.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri