Özgün kanalımla ilgili bir fikrim var sizce işe yarar mı?

• Kullanıcı Yagin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

Yagin

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.bolumengen.com
Merhaba arkadaşlar, yaptığım çizimleri youtube üzerinde paylaşmayı düşündüm ve 1 hafta önce kanalımı açtım. Hiçbir bilgim yoktu ve sağolun bu forum sayesinde bir çok şey öğrendim.

Benim fikrim ise şu:
Kanalımdaki videoların izlenme sayısını arttırmak için, başka kanallar açıp oradaki videoların sonunda gösterilen önerilen video kısmına kendi videolarımın linkini koysam. Bu kanallar para kazanılmayan kanallar olsa ama çok izlenecek videolar olsa örnek veriyorum;

Son çıkan kliplerin şarkıların olduğu bir kanal, normalde bundan para kazanmıyoruz, ama ben kanalıma bu videoları yüklesem, sonunda kendi kanalımın reklamları çıksa buralardan dönüşler olur mu. Bu kanallar sıkıntılar çıkarır mı, videoların silinmesi veya kendi kanalıma zarar gelmesi gibi?

Çizimlerim bu 6 gün içinde toplamda 450 gösterim aldı sizce bu gelişme iyi mi kötü mü? Şu an para kazanma aşamasını düşünmüyorum tabi, kanalımı geliştirmeyi düşünüyorum.

Tecrubeli arkadaşlardan tavsiyeler alırsam çok sevinirim.

Saygılar.

Arkadaşlar eddişe duyduğum için kanal adresini sildim. Ama merak eden arkadaşlar oldu bir kaç çizimimin resmini paylaşıyorum o yüzden.

95ab.jpg

9uu7.jpg

Bunlar videosu olan çizimler. İleride portrede yapmak istiyorum.

lzjk.jpg

n0a4.jpg

kesinlikle kanalını kaldır bu yetenek sende varsa hocam yakıun zamanda zengin olursun demedi deme. full çalış ne kadar video o kadar para....

Kanalı sildim. Birkaç konuda daha gördüm, kanal adresi verilmemesi çalınmaya karşı mı?

bir çok nedenden dolayı kanalını hiç bir şekilde paylaşma.

bu arada videolarını beğendim özgün çalışmaya kesinlikle devam etmeni öneririm. özellikle videolarına ilgili niche etiket girersen az izlenimden çok kazanç sağlayabilirsin

Kanalı sildim. Birkaç konuda daha gördüm, kanal adresi verilmemesi çalınmaya karşı mı?

Kardeşim benim çekemeyeni olur. Sana forumda uyuz gideni olur. Olur oğlu olur.
Artı dediğin gibi kopyalanır kanalın. Sen İng. atarsın adamın Rusçası vardır seni takip eder oda hep Rusça atar. ;)

Farkına bile varmazsın.

aynen reis bu arada resimcimisin bende resm öğrt

bir çok nedenden dolayı kanalını hiç bir şekilde paylaşma.

bu arada videolarını beğendim özgün çalışmaya kesinlikle devam etmeni öneririm. özellikle videolarına ilgili niche etiket girersen az izlenimden çok kazanç sağlayabilirsin

Çok teşekkürler öneriniz için. Benim tıklamalardan TBM oranları çok düşük gibi görünüyor, etiket girmediğim için mi bu şekilde oluyor. Genelde çizim ile ilgili etiketler giriyorum ama adsense uygulamasına henüz alışamadım.

---------- Mesaj saat 16:44:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:41:57 civarında gönderildi. ----------

aynen reis bu arada resimcimisin bende resm öğrt

Aslında Diş Hekimi olucam 3 ay sonra :) Resim hobi olarak yapıyorum

---------- Mesaj saat 16:45:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:44:30 civarında gönderildi. ----------

Kardeşim benim çekemeyeni olur. Sana forumda uyuz gideni olur. Olur oğlu olur.
Artı dediğin gibi kopyalanır kanalın. Sen İng. atarsın adamın Rusçası vardır seni takip eder oda hep Rusça atar. ;)

Farkına bile varmazsın.

Haklısınız, en iyisi link vermeden sorunlarımı paylaşayım. Benim düşüncem zaten kanal tutarsa insanlar çeker vidyoları diye düşünmüştüm ama, şu aşamada cidden tehlikeli olabilir, teşekkürler.

bende resim öğrt mezunuyum aslında bende bişeler yapsam die düşünüyorum ama ne yapsam bilmiyorum kısa kısa videolarla mini kurs tarzı nasıl olur sizce arkadaslar

Öyle para için bu işe girmediğin çok belli, çok profesyonel videolar olmuş.
yolun açık olur umarım.

Öyle para için bu işe girmediğin çok belli, çok profesyonel videolar olmuş.
yolun açık olur umarım.

Teşekkürler, peki dediğim yöntemi kullansam, yani popüler videolara kanalımın videosunu atsam sonunda çıkan şunu önerdi diye olan yerlere nasıl olur sizce, öyle bir yöntem deneyen var mı ?

diğer videolarınada baktım
abi-bu-cocuk-cok-iyi-ya-athena-gokhan-abdest-aliyor324.jpg

Bence böyle yöntemlere başvurma ilgili yabancı sitelere imleme yap. seni görsünler yeter, gördüklerinde iş bitmiş olacak zaten, videoların o derece kaliteli.
2 aya 100k+ umuyorum tüm videolarda

edit : bi tane manga videon var, kamerayı aynı yerden sabit çekim yapsan daha hoş olurdu, farklı yerlerden çekim çok fazla kesiti birleştirmişsin kötü durmuş.

diğer videolarınada baktım
abi-bu-cocuk-cok-iyi-ya-athena-gokhan-abdest-aliyor324.jpg

Bence böyle yöntemlere başvurma ilgili yabancı sitelere imleme yap. seni görsünler yeter, gördüklerinde iş bitmiş olacak zaten, videoların o derece kaliteli.
2 aya 100k+ umuyorum tüm videolarda

edit : bi tane manga videon var, kamerayı aynı yerden sabit çekim yapsan daha hoş olurdu, farklı yerlerden çekim çok fazla kesiti birleştirmişsin kötü durmuş.

Teşekkürler, aslında manga çizimi nerdeyse 5 yıl öncesinden yaptığım bir çizimdi. En son 3 gönderiyi yeni çektim. Diğerleri çok profesyonel değil o yüzden. Yeni çekimlerimi daha profesyonel yapmaya çalışacağım.

İnş. bizede başlamak nasip olsun şu özgün.
Hocam merakımdan istiyorum kanalınızı özelden atabilir misiniz.
Sadece videolarınızı izlemek istiyorum.
Aramızdan birinin özgün kanalı kopyalamak gibi bir şerefsizlik yapmam. Yapanında Allah belasını versin.
Arkadaşlar övmüş merak ettim sadece.
Vermezsenizde hiç alınmam, sorun değil. Başarılar...

İnş. bizede başlamak nasip olsun şu özgün.
Hocam merakımdan istiyorum kanalınızı özelden atabilir misiniz.
Sadece videolarınızı izlemek istiyorum.
Aramızdan birinin özgün kanalı kopyalamak gibi bir şerefsizlik yapmam. Yapanında Allah belasını versin.
Arkadaşlar övmüş merak ettim sadece.
Vermezsenizde hiç alınmam, sorun değil. Başarılar...

Zaten şu an çok video yok ama korktum şimdi :)

Anladım hocam saolun problem değil.
Arkadaşlar bu kadar övünce merak ettim sadece.
Bence başka kanallar açıp asıl kanalınıza yönlendirme gibi şeylerden uzak durun.
Reddit gibi sitelerde imleme olayını kullanın.
Arkadaşların anlattığı kadar varsa zaten elbet hakettiği yere gelecektir.
Başarılar.

Edit: Kendi kullandığım siteleri söyleyeyim,
İmleme için; reddit.com
Pingleme için;
http://www.topluping.com/
http://www.fuub.net/search-engine/
http://www.fuub.net/ping/
Birde Google'ın kendi şeysi var.
https://accounts.google.com/ServiceLogin?service=sitemaps&passive=1209600&continue=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2Fwebmasters%2Ftools%2Fsubmit-url&followup=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2Fwebmasters%2Ftools%2Fsubmit-url&authuser=0

Reddit'in faydasını bariz şekilde gördüm ancak ping siteleri ne kadar işe yarıyor bilmiyorum.:)

Arkadaşlar eddişe duyduğum için kanal adresini sildim. Ama merak eden arkadaşlar oldu bir kaç çizimimin resmini paylaşıyorum o yüzden.

95ab.jpg

9uu7.jpg

Bunlar videosu olan çizimler. İleride portrede yapmak istiyorum.

lzjk.jpg

n0a4.jpg

Çok teşekkürler öneriniz için. Benim tıklamalardan TBM oranları çok düşük gibi görünüyor, etiket girmediğim için mi bu şekilde oluyor. Genelde çizim ile ilgili etiketler giriyorum ama adsense uygulamasına henüz alışamadım.

benim kendi konum var adwords kullanarak niche etiket bulma diye onu mutlaka kullanmalısın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri