Özgün çalışan arkadaşların en büyük dertlerinden birisi arka planda bulunan müzikler veya ses efektleri falandır. Eşleşen vermeyen ve ilerde telif gelir mi aman diye korkmadığımız müzik sayısı çok azdır maalesef. Projelerimi uzun süreli kazanç getircek şekilde ayarlayacağım için bende müziklerimi kendim oluşturayım dedim. Biraz konuyu araştırdıktan sonra belli başlı kaynaklar buldum ve başladım kolları sıvamaya. Bayağı bir uğraş sonucunda kendi müziğimi oluşturdum.Aşağıdaki linkten dinleyebilirsiniz.
Firs Drum&Bass - Ough
Çok kısa ve bayağı kötü olduğunu biliyorum. Ama bu kadarını bile ortaya çıkarmaktan gayet büyük haz duyduğumu belirtmek isterim. Bu tür işlerde anladım ki öyle müzik kulağı falan değil bildiğin bayağı çalışma gerektiriyor. Boş zamanlarımda bu konu üzerine yoğunlaşığ kendimi geliştirmeye çalışacağım. Eğer kayda değer parçalar ortaya çıkarırsam sizinle de paylaşırım.
Firs Drum&Bass - Ough
Çok kısa ve bayağı kötü olduğunu biliyorum. Ama bu kadarını bile ortaya çıkarmaktan gayet büyük haz duyduğumu belirtmek isterim. Bu tür işlerde anladım ki öyle müzik kulağı falan değil bildiğin bayağı çalışma gerektiriyor. Boş zamanlarımda bu konu üzerine yoğunlaşığ kendimi geliştirmeye çalışacağım. Eğer kayda değer parçalar ortaya çıkarırsam sizinle de paylaşırım.