D
daralll
Guest
Son 15 gündür türkçe spam kanal hazırlamakla meşguldüm.ne var ki türkçe içerik çalışmadığım yıllarda daha da az kazandırmaya başlamış.Rahat rahat spam yapamadığım bu dönemde biraz da zaman geçirmek için uğraş oldu bu kanal ama dediğim gibi kazancı bırakıp keyfine uğraş haline döndü...başta ücretli reklam olarak düşünmüştüm ama şimdi birinden aylık 100 alsak ne olacak almasak ne olacak.zengin mi olacağız diye vazgeçtim.
lafı fazla uzatmadan konuya geçecek olacaksak giderek artan bir grafiğe sahip günde 50k izlenme,420 aboneli kanalımda ücretsiz kanalınızın tanıtımını yapacağım.
Bunun için adaletli olması açısından başvuran kanallardan 10tanesi seçilecek ve aralarında çekiliş yapılacaktır.Lütfen başvuru şartlarına uymayan kanallarınızı yollamayınız...
Şartlar;
♦Türkçe içerikli kanal olmalı.
♦%100 özgünlük olacaktır...en azından ses yada görüntünüz bulunacaktır.
♦Kanal logo,kapak resmi özenle yerleştirilmiş olmalıdır
♦En az 3 ay önce ilk videonuz atılmış olmalı ve belli düzende video yüklemesi yapılmış olmalıdır.(gelecek vaad edenlere ayrıcalık yapılır)
♦video game play kanalları kabul edilmez.izleyicilerim game play videolarına uygun değildir)
♦Reklamınız 7 gün yayınlanacaktır
◘Kanalınızın değerlendirmeye alınıp çekilişe katılması için ;
-konuya katılıyorum yazıp,pm den kanal linkini göndermeniz rica olunur...
Not.konuyu lütfen baltalamayın.hiç bir çıkar gözetmeden bizim de tuzumuz bulunsun dedik.
seçilecek kanallar salı gece 23:59 da belirlenip kura sonucu duyurulacaktır.

lafı fazla uzatmadan konuya geçecek olacaksak giderek artan bir grafiğe sahip günde 50k izlenme,420 aboneli kanalımda ücretsiz kanalınızın tanıtımını yapacağım.
Bunun için adaletli olması açısından başvuran kanallardan 10tanesi seçilecek ve aralarında çekiliş yapılacaktır.Lütfen başvuru şartlarına uymayan kanallarınızı yollamayınız...
Şartlar;
♦Türkçe içerikli kanal olmalı.
♦%100 özgünlük olacaktır...en azından ses yada görüntünüz bulunacaktır.
♦Kanal logo,kapak resmi özenle yerleştirilmiş olmalıdır
♦En az 3 ay önce ilk videonuz atılmış olmalı ve belli düzende video yüklemesi yapılmış olmalıdır.(gelecek vaad edenlere ayrıcalık yapılır)
♦video game play kanalları kabul edilmez.izleyicilerim game play videolarına uygun değildir)
♦Reklamınız 7 gün yayınlanacaktır
◘Kanalınızın değerlendirmeye alınıp çekilişe katılması için ;
-konuya katılıyorum yazıp,pm den kanal linkini göndermeniz rica olunur...
Not.konuyu lütfen baltalamayın.hiç bir çıkar gözetmeden bizim de tuzumuz bulunsun dedik.
seçilecek kanallar salı gece 23:59 da belirlenip kura sonucu duyurulacaktır.

Son düzenleme: