Özgün Kanallar Neden Partnere Bağlanır?

• Kullanıcı bojan54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

bojan54

Kayıtlı Üye
bütün büyük oyun kanallarına bakıyorum da hepsi partnerlere bağlamışlar hatta %100 özgünler bile partnerlere bağlıyorlar avantajı nedir?

1 senedir adsense çalışmıyodum quiz attıktan sonra adsense bağladım. Şimdi bi partnere girmeye çalışacam gene iletişim sorunu çıkacak ortaya. Ama herkes partnere bağlıyor gerçekten tescil edilmiş ne gibi avantajı var?

Partner kaliteli, sağlam, ilgili ve müşteri değilde gözlerinde insan değeri varsa, senin her hakkına sahip çıkıyor.

birebir destek alabileceğin muhatabın oluyor bir sorun yaşadığında googledan cevap beklemek yerine networkune bildiriyorsun onlar ilgileniyorlar. Network'un gelişmişliğine göre videolarını hitli sitelerde yayınlıyorlar veya çapraz reklam yapıyorlar sen başkasının videosunun reklamını yapıyorsun başkası senin gibi gibi gibi.

açıkcası awe ve quize çok güvendik ama hata yaptık özgün oyun kanalımı bile şutladılar kimseyle muhattap olamıyorum youtube desteğe yazdım diyorlar ki. Partner ile imzaladığınız sözleşme bizi alakadar etmez isterseniz yasal yollara başvurun diyor. Quize yazıyorum neden attın diye gene cevap yok. Böyle sistemin içine tüküreyim tövbe tövbe.
[MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION] [MENTION=10496]TuKeNeCeGiZ[/MENTION]

açıkcası awe ve quize çok güvendik ama hata yaptık özgün oyun kanalımı bile şutladılar kimseyle muhattap olamıyorum youtube desteğe yazdım diyorlar ki. Partner ile imzaladığınız sözleşme bizi alakadar etmez isterseniz yasal yollara başvurun diyor. Quize yazıyorum neden attın diye gene cevap yok. Böyle sistemin içine tüküreyim tövbe tövbe.
[MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION] [MENTION=10496]TuKeNeCeGiZ[/MENTION]

özgünseniz para kazanmak ilk amacınız olmasın kanalınız biraz kanalınız büyüsün büyük kanallara bakın hangi networkteler kanalınızı geliştirip o tür networklere katılmaya çalışın. kanalınız belli bir seviyeyi geçtiğinde aylık size özel grafik tasarımcı destek elemanı vs atıyorlar.

özgünseniz para kazanmak ilk amacınız olmasın kanalınız biraz kanalınız büyüsün büyük kanallara bakın hangi networkteler kanalınızı geliştirip o tür networklere katılmaya çalışın. kanalınız belli bir seviyeyi geçtiğinde aylık size özel grafik tasarımcı destek elemanı vs atıyorlar.

işte 5 6 ay önce bağladık quize gelişti Allah'a şükür. Şimdi şutlamışlar 2 aylık para kaldı içerde. Yanlışlıkla atmışlardır diye düşünüyorum baya bi kanal attılar bu ara ama genede ne olursa olsun iletişim sıfır.

işte 5 6 ay önce bağladık quize gelişti Allah'a şükür. Şimdi şutlamışlar 2 aylık para kaldı içerde. Yanlışlıkla atmışlardır diye düşünüyorum baya bi kanal attılar bu ara ama genede ne olursa olsun iletişim sıfır.

benim özgün kanalımda 7 . ayda atıldı hatta youtube kanal ayarlarında bir quiz yazmıyordu quiz atınca otomatik eski adsenseye bağlandı 2 gün sonra quiz davetiye bile göndermeden tekrar almıştı. bi yarına kadar sabret bakalım neler olacak

benim özgün kanalımda 7 . ayda atıldı hatta youtube kanal ayarlarında bir quiz yazmıyordu quiz atınca otomatik eski adsenseye bağlandı 2 gün sonra quiz davetiye bile göndermeden tekrar almıştı. bi yarına kadar sabret bakalım neler olacak

ama dashboardda kapanmış sende de öylemiydi? ayrıca ben adsense bağladım :(

Özgün oyun kanalın var adsense deyim
Youtube de türk müşteri temsilcileriyle muhatap olunabiliyor o bir problem değil. Partnerlerin tek avantajı videolarinizin kopyalanmasini engelleyebilirler. Buda önemli bir avantaj.

Valla benim özgün kanalım olsa adsense hayatta çalışmam. Direk partnere bağlarım.

1-videoları koruma altına alınıyor
2-kanallarınız kapansa bile (flag,sahte telif vs..) partner size yardımcı oluyor.
3-videolarınız daha çok izleniyor.
4-adsenseye bağlı birden çok kanalınız var diyelim 1 kanalınız kapandımı adsenseye bağlı tüm kanallarınızın kapanma ihtimali var.
5-yeni bir adsense almak en az 3 ay gerektiriyor oda normal şartlarda.
6-bazı partnerler reklam veriyor videolarınız daha çok izlensin diye.
7-kanalın para kazanması gidiyor niye gittiğini bilemiyorsun adsensede.

daha aklıma gelmeyen birçok neden var. sayamadığım iyi bir partner herzaman rahatlık demektir.

Valla benim özgün kanalım olsa adsense hayatta çalışmam. Direk partnere bağlarım.

1-videoları koruma altına alınıyor
2-kanallarınız kapansa bile (flag,sahte telif vs..) partner size yardımcı oluyor.
3-videolarınız daha çok izleniyor.
4-adsenseye bağlı birden çok kanalınız var diyelim 1 kanalınız kapandımı adsenseye bağlı tüm kanallarınızın kapanma ihtimali var.
5-yeni bir adsense almak en az 3 ay gerektiriyor oda normal şartlarda.
6-bazı partnerler reklam veriyor videolarınız daha çok izlensin diye.
7-kanalın para kazanması gidiyor niye gittiğini bilemiyorsun adsensede.

daha aklıma gelmeyen birçok neden var. sayamadığım iyi bir partner herzaman rahatlık demektir.

evet öyle ama quiz desteği sıfır. Desteği sağlam bi partner olması lazım.

Ben doğrudan youtube yöneticileriyle görüşüyorum. Partnerliğimizdeki büyük kanallarından herhangi bir sorun olursa anında müdahele edebilirim. Küçük kanalları da kısa sürede çözüme kavuşturabiliriz. Tabiki ülkemizdeki youtube kullanıclarının yerli partnerlerle çalışmasını doğru buluyorum. Adsensede muhatap bulamazsınız. Aynı gün geri dönüş yapmazlar. Kanalınızda kapandığı zaman adsensede kesinlikle birebir muhatap bulamazsınız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri