Özgün kanallara müjde.

golduzer

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. İyi bir haberi size bildirmek istedim. Son 3 gündə tanıtıdık diger ülkelerden olan 20 den fazla özgün kanalların para kazanma sekmesin aktifleştirdiler. Belki say daha yüksek ola bilir. YouTubeden verilen cevapa göre talihsizlik sonucu para kazanma sekmesi ciddi sorun yaratmiyorsa kapatilan kanallarin para kazanma sekmesinin aktiflesmesi ihtimali buyukdur. Ozgun calisanlara moral olsun diye bilgilendirme amaciyla bu konuyu actim. Cocuk kategorisi calisanlar iceriklerin mutlaka tekrar gozden gecirtsizn. Suan en hessas yaklasim youtube kids kateegorisinde olan kanallaradir. Para kazanmasi aktiflesen kanallarin bazilari yeni kurallari gecenlerden bazilari ise 2017 nin son aylarinda kapatilanlardandir. Bazilarina para kazanma sekmsinin aktiflesdildiyin bildien mesaj gitmis , bazilarinda bildirim gitmeden aktiflesme yasanmis. Peki varmi forumumuzda ozgun calisipta para kazanma sekmesi son1 haftada aktiflesen ? Varsa kanalin durumun ve aktiflesme tarihiyle beraber bizimle paylasa bilirmi ?

Benim para kazanma ortalam 2 yıldır kapalı adamlar umursamıyor okadar mesaj attım kanal özgün video atmaya devam ettim sallamıyorlar bile.

onaylatma maili aldım sahte olarak dikkatli olun bunun hakkında konu açtım fakat adminleri bekleyecegiz konuyu yayınlaması için artık insaflarına kalmış

Benim tam özgün kendi sesimle otomobil incelemesi yaptığım kanalım 5 Nisan'da incelemeye gitti 18 Haziran'da da para kazanma açıldı. Toplam 970 bin izlenme ve 2300 abonesi var kanalimin. Ama tam sevinmisken 10 gündür attığım videoların önerilenlere girmesi çok zorlaştı. Daha önceden en çöp video bile atsam en az ilk 2 günde 5 bin izlenme oluyordu. Şimdi çok kaliteli 3 video attım izlenimler 2 binde kaldı. Böyle bir ilginçlik de canımı sıktı baya. Kesinlikle izlenimler de bir sıkıntı var hatta kendi turumde video atan diğer kanalları da kontrol ettim ve 18 gündür hepsinde bir problem var izlenimleri ciddi derecede düşmüş. YouTube gene bir üçkağıt peşinde diyorum ben hayırlısı bakalım.

Benim tam özgün kendi sesimle otomobil incelemesi yaptığım kanalım 5 Nisan'da incelemeye gitti 18 Haziran'da da para kazanma açıldı. Toplam 970 bin izlenme ve 2300 abonesi var kanalimin. Ama tam sevinmisken 10 gündür attığım videoların önerilenlere girmesi çok zorlaştı. Daha önceden en çöp video bile atsam en az ilk 2 günde 5 bin izlenme oluyordu. Şimdi çok kaliteli 3 video attım izlenimler 2 binde kaldı. Böyle bir ilginçlik de canımı sıktı baya. Kesinlikle izlenimler de bir sıkıntı var hatta kendi turumde video atan diğer kanalları da kontrol ettim ve 18 gündür hepsinde bir problem var izlenimleri ciddi derecede düşmüş. YouTube gene bir üçkağıt peşinde diyorum ben hayırlısı bakalım.

Simdi algoritmanin norml calismamasinda size katiliyorum. Ama gelin kabul edek ki uckagitcilik eden arkadaslara gore sistemi zorlastiriyorlar. Her gun gelistirip daha pro sistem kurmaya ozen gosteriyorlar. Yani gunahin 30-40 faizi youtube de olsa da geri kalani bizde. Ben hicbir zaman hile yapmadim. 2 yilda zorla 200 dolar kazanmaya basladim. Tam da kazanmaya baslamisken kapatillar para kazanmayi. Bir var suclu olasin ve kapatildiginda kabul edesin. Bir var kurunun oduna yas gibi yanasin. Izlenme algoritmasin bir kac ay once panelden acikladilar. Ama ben de biliyorum ki bazi seyler acikladigi gibi belirli bir kismi calisiyor. Bazen politikalar bazen diger durumlar etkilemis ola bilir.

Benim para kazanma ortalam 2 yıldır kapalı adamlar umursamıyor okadar mesaj attım kanal özgün video atmaya devam ettim sallamıyorlar bile.

Para kazanma sekmen komple yok oldu ve kanal ayarlarında para kazanma ozellıgı devre dısı bırakıldı yazıyorsa cozumu bende 2 yıllık kapalı kanalımı actım dun bısey denedım

Para kazanma sekmen komple yok oldu ve kanal ayarlarında para kazanma ozellıgı devre dısı bırakıldı yazıyorsa cozumu bende 2 yıllık kapalı kanalımı actım dun bısey denedım
Nasil peki ?

Casper_VIA_V5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nasil peki ?

Casper_VIA_V5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oturum ac para kazanma SEKMESI kapalı olan kanalda sonra ıcerık studyosuna gır ve yukarı bu lınkı yapıstır https://www.youtube.com/account_monetization?action_adsense_connection=1 enter e bas sonra yıne sekme kapalı uyarısı verıcek tekrar lınkı yapıstır entera bas bastıktan sonra adsense degıstırebılecegın bı sayfa cıkıcak cıkarsa dogru yaptın demektır. anlamadıysan daha detaylı yazacagım haber vermen yeterlı :)

Evet benim özgün kanal da onaylanmış

bu guzel gelisme. tebrikler. sizde kategori neydi ?

---------- Spam Engelliyici 16:07 ---------- Önceki Mesaj 15:55 ----------

Oturum ac para kazanma SEKMESI kapalı olan kanalda sonra ıcerık studyosuna gır ve yukarı bu lınkı yapıstır https://www.youtube.com/account_monetization?action_adsense_connection=1 enter e bas sonra yıne sekme kapalı uyarısı verıcek tekrar lınkı yapıstır entera bas bastıktan sonra adsense degıstırebılecegın bı sayfa cıkıcak cıkarsa dogru yaptın demektır. anlamadıysan daha detaylı yazacagım haber vermen yeterlı :)

Qardas bu is oyle linke tiklamakla duzelen birsey degil. Sistem direk kanalin sekmesin otomatik kapatmis. Sadece manuel dentlemeden gectigi halde acarlar.

bu guzel gelisme. tebrikler. sizde kategori neydi ?

---------- Spam Engelliyici 16:07 ---------- Önceki Mesaj 15:55 ----------

Qardas bu is oyle linke tiklamakla duzelen birsey degil. Sistem direk kanalin sekmesin otomatik kapatmis. Sadece manuel dentlemeden gectigi halde acarlar.

eskı 4 mılyon ızlenmelı kanalım acıldı bu yaptıgım sekılde , deneyıpte mı yorum attın yoksa denedın de olmadı mı ? ona gore baskalarına da onerıde bulunacagım sadece bende mı oluyor yoksa herkeste mı dıye ?

eskı 4 mılyon ızlenmelı kanalım acıldı bu yaptıgım sekılde , deneyıpte mı yorum attın yoksa denedın de olmadı mı ? ona gore baskalarına da onerıde bulunacagım sadece bende mı oluyor yoksa herkeste mı dıye ?

Tabiki denedim olmadi. Bu sekilde acilmasi mantikli gelmezdi zaten. Bu sadece tenik sorun olursa cozulme ihtimali var. Bilerekden kapatilan kanala boyle taktikler gecmez)

Kardeş senin taktiği para kazanması kapalı olan özgün kanalımda defalarca denedim,olmadı.Adsense değiştir butonu çıkmadı.Her seferinde para kazanma sekmeniz devre dışı bırakılmıştır diyor.

Anladım benım para kazanma sekmem adsense problemı yuzunden devre dışı bırakılmıştı , o yüzden açıldı bu şekilde demekki.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri