Özgün Kanallarda İzlenme ve Takipçi Oranları

• Kullanıcı wdffg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji

wdffg

Kayıtlı Üye
Merhabalar,

ben özgün video çalışıyorum. Genelde gezdiğim yerleri videoya alıyorum editliyorum, efekler veriyorum.

Yeri geliyor WoW, LoL veya diğer oyunlarda video çekip Let's Play, Funtage tarzı videolar yaratıp yüklüyorum.

Şu ana kadar hiç telif hakkına takılmadım. Videolarımda da hep para kazanma özelliği açık.

Sorunum şu ; Takipçi mi önemli yoksa izlenme sayısı mı?
Bunları nasıl yükseltebilirim nerelerde reklam yapmam gerekir sayfayı tanıtmam gerekir?

Çoğu izleyicimden olumlu yorumlar aldığım için bu olaylara sıcak bakmaya başladım. Tavsiyeleriniz nelerdir?

Herkese teşekkürler keyifli kazançlar.

Merhabalar,

ben özgün video çalışıyorum. Genelde gezdiğim yerleri videoya alıyorum editliyorum, efekler veriyorum.

Yeri geliyor WoW, LoL veya diğer oyunlarda video çekip Let's Play, Funtage tarzı videolar yaratıp yüklüyorum.

Şu ana kadar hiç telif hakkına takılmadım. Videolarımda da hep para kazanma özelliği açık.

Sorunum şu ; Takipçi mi önemli yoksa izlenme sayısı mı?
Bunları nasıl yükseltebilirim nerelerde reklam yapmam gerekir sayfayı tanıtmam gerekir?

Çoğu izleyicimden olumlu yorumlar aldığım için bu olaylara sıcak bakmaya başladım. Tavsiyeleriniz nelerdir?

Herkese teşekkürler keyifli kazançlar.

Özgün olduğunuz için, abone de sizin için önemli bir unsur. Ama sadece abone ya da sadece izlenme sayısı önemli diyemeyiz, ikisi de önemli.

Videolarınız içine ek açıklamayla mutlaka Abone Olun linki koymalısın. Bunun etkisi oluyor. Fazla göz yormayan rahatsız etmeyen bir yere 45. saniyede falan çıkacak şekilde ya da video sonuna kadar izleniyorsa video sonuna koyarak kolay abone olmalarını sağlayabilirsin.

Videolarınız lol oyunu gibi şeylerse bunların paylaşımlarının yapıldığı forumlar var, oralardaki konulara video linklerinizi koyabilirsiniz ama bunu direkt yapmak yerine konuyla alakalı videolar çekip öyle koyun. Lap diye koymayın ki izlensin sevilsin.

Umarım başarılı olursunuz.

Tam bir paradoks izlenim takipçiyi getirir takipçi izlenim getirir :D

Özgün olduğunuz için, abone de sizin için önemli bir unsur. Ama sadece abone ya da sadece izlenme sayısı önemli diyemeyiz, ikisi de önemli.

Videolarınız içine ek açıklamayla mutlaka Abone Olun linki koymalısın. Bunun etkisi oluyor. Fazla göz yormayan rahatsız etmeyen bir yere 45. saniyede falan çıkacak şekilde ya da video sonuna kadar izleniyorsa video sonuna koyarak kolay abone olmalarını sağlayabilirsin.

Videolarınız lol oyunu gibi şeylerse bunların paylaşımlarının yapıldığı forumlar var, oralardaki konulara video linklerinizi koyabilirsiniz ama bunu direkt yapmak yerine konuyla alakalı videolar çekip öyle koyun. Lap diye koymayın ki izlensin sevilsin.

Umarım başarılı olursunuz.

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim :) . Forum kurucularına da teşekkür ederim çok elit bir site oluşturmuşsunuz. Anında yardım ediliyor hakkınızı ödeyemem açıkcası. Bu siteden çok şey öğrendim.
Tavsiyelerinizi göz önünde bulunduruyorum hemen. Marka bilinci oluşturmadan ekledim hemen "Abone Ol" butonunu :) .

Tam bir paradoks izlenim takipçiyi getirir takipçi izlenim getirir :D

Doğru söylüyorsunuz fakat şöyle bir durum var aklımda ;

Kendi ihtiyaçlarımı gidermekte istiyorum. Yani sadece abonelerle sınırlı olmak istemiyorum bu bakımdan söylemiştim. Zevk - Para arasında seçim yapmam gerekirse diye sordum :) .

abone bence. Ama abonelerde izlemiyorsa orası kötü. Geri gelelim aboneler videoyu beğenip, yorumluyorsa iyi.

Maddi olanağınız varsa sosyal medyaya reklam verebilirsiniz. Getiri sağlayacaktır.

abone bence. Ama abonelerde izlemiyorsa orası kötü. Geri gelelim aboneler videoyu beğenip, yorumluyorsa iyi.

Kısa süreli bir beklentim yok. Şöyle ifade edebilirim, takipçi sayım çokta fazla değil. Gerek tanıdıklarım gerek diğer izleyiciler iyi olduğumu ve devam etmem gerektiğini söylüyorlar. O yüzden abone kasmak beni üst sıralara taşır ama öyle bir beklentim yok kısa zaman içerisinde. Şu an biraz maddiyata ihtiyacım var.

Maddi olanağınız varsa sosyal medyaya reklam verebilirsiniz. Getiri sağlayacaktır.

Ne kadar zamana yaymalıyım bu reklamları? Açıkçası öyle bir anda patlama gibi bir düşüncem yok zaten öyle bir şeyin olmayacağını da farkındayım.

Önümdeki 1 sene belki de 2 seneye yaymaya planlıyorum bunu. Programları ve gerekli unsurları öğreniyorum şu anda ve baya yol katettim. Reklamsız kanal tanıtmanın bir yolu var mı peki?

Oyun kanallarında bahsediyim şöyle bi sorun var;
Benimde kendi kanalım var kendi kanalımdan yola çıkarak buna vardım tabi ki;
Abonem 809 Abonem var izlenim 135 binlerde;
Ve bi videom 60 bin izlenmede Minecraft'la alakalı tek bir bölüm ve ses vs. çok kötü olmasına rahmen okadar izlenme beni sevindirdi tabi ki ses filan kötü oldugu için üzgün oldugumu söyledim. Ve kötü yorumlar filan yagdi neyse bunu geçelim

60 Bin izlenimden bana orda nerden baksak 350 , 400 abone geldi tek bir video sayesinde ses güzel olsa bilemiyorum artık işte şuanda mikrofon siparişi filan verdim gene böyle önemli şeyler çekicem. Diamond bulma yöntemi filan değil merak etmeyin.
Sadece o videoyu izlediler abone oldurlar ve öteki minecraft , euro truck 2 multiplayer filan onlar izlenme almadı tabi;

809 abonem varken yeni bir videom 20 , 30 izlenim alıyor tabi bu gelişicek ben buna eminim.

Oyun kanallarında bahsediyim şöyle bi sorun var;
Benimde kendi kanalım var kendi kanalımdan yola çıkarak buna vardım tabi ki;
Abonem 809 Abonem var izlenim 135 binlerde;
Ve bi videom 60 bin izlenmede Minecraft'la alakalı tek bir bölüm ve ses vs. çok kötü olmasına rahmen okadar izlenme beni sevindirdi tabi ki ses filan kötü oldugu için üzgün oldugumu söyledim. Ve kötü yorumlar filan yagdi neyse bunu geçelim

60 Bin izlenimden bana orda nerden baksak 350 , 400 abone geldi tek bir video sayesinde ses güzel olsa bilemiyorum artık işte şuanda mikrofon siparişi filan verdim gene böyle önemli şeyler çekicem. Diamond bulma yöntemi filan değil merak etmeyin.
Sadece o videoyu izlediler abone oldurlar ve öteki minecraft , euro truck 2 multiplayer filan onlar izlenme almadı tabi;

809 abonem varken yeni bir videom 20 , 30 izlenim alıyor tabi bu gelişicek ben buna eminim.

Evet, Abone ve İzlenim eşit oranlarda gitmiyor bunu bende fark ettim. Bunun için sürekli reklam, sponsor gibi unsurlar ve dizi gibi sürekli upload yapılmak önemli bir rol oynuyor. İnsanlara belirli bir aralıkta video yüklendiğini göstermek şart bence.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri