- Aniden kapanan özgünlerde illa ki kurallara uymayan birşeyler olduğunu düşünüyorum. Özellikle çocuklara yönelik içeriklerde işler biraz daha sıkıya alınacak belli ki.
- 13. madde konusunda hassas bir tavır sergileneceğini düşünüyorum. Kemdinyap tarzı ve dil eğitimi gibi YTâde büyük paya sahip kanalların bu kadar kolay riske atılmayacağını, sonunda Susan ablanın Avrupalı yetkililerle anlaşacağını düşünüyorum.
- Geldik zurnanın zırt dediği yere. Devlet eğer aklıselimi ele alıp makul bir vergi uygularsa neden vermeyelim. Ama tutup da ülkeye döviz sokan önemli bir kitleyi gelir vergisi artı KDV ile cezalandırırsa Millet bunu ödememenin bir yolunu illa ki bulur. Sonuçta laptopunu koyduğu her yeri ofis gibi kullanan insanlarız. Allahâa çok şükür araştırma yapan kafası çalışan bir kitleyiz de üstelik. Çözüm bulunur bir şekilde. Kimisi yetti artık der ülkeyi terk edenler kervanına katılır, kimisi eşin dostun üzerinden parasını çeker. Kimisi yurtdışındaki tanıdığına göndertir. Breaking bad seyretmiş kitleyi ele avuca almak öyle kolay değil hocam