Özgün Kategorim İçin Görüşlerinizi İstiyorum.

senkronmedia

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar yeni bir özgün kanal işine girmek istiyorum..Karikatür tarzı çizimlerim iyidir. Bende hem karikatür çizimlerimi gösterebilmek , hemde yaratıcılığımı gösterebilmek için Flipbook yani Oynayan Defter kategorisine gireceğim.

Tek dezavantajı bir oynayan defter yapımının uzun sürmesi..Öncesinde çiziminden tutunda , sonucuna kadar güzel fikirlerim var.Birazda ön araştırma yaptım evlenme teklifinden tutunda dünya kupasında atılmış gollere kadar çok güzel çalışmaları flipbook yapmışlar.Tutar mı diye bir düşüncem yok en azından içimde kalmamış olacak :)

Bende "şunu çizip defter yaparsan iyi olur" dediklerinizi tek tek listeleyip , gerçekleştireceğim..

Boş vakitlerinde hobi olarak yapıcaksan yap ama sırf para kazanmak için yapacaksan cidden uğraşma zamanına yazık olur çünkü sende biliyorsun cidden emek gerekiyor.

bende videoyu senin sandım aman tanrım didim :D
başarabilirsen süper

ilerde belkide benden esinlenirler :)

Uzun vadede her şey tutar. Sabır ve azimle gidersen $$$$$$$$

Uzun vadeli düşünüyorum , gelip geçici bir heves değil.

Boş vakitlerinde hobi olarak yapıcaksan yap ama sırf para kazanmak için yapacaksan cidden uğraşma zamanına yazık olur çünkü sende biliyorsun cidden emek gerekiyor.

Para kazanmak ikinci planda hocam gözümde. Zaten her türlü çiziyorum. Karikatür yada çizimlerimin videosunu öylece paylaşmaktansa yaratıcılıkta katarak böyle bir çalışma yapmak istiyorum..İlerde bir bakmışsınız kişiye özel tasarımlara falan döküp sektör oluşturmuşum :)

Siyasi giydirmeler ve sübliminial mesajlar veren karikatürler tutar bence , facede orda burda çok paylaşılır .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri