Özgün Kayıtlar - Yardım

• Kullanıcı GBasar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

GBasar

Kayıtlı Üye
Merhabalar..Youtube'de yeni olmakla birlikte, bu işten para kazanmak istediğimde, youtube'yi yeni yeni keşfetmeye başladığımı da farkettim. Kanallar gördüm, videolar izledim sayısız.Sorun yada sorunum şu dostlar, youtube için olabilecek en güzel içeriklerden biri olan, şahsi kayıt, şahsi müzik kayıtları, coverlar gördüm , çok tutmuş , izlenim almış.Bende uzun zaman önce 5-6 kaydımı yalnızca ''youtube''de bulunması amacıyla yüklemiş biri olarak, önce kayıt hakkında yorumlarınızı, sonra bu coverlarımı, kayıtlarımı nasıl izlenilebilir yaparım, nasıl izlenim sağlarım, bununla ilgili tecrübelerinizi rica ediyorum :)

Hayırlı günler ve izleyecekler için, keyifli dinlemeler :)

Gökhan Özen - İnkar Etme (Cover) Göktuğ Başar - YouTube

Gitar çalma olayında oldukça başarılısın. Sesinde çok iyi kardeşim. Bence tutarsın ve bu işten iyi para kazanırsın böyle şarkılar söylersen.. Tanıtmak için en iyi yol bir kaç tane sağlam face sayfasına reklam verebilirsin. Yada daha bilindik şarkılar söyleyebilirsin. Yaptığın videoları ne kadar paylaşırsan o kadar çabuk yayılırsın. Önemli olan paylaşımdır.

biraz daha profesyonel çalışmalısın ses kayıdı konusunda başarısızsın sadece

Gitar çalma olayında oldukça başarılısın. Sesinde çok iyi kardeşim. Bence tutarsın ve bu işten iyi para kazanırsın böyle şarkılar söylersen.. Tanıtmak için en iyi yol bir kaç tane sağlam face sayfasına reklam verebilirsin. Yada daha bilindik şarkılar söyleyebilirsin. Yaptığın videoları ne kadar paylaşırsan o kadar çabuk yayılırsın. Önemli olan paylaşımdır.

Çok teşekkür ediyorum :) Bu fikir daha önce aklıma nasıl gelmedi, inanılmaz.Muhakkak deneyeceğim.Tekrar teşekkür ederim :)

---------- Mesaj saat 02:21:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:21:09 civarında gönderildi. ----------

biraz daha profesyonel çalışmalısın ses kayıdı konusunda başarısızsın sadece

Kesinlikle öyle.Bir home studio kurmak için çabalıyorum.Teşekkür ederim :)

Kardeşim Merhabalar, başkası da belirtmiş gerçi ama ben yine de belirteyim.
Stüdyo olayında çok paralar harcanır tabi imkanın varsa evine ufaktan bir şeyler alabilirsin.
Uzun süredir rap müzikle ilgileniyorum şu sıralar hariç.

M - Audio Producer USB alabilirsin bende öyle bir şey alacağım stüdyo ortamlarına çok girdim fakat iş yoğunluğundan uraşamıyorum.

M - Audio Producer USB bu mikrofonu şuanda forumumuz da Metehan kullanıyor.
Kendisi de şiir okuyor. ( Bu mikrofonu bana kendisi tavsiye etti ben sana edebilirim parçayı dinlediğinde zaten anlayacaksın.) Kolay gelsin. başarıların devamını dilerim..
youtube.com/watch?v=kbz_c4IIC6w

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri